Messinek izomfájdalmai vannak

Elővigyázatosságból kihagyhatja az olaszok elleni barátságos meccset

Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint Leo Messi kihagyja majd az olaszok elleni, péntek esti barátságos mérkőzést, miután az ‘Albiceleste’ tréningjén izomfájdalmat észlelt a combjában.

Jorge Sampaoli, az argentinok szövetségi kapitánya megerősítette a találkozót felvezető sajtótájékoztatóján, hogy Messi izomtúlterheltséggel küzd, és csak a meccs előtt fognak dönteni arról, hogy végül pályára lép-e az Olaszország – Argentína összecsapáson Manchesterben.

Messi kiváló formában volt a válogatott edzésén, azon részt is tudott venni, ám izomfájdalmakra panaszkodott, amit természetesen ki is vizsgáltok az orvosok. Ugyan komolyabb sérülésről tehát nincs szó, elővigyázatosságból könnyen lehetséges, hogy a támadó kihagyja majd az olaszok elleni mérkőzést. Erről vélhetően a játékos szabadon dönthet majd, ami újabb jó jel a „sérülés” súlyosságát nézve.

Természetesen sem Sampaoli, sem a Barcelona nem akarja erőltetni Messi játékát, aki mindkét csapatnál kulcsfontosságú szereppel bír, hiszen előbbi fejében már a világbajnokság jár, Katalóniában pedig a Bajnokok Ligája negyeddöntőjére és végső szakaszára gondolnak már erőteljesen.