„Ha a csapat működik, mindenki boldog”

Iniesta elégedett az összképpel | Tavaly a sérülései is zavarták

Andrés Iniesta remekül játszott a Juventus elleni Bajnokok Ligája nyitányon, és újfent közel 90 percet játszott, ami merõben szokatlan a tavalyi szezon ismeretében. Iniesta mindenesetre jól érzi magát, és örül a csapat jól sikerült rajtja miatt.

„Ha a csapat jól mûködik, mindannyian jobban érezzük magunkat. Boldog vagyok mind a személyes benyomásaim, mind a csapattal kapcsolatos benyomások miatt. Nyerni egy ilyen riválissal szemben mindig nehéz dolog, a BL-meccsek pedig mindig ilyenek. Nem volt könnyû mérkõzés, de jól a kezünkben tartottuk. Nekik végül nagyon kevés helyzetük volt, nekünk pedig elég jól sikerült a meccs.”

Luis Enrique

„Az elmúlt szezonban volt néhány nem várt nehézség sérülés miatt is, ami megtöri a ritmusodat, és nehezebb is utána folytatni a játékot. Az edzõ mindig a legjobbat keresni a csapata számára. Az a fontos, hogy eddzél jól és ne legyenek nem várt nehézségek.”

Hosszabbítás

„Nincsenek újdonságok, ha lennének, már úgyis tudnátok róla. De engem inkább az érdekel, ami a pályán történik. Szeretnék boldog lenni, hogy sikerüljenek jól a dolgok. A csapat sikereit az egyéni sikereim elé helyezem, és nagyon boldog vagyok amiatt, ahogyan alakulnak a dolgok.”