Hivatalos: Coutinho marad a ‘Poolban

Közlemény az angol klubtól | Újabb célpontot nem sikerült megszerezni

Az FC Barcelona vezetésének újabb keserû pirulát kell lenyelnie, miután a Liverpool hivatalos közleményben tudatta: a brazil Coutinho ügyében egyetlen egy ajánlatot sem fognak mérlegelni az idei átigazolási idõszakban. 
 

„A klub végleges álláspontja az, hogy egyetlen egy ajánlatot sem fogunk Philippe játékjogával kapcsolatosan mérlegelni, vagyis a játékos a Liverpool labdarúgója marad, amikor az idei átigazolási idõszak lezárul” – így szól az angol klub nagyjából délelõtt 11 órakor kiadott közleménye. 
 
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Coutinho szívesen igazolt volna a Barcelonába, a katalán klubbal már meg is állapodott, ám arra nem volt hajlandó, hogy a jelenlegi egyesületét nyomás alá helyezze a klubváltását illetõen. A Barcelona pedig ezzel párhuzamosan ugyan elõbb 80 millió, majd 100 millió eurót is ajánlott a brazilért, a Liverpool mindkét ajánlatot elutasította, és még csak tárgyalásokba sem kívánt bocsátkozni a Barçával. 
 
Ennek következtében az idei nyárra lezárható Coutinho és a Barça közös jövõjének az ügye, a katalánoknak pedig tovább kell keresniük a megszerezhetõ erõsítéseket. Verratti, Bellerín és Paulinho után tehát Coutinho játékjogát sem sikerült megszereznie a klubnak az idén nyáron.