Chelsea: Vermaelen is utazik Londonba

21 fős a londoni küldöttség | Semedo eltiltott, Coutinho nem játszhat a BL-ben

Ernesto Valverde szakvezető vasárnap délután kihirdette a Londonba utazó, 21 fős keretét, mely igyekszik majd felülkerekedni a Chelsea együttesén a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán. A listán nincs ott Semedo és Coutinho, utazik viszont a belga Thomas Vermaelen, aki megkapta az orvosok engedélyét a játékra. 

Az utazó keretbe bekerült az első keret összes hadra fogható játékosa, a B keretből pedig a kapus Adriá Ortolá tarthat a gárdával Londonba. A vasárnap délelőtti, regeneráló jellegű tréningen megkapta az orvosok engedélyét a játékra Thomas Vermaelen is, így a belga már Valverde tréner rendelkezésére fog állni a Chelsea elleni párharc első, kedd esti találkozóján, melyet egyébként a török Cüneyt Çakir fog majd vezetni.

Nem segíthet ellenben a csapatnak a brazil Coutinho, aki az ősszel a Liverpool színeiben már pályára lépett a Bajnokok Ligájában, így ezt idén gránátvörös-kék mezben már nem teheti meg, illetve a portugál Semedo pedig eltiltás miatt marad Katalóniában.

Az együttes hétfő délelőtt utazik el a mérkőzés helyszínére, ahol este 20 órakor a Stamford Bridge gyepszőnyegén sor kerül majd a találkozó előtti utolsó foglalkozásra. A tréning előtt Valverde mester és a horvát Ivan Rakitic adnak majd sajtótájékoztatót.

Az utazók listája: Ter Stegen, Cillessen, Ortolá, Piqué, Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina, Vermaelen.