Neymar korábban: „Boldog vagyok Barcelonában”

Még az ügy elõtt nyilatkozott | Párizsban is rendkívüli megbeszélés

Az elmúlt napok találgatásai után a Goal.com nyilvánosságra hozta egy, még a PSG-ügy elõtt készített interjúját Neymarral, amelyben a játékos arról beszél, hogy Barcelonában képzeli el a jövõjét. Az interjút e-mailes formában készítette a goal.com, de a benne elhangzottak nem cáfolják meg a játékos esetleges távozását, különösen azért, mert ezt még korábban nyilatkozta a futballista.


„Boldog vagyok Barcelonában. A legutóbbi volt a legjobb szezonom a klubban eddig. Nagyon jól érzem magam a városban, a klubnál, boldog vagyok, ez tette jobbá a teljesítményemet is. Ebben a szezonban éreztem magam a legjobban a pályán, annak ellenére, hogy nem értük el azokat a trófeákat, amelyeket el szerettünk volna.”

„Nagy és felejthetetlen pillanatokat éltünk át, most pedig dolgozzunk azon, hogy a 2017-2018-as szezon még pozitívabb legyen mind egyéni szinten, mind csapat szinten.”

A fentiektõl függetlenül tehát nem lehet kijelenteni, hogy a Neymar-ügy véget érne és a játékos maradna ténylegesen. 

Az interjú idõpontján kívül még adalék, hogy kedden éjszaka kiszivárogtak olyan hírek, hogy Neymar apukája azonnal Párizsba utazik, hogy egyeztessen a PSG-vel a szándékaikról, ezt megelõzõen kedden pedig fotók igazolták, hogy Neymar találkozott és hosszan, komolyan beszélt is az apukájával egy jachton, ahol a játékos a szabadnapját töltötte a barátaival.

Mindeközben Párizsban is rendkívüli megbeszélést hívtak össze, ahol Nasser Al Khelaifi elnök találkozott Antero Henriquével, az új sportigazgatójával, hogy különbözõ átigazolási kérdésekrõl egyeztessenek. Al Khelaifi Rabatból tért vissza, és így, hogy már Párizsban van, könnyen találkozhat Neymar édesapjával is, aki szintén oda készül.

A fentiek ugyan mind kombinációk, ugyanakkor ezeket megcáfoló hírek sem jelentek meg.