„Ne a bíróról beszéljünk, hanem a meccsről”

Casemiro szerint a csapat bizonyították, hogy a Liga legjobbjai

A Barça – Madrid 2-2 után a pályán egyedül a madridi Casemiro nyilatkozott, aki viszont rendkívül szimpatikus módon nem ragadt le a játékvezetői ítéleteknél, inkább azt emelte ki, hogy milyen jó meccset játszott egymással a két csapat.

Döntetlen

„Voltak kétséges jelenetek egyes játékhelyzeteknél, de mi irányítottuk a meccset. Egy játékos képességei miatt jött a 2-1. Nagy meccs volt mindkét csapat részéről, nagyon élveztük.”

Bale belépője, Sergi Roberto kiállítása

„Nem beszélhetünk a bíróról, mindig a legjobbat akarja nyújtani. A döntetlen eredmény nem az ő hibája. Nem kell a bíróról beszélni, inkább a meccsről. A két csapat bizonyította, hogy mi vagyunk a legjobbak a Ligában. A két csapatról kell beszélni, amelyek jól játszottak.”

Azért játszottak, hogy a Barcelona ne nyerhessen veretlenül bajnokságot?

„Ez a címer sokat követel tőled, teljesen mindegy, hogy a Barcelona bajnok-e ebben a kontextusban.”

Liga vagy BL?

„Én a BL-döntőt emelem ki, nekik gratulálunk, hogy megnyerték a Ligát, de előttünk áll egy fontos meccs, hogy bizonyítsuk, mi vagyunk Európa legjobbjai.”

Emlékezz Limitált kiadású pólókkal a Barcelona történetének 25. bajnoki címére és a 22 év után távozó Andrés Iniestára. Rendeld meg a pólókat a linkekre kattintva az EuroBarça Shopban.