Deulofeu 6-8 hetet hagy ki

Barcelonában fog gyógyulni | Kezdett belelendülni Angliában

Az FC Barcelona nagy ígérete, Gerard Deulofeu, aki az idei szezont kölcsönben az angol Everton labdarúgócsapatánál tölti, a liverpooli gárda Fulham elleni találkozóján megsérült, méghozzá súlyosan, mivel az orvosi vizsgálatok alapján 6-8 hetes kihagyásra számíthat. Deulofeu a jobb combizmában szenvedett szakadást, a két klub megegyezése alapján pedig a támadó a rehabilitációját Barcelonában fogja elvégezni.

Deulofeu nehezen lendült bele mind az angol bajnokságba, mind abba a helyzetbe, hogy az Evertonnál nem õ a kiindulópont, mint ahogyan Barcelonában korai felfedezése óta volt. Dicséretére váljék azonban, hogy az elsõ nehézségek nem szegték a kedvét, fokozatosan kapta az újabb és újabb lehetõségeket Roberto Martínez vezetõedzõtõl, amit meg is hálált, az Arsenal ellen az õ bombagóljával egalizált az Everton a mérkõzés utolsó perceiben.

Deulofeu tehát kezdett belejönni, amikor a Fulham elleni bajnoki találkozón megsérült. A napvilágra kerülõ hírek ellentétesek voltak, mára azonban bizonyossá vált, hogy 6-8 hetet kell majd kihagynia a támadónak. A két klub megegyezése alapján Deulofeu a rehabilitációját Barcelonában fogja végezni, a két egyesület orvosai pedig folyamatosan konzultálnak majd az állapotával kapcsolatosan.