Dembélé: újabb lépés a visszatérés felé

Már részt vehetett a cicázásban | Mascherano és Rafinha is egyénileg edzettek

Ousmane Dembélé újabb nagy lépést tett meg a visszatérés felé, miután szerdán már részt vehetett a csapat edzésének az elején szokásos cicajátékban. Amint az köztudott, a francia még a Getafe elleni, szeptemberben lejátszott találkozón szenvedett súlyos combizomsérülést. 

Dembélét meg is kellett műteni, az operációra Finnországban került sor, és ahogy a beavatkozás is jól sikerült, úgy a rehabilitáció is zökkenőmentesen halad. Sőt, egyes hírek szerint a francia támadó akár már a Real Madrid elleni, decemberi Klasszikuson is visszatérhet majd, noha ennek az esélye azért a pozitív fejlemények ellenére is kicsi.

A cicázás után Dembélé egyénileg folytatta a munkát, és specifikusan dolgozott – csakúgy, mint Mascherano és Rafinha, akik szintén a sérüléseikből épülnek fel.

A szerdai tréning további hírei, hogy egyrészt Arda Turan megkapta az orvosok engedélyét a játékra, így ha Valverde számít rá, úgy a török a Villarreal elleni hétvégi rangadón már pályára léphet majd. Másrészt Valverde felhívta a tréningre a B keretből Palenciát, Aleñát, David Costast, Jose Arnaizt és Oriol Busquets-et valamint az ifi csapatból Iñáki Peña kapott még lehetőséget, hogy a nagyokkal tréningezhessen.