2017.10.18 | Lukács napja van
Főoldal > Labdarúgás
A GAZZETTA SZERINT MEGPRÓBÁLJA A BARCA
100 millió Verrattiért?
Adravetz Ákos | 2017. 06. 12., 14:43
ESZKÖZÖK:   |  |  |   |     

Folytatódik a Verratti-saga, mivel a tegnapi hírek után olasz források szerint a Barcelona máris konkrét összeggel jelentkezik az olasz középpályásért az ügynökén keresztül: 100 millióval próbálja meggyőzni a PSG-t.

 
Tegnap számoltunk be róla a Facebook oldalunkon, hogy Verratti állítólag közölte a távozási szándékát a PSG vezetőségével, mivel ez az egyetlen útja arra, hogy csapatot váltson a nyáron. A történet ezek után folytatódik, méghozzá azzal, hogy az ügynöke fog beszélgetni a franciák vezetőivel az ajánlatokról és lehetőség tető alá hozni az üzletet, aminek a tárgya az olasz La Gazzetta dello Sport szerint egy 100 millió euró értékű ajánlat a Barcelona részéről. 

Muszáj azonban óvatosan kezelni a hírt, hiszen ekkora összeg a Barça esetében ritkán merül fel, ráadásul egy hónappal ezelőtt számolt be róla a Sport.es, hogy 75 milliót tett félre a vezetőség igazolásokra, amik mellé a távozókból befolyó összeg adódhat hozzá. Arda eladásával akár össze is jöhet ez az összeg, de nagyon valószínűtlennek tartjuk, hogy egy játékosra ennyit elköltsön a klub, amivel gyakorlatilag kiürülne a kassza. Másrészt az is kérdés, vajon megér-e ennyi pénzt az olasz, vajon jobb-e ennyivel a középpályán lévő jelenlegi opcióknál, hiszen Denis Suarez és Sergi Roberto is játékra jelentkezne, aztán ott van Rafinha és André Gomes is, akikkel szintén kezdenie kell valamit Valverdének - hacsak nem akarja őket eladni. 

Végül pedig vannak Verrattinak más kérői is, akik szintén hajlandóak lennének horribilis összeget kifizetni érte: a mai információkat közlő olasz La Gazzetta dello Sport szerint a Chelsea, a Bayern Munich és a Juventus is figyeli az eseményeket. Annyi viszont biztos, hogy a francia és olasz források is a Barcelona konkrét érdeklődéséről írnak, a háttérben tehát a puhatolózásoknál már többről van szó. 


 
Következő meccsek
Labdarúgás  
-
X
-
Október 18. Szerda (20:45)
Bajnokok Ligája csoportkör
TV: Paulaner Sörház | Sport 1
 
 
Barcelona Szállás
 
 
Eurobarca FaceBook
 
Eurobarca Google+
Eurobarca Twitter
 
 
Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
 
 
Fórum ajánló
 
 
Keresés
 
 
 
 
A NAP képe
 
 
Impresszum Foci EB 2016 © 2003 - 2017, www.eurobarca.hu