2017.10.18 | Lukács napja van
Főoldal > Labdarúgás
VERRATTI SZERINTE MARAD | NEM FOGJA A JÁTÉKVEZETŐKRE A BL-KIESÉST
Maxwell: Messi a legjobb, akivel valaha játszottam
Adravetz Ákos | 2017. 06. 09., 17:19
ESZKÖZÖK:   |  |  |   |     

A Barça egykori balhátvédje, Maxwell a Cadena Ser műsorában volt vendég, és mesélt arról, milyen volt átélni a PSG színeiben a 6-1-es meccset, valamint Messiről és klub által csábítgatott Verrattiról is elmondta a véleményét.

"A legjobb, akivel valaha játszottam, az Messi. Biztos. Kétségtelen. Fantasztikus látni a képességeit, és hogy mit tud a labdával. Ő a legjobb mindenki közül, megtiszteltetés, hogy játszhattam vele.”

Cavani a napokban beszélt róla, hogy „nagyon furcsa dolgokat látott a pályán” a BL nyolcaddöntőjében, és szerinte a Barça tisztességtelenül jutott tovább ellenük. Maxwell, aki egyébként nem játszott a meccsen, részben egyetértett vele: „Egy ilyen eredményhez, igen, furcsa dolgoknak kell történniük. De ezt nem negatív értelemben mondom, nem is hibáztatok senkit. Egyszerűen sok nehézséggel találtuk szembe magunkat a pályán és ezek együttesen okozták a kiesésünket. Nem hibáztathatjuk csak a játékvezetőket, mert rosszak voltunk és ez a kiesés a játékosok érdeme is, de biztosan befolyásolták a játékvezető döntései is a végeredményt. Óriási szégyen volt ez nekünk…”

Végül Neymar és Verratti is szóba került – előbbit esélyesnek tartja az Aranylabdára a jövőben, csapattársa pedig szerinte nem fog a nyáron eligazolni. „Neymarnak mindene megvan ahhoz, hogy harcoljon az Aranylabdáért. Verratti rendkívüli játékos, hihetetlen képességekkel, de szerintem a PSG-ben folytatja továbbra is, nem másik csapatban. A klub meg akarja őt tartani, mivel egy olyan projektünk van, amiben létfontosságú, hogy az ilyen szintű játékosokat, mint ő, megtartsuk. Szerencsésnek érzem magam, hogy személyesen ismerhetem és neki a PSG-ben kell maradnia, ha a klub szeretné, hogy a csapat tovább fejlődjön. Remélem, nem erőszakolja ki a távozását” – utalt arra a brazil hátvéd, hogy a Barcelonának csak úgy van esélye Verrattit megszerezni, ha maga a játékos kéri az eladását

Az átigazolási stratégia neve: türelem

 
Következő meccsek
Labdarúgás  
-
X
-
Október 18. Szerda (20:45)
Bajnokok Ligája csoportkör
TV: Paulaner Sörház | Sport 1
 
 
Barcelona Szállás
 
 
Eurobarca FaceBook
 
Eurobarca Google+
Eurobarca Twitter
 
 
Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
 
 
Fórum ajánló
 
 
Keresés
 
 
 
 
A NAP képe
 
 
Impresszum Foci EB 2016 © 2003 - 2017, www.eurobarca.hu