Iniesta és Coutinho is játékra kész

Játszhatnak az Espanyol ellen | Mascherano búcsúzni készül

A Barcelona hétfői edzésén teljes értékű munkát tudott végezni Andrés Iniesta csapatkapitány és a frissen igazolt Philippe Coutinho is, így papíron az az esélyes, hogy mindketten bevethetők lesznek a csütörtöki, Espanyol elleni kupameccsen.

Coutinho esetében a vártnál gyorsabb gyógyulásról lehet beszélni, az elmúlt egy hétben rohamosan javult a brazil állapota, aki az átigazolása óta nem mutatkozhatott be. Várhatóan ez csütörtökön már nem lesz probléma, és pályára léphet az Espanyol ellen.

Andrés Iniesta esete egészen más, neki egy könnyebbnek tűnő sérülés nyúlt hosszabbra, de a jelek alapján most már teljesen egészséges. Az ő játéka is várható csütörtökön.

Az Espanyol ellen eleve nagy szüksége lesz Valverdének minden játékosára, mert a Barcelona nem indul jó helyzetből a Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, ugyanis a továbbjutáshoz muszáj két gólos különbséggel legyőznie a kék-fehér csapatot. A csütörtöki meccs kapcsán várható Mascherano barcelonai búcsúja is, az argentin ugyanis pénteken kell jelentkezzen a Hebei Fortune marbellai edzőtáborában.