Messi: „Nincs problémám a rotációval”

Örül Coutinho és Mina érkezésének | Jó úton haladnak | Valverde világosan beszél

Az FC Barcelona argentin csillaga, Lionel Messi a pénteki nap folyamán egy szponzorációs rendezvényen vett részt, melyen beszélt a Barça aktualitásairól. 

„Szerencsére jól mennek a dolgaink. Csütörtök este sikerült teljesítenünk egy nehéz feladatot, és jó formában vagyunk. Ennek ellenére még nagyon sok van hátra.”

Téli átigazolási piac

„A mi helyzetünk ugye az, hogy már a nyáron is megpróbáltuk leigazolni Coutinhót és Yerryt. Továbbá Mascherano most döntött a távozás mellett, így pótolni kellett. Örülök, hogy itt vannak velünk.”

Valverde

„Az új edző érkezése nem okozott problémát, Valverde már az elejétől kezdve világosan és érthetően beszélt, és elmondta, mit is vár, mi pedig megpróbálunk alkalmazkodni hozzá. Ez azonban nem különbözik nagyban attól, amit már évek óta játszunk. A védekezést megerősítette a mester, elől pedig vannak meghatározó játékosaink, akik a különbséget jelenthetik.”

Aranylabda

„Már mondtam, hogy nem az egyéni díjak érdekelnek, hanem hogy a csapattal minden trófeát megnyerjünk. Remélem, hogy jól fejeződik be ez az idény. Egyelőre jó úton haladunk.”

Rotáció

„Teljesen normálisnak tartom. A vezetőedző dönt. Megbeszéljük, és nekem nincs vele semmi problémám, mint ahogy a társaim is pihennek néha.”

Az idei célok?

„Ugyanaz, mint minden évben: megpróbálni megnyerni az összes címet, ahol elindulunk.”