Messi üzent Neymarnak: „Még hiányzol nekünk”

Valódi barátoknak tűntek a pályán és azon kívül is, ráadásul úgy tűnik, Neymar nyári átigazolása sem jelentett változást a kapcsolatukban. Ezt bizonyítja Messi videó üzenete is, amit Neymarnak küldött egy karácsonyi műsor részeként.

A videó egy brazil televízió, az SBT egyik műsorából származik, ami „Neymar barátok között” címet viselte és amiben több játékos, egykori és jelenlegi csapattárs is üzent neki, illetve ajándékokkal is meglepték egymást és kisebb gyerekeket is. Barcelonai részről szerepet kapott Rakitic, Piqué, Rafinha, Paulinho és Messi is, utóbbi üzenetét kapta fel a sajtó a leginkább, leginkább az őszinte szavai miatt.

„Nos, Ney… Azt hiszem gyakorlatilag mindent elmondtunk egymásnak, mikor elmentél. Az igazság az, hogy még mindig hiányzol nekünk. Szívesen megosztanánk veled továbbra is a reggeli maté teánkat az öltözőben és több mást dolgot is. Ahogy mindig, most is a legjobbakat kívánom neked, bármerre is vagy és biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra keresztezni fogják útjaink egymást a pályán vagy azon kívül. Nagy ölelést küldök és vigyázz magadra. És itt a láthatatlan barát titkos ajándéka, amit küldök – tudom, hogy tetszeni fog.”

Neymar válasza sem várat magára a videóban: „Tesó, köszönöm. Egy példakép vagy számomra és egy nagyszerű barát. Nagy ölelés, crack [sztár]!”

Az egyórás műsor 3 része itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/user/SBTonline/videos