„A cél még egy, esetleg két játékos igazolása”

Robert Fernández az igazolási célokról | Coutinho és Di María

Ousmane Dembélé hétfõi bemutatásán válaszolt az újságírók kérdéseire Robert Fernández sportigazgató is, akit fõként a következõ napokról, és Coutinho valamint Di María esetleges leigazolásáról kérdeztek. Egyikük iránti érdeklõdést sem zárta ki.


Dembélé

„Az igaz, hogy már tavaly is el akartuk hozni. Hosszú hónapokig követtük õt a Rennes-ben, de õ azt gondolta, hogy a fejlõdésének az lenne a legjobb ha egy másik csapatban folytatná, azt is figyelembe véve, hogy a mi támadó hármasunk mögött nehezen jutott volna lehetõséghez.”

Coutinho

„Tárgyalásban vagyunk még néhány játékossal, ki kell használnunk a lehetõségeinket a hátralévõ néhány napban. Abban bízunk, hogy megállapodásra tudunk jutni, és még be tudunk mutatni egy új játékost.”

Seri

„Õ egy remek játékos, de teljesen kizártuk a leigazolásának lehetõségét. Alaposan elemeztünk mindent, és arra jutottunk, hogy inkább más posztokat erõsítünk meg.”

Egy vagy két játékos

„Azon dolgozunk már jó néhány napja, hogy minden lehetõségre legyen esélyünk. Egy vagy két játékosra. Még várnunk kell, és az igaz, hogy tárgyalásban állunk. Tudjuk, hogy mit szeretnénk, hogy milyen típusú játékost szeretnénk inkább, és az utolsó pillanatig ki fogunk várni. Az a célom, hogy jöjjön még egy futballista, és ha lehet, akkor inkább kettõ.”

Di María

„A tárgyalásokba, és a konkrét nevekbe nem fogok belemenni. A klub azon dolgozik, hogy aláírjon valakivel, de egyéni szinten ezt nem értékelhetem.”