PSG: „Sem 80-ért, sem 100-ért.”

Verratti nem eladó a párizsiai számára | Mást kell keresni a piacon

Hiába a számos lapértesülés, hogy a Barcelona mindent meg fog tenni az olasz Marco Verrattiért, aki még Xavi Hernández szerint is az egyik legintelligensebb középpályás napjainkban, a PSG-t úgy néz ki, hogy mindez nem érdekli.

A hírek hatására a madridi Marca megkereste a párizsi egyesületet, hogy minõsítse a sajtóban felmerült információkat, és a válasz egyértelmû volt. A meg nem nevezett magas rangú vezetõ úgy reagált a hírre, hogy Verratti alapvetõ tagja lesz a jövõ évi PSG-nek is, akivel számol Unai Emery, és miután a cél a Bajnokok Ligája megnyerése, a csapat kulcsjátékosai, mint Verratti is, érinthetetlenek.

„Sem 80 millióért, sem 100 millióért. Verratti egészen egyszerûen nem eladó.”

A dolog alapvetõen logikus is, a PSG valóban nem engedheti meg magának, hogy az egyik legjobb játékosát elengedje, ha komolyan veszi továbbra is azt a dédelgetett álmot, hogy meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját.

A Barcelona szempontjából a nagy kérdés az, hogy a klubvezetés kit tud találni a középpályára, aki érdemben tudja erõsíteni a támadójátékot, egyben kreativitást tud hozni a játékba.