2017.10.18 | Lukács napja van
Főoldal > Labdarúgás
CSAK ŐK NEM JÁTSZOTTAK AZ ELSŐ KERETBŐL | NEM SZÁMOL VELÜK A TRÉNER
Valverde üzenete Arda és Douglas felé
Baranyai Tamás | 2017. 08. 08., 10:00
ESZKÖZÖK:   |  |  |   |     

Ernesto Valverde vezetőedző egyértelmű üzenetet küldött a török Arda Turan illetve a brazil Douglas felé a hétfő esti Gamper Kupán elért siker alkalmával, amikor is csak ők ketten nem kaptak lehetőséget a hadra fogható játékosok közül. A tréner minden bizonnyal egyik játékosra sem számít az előttünk álló idényben.

A Gamper Kupán az első keretből még a brazil Rafinha, a belga Vermaelen valamint a portugál André Gomes nem kaptak szerepet, de ők sérülés miatt nem léphettek pályára. Rafinha régóta a felépülésén dolgozik, Vermaelen a pénteken lejátszott, Gimnástic elleni felkészülési találkozón szenvedett izomsérülést a lábában, míg a portugál középpályás a csípőjében érez fájdalmat, így az orvosok nem engedélyezték a játékát. 

Arda Turan és Douglas azonban egészségesek, hadra foghatóak, ennek ellenére sem küldte őket pályára Valverde vezetőedző. A tréner ráadásul tette mindezt úgy, hogy az előző felkészülési meccseken a török játékosnak biztosított játékperceket, ám úgy tűnik, hogy Arda teljesítménye nem igazán győzte meg arról, hogy a keretben lenne a helye. 

A Gamper Kupa egyébként hagyományosan az első csapat bemutatásaként funkcionál a szurkolók felé, így ebből a szempontból is szimbolikus, hogy sem Arda, sem Douglas nem játszhattak egy percet sem, miközben a B csapatból Aleñá is lehetőséget kapott. Említhetjük azonban Marlon vagy Munir személyét, akiknek a maradása még szintén nem biztos, ám így is pályára léphettek a Camp Nouban a Chapecoense ellen. 

Ami a továbbiakat illeti, egyik játékos sem igazán kelendő a piacon. Míg a brazil Douglas a legutóbbi hírek alapján a Benficába igazolhat, addig Arda a legfrissebb értesülések szerint felajánlotta a játékjogát korábbi klubjának, az Atlético Madridnak, ám a fővárosban nem mérlegelik a támadó szerződtetését. Turan kapcsán még a Galatasaray neve vetődött fel mint lehetséges célállomás. 


 
Következő meccsek
Labdarúgás  
-
X
-
Október 18. Szerda (20:45)
Bajnokok Ligája csoportkör
TV: Paulaner Sörház | Sport 1
 
 
Barcelona Szállás
 
 
Eurobarca FaceBook
 
Eurobarca Google+
Eurobarca Twitter
 
 
Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
 
 
Fórum ajánló
 
 
Keresés
 
 
 
 
A NAP képe
 
 
Impresszum Foci EB 2016 © 2003 - 2017, www.eurobarca.hu