Sergio Ramos: „Maradona fényévekre van Messi mögött”

Maradona beleszállt a spanyolba, aki nem maradt adós a válasszal

Habár Diego Maradona és Sergio Ramos szópárbajához a Barçának alapvetően semmi köze nincs, ám mivel Leo Messi is belekerült a nyilatkozatcsatába, ezért közöljük a kétségkívül magas színvonalú disputát. Először Maradona szállt bele Ramosba, ám a spanyol sem várt sokáig a válasszal. 

Diego Maradona azt nyilatkozta az elmúlt napokban, hogy számára „nem Sergio Ramos az igazi klasszis, hanem például Diego Godín”. Az argentin legenda különösebben nem részletezte, nem indokolta meg a kijelentését, csupán meg akarta dicsérni az uruguayi válogatott hátvédjének a teljesítményét az Egyiptom elleni csoportmeccs után, és itt vonta bele a beszédébe a Real Madrid védőjét.

Sergio Ramost természetesen szembesítették az Irán elleni siker (1-0) után Maradona szavaival, és a spanyol nem kerülte ki udvariasan a kérdést, hanem visszavágott, méghozzá úgy, hogy eközben Leo Messit magasztalta.

Argentínában pontosan tisztában vannak azzal, hogy Maradona fényévekkel le van maradva az argentin történelem legjobb játékosa mögött, aki számomra nem más, mint Leo Messi.