„Optimista vagyok azért, amit látok”

Lucho büszke a csapatára | Szerinte megérdemelték a továbbjutást

Luis Enrique edzõ elégedetten nyilatkozott a sajtónak a Bilbao ellen elért gyõzelem és továbbjutás után, kiemelve, hogy elégedett a mutatott játékkal, és szerinte ezzel rá is szolgáltak a továbbjutásra.

„Ez elmúlt három mérkõzés nagy büszkeséggel tölt el, mint edzõ. Nagyon sok hasonló dolgot láttam ezen a három találkozón, láttam a játék kontrollját. Ma az Athletic például gyakorlatilag nem tudott helyzetet kidolgozni ellenünk.”

MSN

„A túlzások korszakát éljük, és ha be kell bizonyítaniuk, hogy az MSN-nek nem megy, akkor bebizonyítják és kész. Ha nem lõnek gólokat, akkor adnak gólpasszokat, kulcsjátékosok. Nem lehet semmi kétségünk efelõl a három játékos felõl. Nevetséges lenne.”

Van oka az optimizmusra

„Mindig jól jön, ha tudsz nyerni. A tavaly mutatotthoz képest jobb képet mutattunk ezen a három meccsen. Optimistává tesz, amit látok az edzéseken és a mérkõzéseken.”

Problémák védekezésben

„Olyan sorozatban vagyunk, hogy nagyon könnyen kapunk gólokat. Normális esetben ennyire nem tud hatékony lenni az ellenfél, de ez hasznos abból a szempontból, hogy észnél legyünk, és hogy száz százalékosan koncentráljunk.”

Igazságot szolgáltatott a sport

„Nem veszítettük el a higgadtságunkat, helyzeteket dolgoztunk ki, és szerintem megérdemeltük a továbbjutást”