Iniesta harca kész az Atlético előtt

Messiék csak pénteken állnak edzésbe | Szombaton irány Madrid

Csütörtökön délelõtt már közel a teljes csapat edzeni tudott Ernesto Valverde irányítása alatt, hogy készüljön a szombati, rendkívül fontos Atlético Madrid elleni idegenbeli bajnokira. Ez lesz a Barça elsõ igazán kemény bajnoki rangadója.

A Barcelona jól kezdte a bajnokságot, de az is igaz, hogy nem volt különösebben nehéz a sorsolása augusztusban és szeptemberben. Most azonban már lesznek nagyon kemény meccsei, közte az Atlético Madrid elleni találkozó most szombaton. Ezúttal valóban látható lesz, mire képes Valverde új Barcelonája.

Ami jó hír az edzõnek, hogy a Las Palmas ellen megsérülõ Andrés Iniesta visszatért az edzésekhez, csütörtökön már teljes értékû munkát végzett és minden bizonnyal bevethetõ lesz szombaton. Szintén részt vett a csütörtöki edzésen a válogatottból visszatérõ Semedo, André Gomes, Umtiti, Digne, Cillessen és Vermaelen. A spanyol válogatott játékosok vagy például Ter Stegen már korábban visszatértek.

A dél-amerikai játékosok azonban csak pénteken edzenek elõször a csapattal, Messi, Mascherano, Suárez és Paulinho tehát összesen egyszer edzenek majd a társaikkal a rendkívül fontos bajnoki elõtt.