Suárez: „Reagálnunk kellett”

Enrique jól megtervezte a találkozót | Neymar dicsérte az Atléticót

A brazil Neymar és az uruguayi Luis Suárez is elégedetten értékelték a csapat a 2-1-s, Vicente Calderónban aratott gyõzelmét a találkozó után.

 
Neymar:

„Elégedett és boldog vagyok a gyõzelem miatt. Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz, de gyõzni jöttünk. Gratulálok az egész csapatnak.”

„Nagyon jó együttesük van, telis-tele minõségi labdarúgókkal. Elvégeztünk a munkánkat.”

„Nem gondolunk másokra, csakis a saját feladatainkra koncentrálunk. A többiek vagy elvégzik a feladatukat, vagy nem írják meg a házi feladatot.”

„A Bajnokok Ligája egy másik sorozat. Most a Ligára koncentrálunk. A következõ héten majd rátérünk a PSG elleni visszavágóra is.”

Suárez:

„Nagyon fontos találkozó volt a számunkra, hogy ismét önbizalmat szerezzünk. Tettünk egy lépést elõre. Úgy vélem, hogy nagyszerû teljesítményt nyújtottunk, mindenki futott, és tette a dolgát.”

„Ez a meccs megerõsít bennünket, hiszen az Atlético ellen sikerült nyernünk a Calderónban. Sok forduló van még hátra a bajnokságból, de tény, hogy már nem a saját kezünkben van a sorsunk, hanem a Madridon is múlik a dolog.”

„Jordi Alba sérült? Fogalmam sincs, kérdezzétek meg az orvosokat.”

„Minden egyes vereség fáj, de az, ahogyan kikaptunk a PSG ellen, még inkább fájdalmas volt. Reagálnunk kellett. A visszavágó? Nagyon nehéz lesz fordítani, de semmi sem lehetetlen.”

„Szenzációsan sült el az, ahogyan Luis Enrique megtervezte a találkozót.”