Bartomeu: „Szomorú nap ez”

Ki fogják elemezni a hibákat

Röviden értékelt Josep Maria Bartomeu is a Bajnokok Ligája kiesés után és természetesen csalódottságát fejezte ki a Roma elleni vereség után.

„A Roma fölénk nőtt a pályán. Az elejétől fölényben voltak, nyomás alatt tartottak minket és hittek magukban. Ha nagyon keményen próbálkozol, elérheted a céljaidat” – nyilatkozta Josep Maria Bartomeu elnök a Roma elleni sokkoló kiesés után, illetve sajnálatát fejezte ki a katalán szurkolók számára, hogy a csapat nem lesz ott az elődöntőben – zsinórban egyébként már harmadik éve.

„Természetesen ez hatással lehet ránk nézve, de a következő meccsek is fontosak és a játékosok fel fognak állni innen” – fogalmazott arra a kérdésre válaszolva, hogy a bajnoki hajrát és a kupadöntőt illetően vajon összeomlik-e a csapat. „A csapat mindig arra készül, hogy minden sorozatot megnyerjen, Ernesto Valverdével és más edzővel is, minden szezonban azért küzdünk, hogy mindent megnyerjünk. De ma ez nem sikerült. Ki fogjuk elemezni, miért nem voltunk elég versenyképesek” – fogalmazott a rövid értékelése végén.