Messi Ligája

Az argentin ismét egészen elképesztő szezont produkált

Habár az utóbbi hetek főszereplője Andrés Iniesta volt, és ez a következő hetekben sem fog még várhatóan megváltozni, nem lehet elmenni szó nélkül Leo Messi bajnokságban nyújtott teljesítménye mellett. Az argentin mindig felülmúlja magát, és tényleg csak szuperlatívuszokban lehet róla írni és beszélni. 

Az alábbi képen tökéletesen látszik, miért is lehet a spanyol bajnokságot Messi Ligájának hívni. Az argentin szerezte ugyanis a legtöbb gólt (34), ő adta holtversenyben a legtöbb gólpasszt (12), ő alakította ki a legtöbb helyzetet egy-egy passzal (87), ő kísérelte meg a legtöbb cselt (185), ő adta le a legtöbb lövést (197), ő alakította ki a legtöbb helyzetet egy, a védelmen átjutó átadással (11), ő szerezte a legtöbb gólt a tizenhatoson kívülről (8), valamint ő talált be a legtöbbször szabadrúgásból is (6).

Emlékezz limitált kiadású pólókkal a Barcelona történetének 25. bajnoki címére és a 22 év után távozó Andrés Iniestára. Rendeld meg a pólókat a linkekre kattintva az EuroBarça Shopban.