Ter Stegen: „Thiago? Tetszene, ha hozzánk igazolna”

A német 'Sport Bildnek' fejtette ki a véleményét a potenciális transzfer kapcsán

Noha továbbra sem lehet kijelenteni, hogy Thiago Alcántara mindenképpen visszatér Barcelonába a nyáron, időről időre felerősödnek ezek a pletykák, az pedig szinte egészen bizonyos, hogy a Barça kulcsjátékosai tárt karokkal várnák vissza a spanyol középpályást. Erről tanúskodnak Marc-André ter Stegen szavai is, amiket a hálóőr nemrég a ‘Sport Bild’ napilapnak mondott Thiago kapcsán. 

Örömmel töltene el, ha Thiago hozzánk igazolna. A játékstílusa tökéletesen passzol a csapatba, a személyisége pedig érdekes a számunkra. Thiago egy különleges futballista. Minden kétséget kizáróan olyasmit adna a csapatnak, ami jelenleg hiánycikk nálunk. Ha végül tető alá hozzák az átigazolást, az zseniális lenne mind a számára, mind a számunkra.

Amint az ismeretes, a Bayern München egy jó ajánlat esetén hajlandó megválni a spanyol labdarúgótól, ráadásul a ‘Kicker’ információi szerint érdeklődik Lucas Digne iránt, aki így az üzlet része lehetne. Más kérdés, hogy a katalán egyesületben vannak olyan hangok, melyek szerint ha valaki saját nevelésként távozott, az csak ingyen térhet vissza, és ezek a hangok még úgy is létezhetnek, ha Guillermo Amor intézményi kapcsolatokért felelős vezető Thiago esetét teljesen máshogy látja.