Messi: „Minden szurkolónkkal együtt kell ünnepelnünk”

Kiemelte a veretlenséget | Most ünnepelni kell

Habár az argentin zseni, Lionel Messi ritkán beszél a média előtt, most sikerült megszólaltatni a Deportivo elleni, 4-2-es győzelem után, amivel bebiztosította a bajnoki címét a katalán együttes. Messi a mesterhármasa után kiemelte, milyen nehéz volt veretlenül bajnoknak lenni, illetve mosolyogva hozzátette, hogy most már csak együtt kell ünnepelni a szurkolókkal.

Ünnepelni kell a culékkal

„Nagyon boldog vagyok, nagyon örülünk, hogy sikerült megnyerni a bajnokságot. Tudjuk, mennyire nehéz a bajnokság megnyerése, ezért kell értékelnünk azt, és megünnepelnünk minden rajongónkkal. Megérdemlik.”

Ők voltak a legjobbak

„Minden riválisunknál jobbak voltunk, és egyetlen egy meccset sem vesztettünk el. Csak egy-egy vereséget szenvedtünk a Király Kupában és Rómában, ahol nagyon váratlan eredményt értünk el.”

Nehéz volt veretlennek maradni

„Mindig megérdemled a dicséretet, ha megnyersz egy bajnoki címet, ráadásul nagyon nehéz ezt veretlenül megcsinálni. Ez egy nagyon különleges bajnoki győzelem volt, mert nem veszítettünk el egyetlen egy meccset sem. Volt néhány nehéz pillanatunk, de át tudtuk vészelni azokat anélkül, hogy veszítettünk volna. Ez hihetetlen volt.”

A 25. bajnoki címhez egy különleges póló is dukál! Ha érdekelne egy egyedi tervezésű, külön erre az alkalomra készített póló, akkor látogass el a most nyíló Eurobarça Shopba vagy menj rögtön a ’Campions25’ termék aloldalára!