Puyol: „Nem tartok egyik jelölttel sem”

Laporta õt jelölné sportigazgatónak | Szavazni fog, és mindig készen áll

Bár Joan Laporta várhatóan õt szeretné jövõbeli sportigazgatónak ha megnyeri a választásokat, Carles Puyol elõre jelezte, hogy egyik jelölt ellen és mellett sem kíván részt venni a választási kampányban. Puyol ezzel együtt azt is jelezte, hogy bármikor készen áll, hogy segítse a Barcelonát – legyen szó bármilyen pozícióról.

 
„Nagyon jó a kapcsolatom Jannal, vele éltem meg a legjobb éveimet sportszakmai szempontból, de nem tartok egyik jelölttel és elnöki pályázattal sem.”

„Barçás vagyok és mindig rendelkezésre állok, amikor csak szükségük van rám. Amikor segíteni kell, ott leszek.”

Nem mondja meg, hogy kire szavaz

„A sociók azok, akik döntenek. Én, mint socio, szintén tudom már, hogy kire fogok szavazni. De végeredményben a sociók szava dönt, ez így van jól, és az a legfontosabb, hogy miután megválasztottuk az új elnököt, minden culé õt támogassa.”

Még nem tudja, merre folytatja a karrierjét

„Sok lehetõség és projekt van az asztalomon, de szeretnék idõt hagyni magamnak arra, hogy döntést hozzak. 20 év játék után most el kell döntenem, hogy mit fogok csinálni az új életemben, és számolnom kell a családommal is.”

Gratulál a triplázó csapatnak

„Mind Lucho, mind a játékosok sokat tettek azért, hogy élvezzük ezt a szezont, és biztos vagyok benne, hogy továbbra is sikeresek lesznek.”