2017.10.18 | Lukács napja van
Főoldal > Labdarúgás
SOKALLJÁK A 32 MILLIÓ EURÓT | MÁS CÉLOKRA TARTALÉKOLNÁK A PÉNZT
A vezetés visszalép Martínez leigazolásától
Záborszky Iván | 2017. 08. 09., 07:02
ESZKÖZÖK:   |  |  |   |     

Egybehangzó katalán és spanyol értesülések szerint Iñigo Martínez várhatóan mégsem lesz a Barcelona játékosa, miután a klubvezetés nem akarja kifizetni a futballistáért a 32 millió eurós kivásárlási árat. Korábban szinte biztosnak tűnt, hogy a Barcelona annak ellenére is leigazolja a baszk védőt, hogy ezt csak 32 millió eurót kifizetése mellett teheti meg.

A játékos nyitott lenne a váltásra, különösen úgy, hogy kifejezetten Ernesto Valverde edző számítana rá, tehát várhatóan játéklehetőséget is kapna. A Barcelona döntésében az az érdekes, hogy éppen az új edző, Ernesto Valverde kérését nem tekinti prioritásnak a klubvezetés, és engedné el most az igazolást azzal a címszóval, hogy nagyobb prioritások is vannak jelen pillanatban a kereten belül.

Ez nyilvánvalóan Neymar pótlása, illetve egy irányító középpályás szerződtetése, mindkettő nagyon drága mulatság is lehet, ilyen szempontból lehetséges, hogy nem mindegy a vezetés számára, hogy kifizet-e már előre 32 milliót Martínezért, különösen úgy, hogy a kiszivárgott, elpletykált információk szerint a Barcelona vezetése ténylegesen felhasználná a Neymarért kapott pénz egy részét más, nem játékosvásárlási célokra - mert, szükség van rá.

Ez alapján várható, hogy a klub mégis csak a Piqué, Umtiti, Mascherano, Marlon középső védő négyessel vágna bele a szezonba, amiből Marlon szerepe és lehetőségei kétségesek, mert a brazil a hírek alapján még nem győzte meg Valverdét, hogy stabil megoldás lehet Piqué vagy Umtiti helyett.


 
Következő meccsek
Labdarúgás  
-
X
-
Október 18. Szerda (20:45)
Bajnokok Ligája csoportkör
TV: Paulaner Sörház | Sport 1
 
 
Barcelona Szállás
 
 
Eurobarca FaceBook
 
Eurobarca Google+
Eurobarca Twitter
 
 
Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
 
 
Fórum ajánló
 
 
Keresés
 
 
 
 
A NAP képe
 
 
Impresszum Foci EB 2016 © 2003 - 2017, www.eurobarca.hu