2017.10.17 | Hedvig napja van
Főoldal > Labdarúgás
KÖZLEMÉNYT ADOTT KI A KLUB | FELVETTÉK A KAPCSOLATOT A JÁTÉKOSSAL
A Barça tagadja Abidal állítását
Baranyai Tamás | 2013. 09. 07., 09:22
ESZKÖZÖK:   |  |  |   |     

Az FC Barcelona hivatalos közleményt adott ki péntek délután Eric Abidal korábbi szavaira reagálva, melyben a játékos ismételten csalódottságát fejezte ki a távozása miatt, valamint elárulta, hogy az egyesület a betegsége alatt nem folyósította számára a járandóságát. A katalán klub szerint minden közös megegyezés alapján történt, így nem értik a nyilatkozatot, valamint az ügy tisztázása érdekében fel is vették a kapcsolatot Abidallal.

 A közlemény egy ponton zavaros, és ezért nem enged tisztán látni. Az egyesület ugyanis felvette a kapcsolatot a francia játékossal a nyilatkozata után, és a péntek délutáni közleményben már mindkét fél elismeri a szerződéses kötelezettségek megfelelő betartását, míg Abidal délelőtt másként fogalmazott.

A közlemény szerkesztetlen formában:

„Mindkét fél elismeri, hogy az egyesület minden szerződéses elem, amit Abidallal kötött, teljesítését betartotta.

2012 januárjában, amikor két hónappal utána a játékos betegsége kiújult, és ezért máj transzplantáción kellett átesnie, a klub szerződéshosszabbítást ajánlott neki, amit alá is írtak a felek.

Amikor Eric Abidal szervezetében kiújult a daganat 2012 márciusában, az egyesület nem élt azzal a jogával, hogy egyoldalúan felbontsa a mindkét fél által aláírt kontraktust. Közös megegyezéssel függesztettük fel a labdarúgó kontraktusát egészen addig, amíg meg nem kapja az orvosi engedélyt a játékra. Ezen időszak alatt végig megkapta Eric Abidal azokat az összegeket, amikben megegyeztünk vele, illetve egyezség született arról is a játékossal, hogy ha bekapcsolódik ismét az első csapat munkájába, úgy megkapja a fizetésének arányos részét.

2013 júniusában, amikor a szerződése a végéhez közeledett, a klub és Abidal felbontották a kontraktust.”


 
Következő meccsek
Labdarúgás  
-
X
-
Október 18. Szerda (20:45)
Bajnokok Ligája csoportkör
TV: Paulaner Sörház | Sport 1
 
 
Barcelona Szállás
 
 
Eurobarca FaceBook
 
Eurobarca Google+
Eurobarca Twitter
 
 
Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
 
 
Fórum ajánló
 
 
Keresés
 
 
 
 
A NAP képe
 
 
Impresszum Foci EB 2016 © 2003 - 2017, www.eurobarca.hu