Iniesta: „Vannak sérüléseim, de ezt ki kell élvezni”

A Klasszikusok mindig ilyenek, ezért is élvezte az összeset | Az utolsó hetek

Az utolsó Klasszikusát abszolváló Andrés Iniesta is nyilatkozott a vasárnap esti, végül 2-2-es döntetlenre végződő Barça – Real összecsapás után, és pozitív hangot ütött meg az elért eredménnyel kapcsolatosan. Iniesta továbbá egyéni szinten is értékelte a mérkőzést, és kitért a rá váró utolsó hetekre is. 

Veretlenek

„Sikerült megőrizni a veretlenséget úgy, hogy hosszú ideig emberhátrányban voltunk. Ez pozitív dolog. Elégedetten megyünk haza, tovább él a kihívás, hogy veretlenül nyerjük meg a Ligát.”

Sorfal

„Ez teljesen improvizatív volt.”

A meccs

„A Clásicók ilyenek. Intenzív meccsek, még akkor is, ha alapvetően nincs tétje a találkozónak. Ezek különlegesek, teljesen más találkozók, most is jó volt. Mindkét csapat megpróbált mindent, hogy nyerjen. A döntetlen jó szájízt hagy maga után.”

Sok párharc volt

„Ellenfelek vagyunk, sok-sok meccs után jól ismerjük egymást. A legjobbat kívánjuk a társainknak.”

Az utolsó Clásicója

„Mindegyiket kiemelem. Szerencsém volt, hogy élvezhettem ezt is, még ha nem is a legjobb állapotban játszottam le. Ez egy másik meccs, semmi más sem tudja felülmúlni.”

Sérülésekkel küzd

„Vannak gondjaim a kupadöntő óta, de mindent megteszek, hogy le tudjam játszani ezeket a meccseket, hogy minél több időt lehessek a pályán, és élvezzem ki ennek az ízét. A végéig élvezni kell.”

Emlékezz limitált kiadású pólókkal a Barcelona történetének 25. bajnoki címére és a 22 év után távozó Andrés Iniestára. Rendeld meg a pólókat a linkekre kattintva az EuroBarça Shopban.