Ramos: „Nem lesz sorfal a Camp Nouban”

A madridiak kapitánya szerint túl sok figyelmet kap a téma

A Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos megerősítette a fővárosi együttes trénerének, Zinedine Zidane-nak a szavait, és ő is elmondta, hogy nem fognak sorfalat állni a hétvégén a Camp Nouban a már négy fordulóval a bajnokság vége előtt magát bajnoknak mondható ősi rivális Barcelonának. Ramos úgy véli, ez a téma főként csak a sajtót érdekli, a játékosokat már nem annyira. 

Amit Zizou mondott, annál jobban nem lehet ezt megmagyarázni. Túl nagy jelentőséget kap ez a téma mostanában. Már elmondtuk, hogy nem fogunk sorfalat állni, és nem is lesz sorfal. Ők már megszerezték a bajnoki címet, szerintem nem nagyon érdekli őket ez a dolog. Azt kívánom, hogy ők élvezzék ki a bajnoki győzelmüket, mi pedig védjük meg a címünket a Bajnokok Ligájában, kiejtve a németeket az elődöntőben, majd megnyerve a finálét Kijevben.

A 25. bajnoki címhez egy különleges póló is dukál! Ha érdekelne egy egyedi tervezésű, külön erre az alkalomra készített póló, akkor látogass el a most nyíló Eurobarça Shopba vagy menj rögtön a ’Campions25’ termék aloldalára!