Iniesta: „Ott kell lennünk az utolsó pillanatig”

Kiemelte Marlont | Egyelõre nem gondol a hosszabbításra

A legfontosabb, hogy tovább él a remény a Barça számára a bajnoki címért, ezt emelte ki Andres Iniesta is a Las Palmas otthonában elért 4-1-es gyõzelmet követõen. A kapitány emellett dicsérte a kezdõként pályára lépõ Marlont és beszélt a saját jövõjérõl is, mivel már csak 1 év van hátra a kontraktusából…

A bajnokságban kezdõként bemutatkozó Marlon Santosról

„Gratulálni kell Marlonnak a teljesítményéhez, nem könnyû az elsõ csapatban játszani, fõleg idegenben, ilyen körülmények között, beugróként. Nagyon jól megoldotta a feladatát, remek meccset játszott. Ha az elsõ csapatban játszik, az azért van, mert jó képességei vannak, most pedig arra kell figyelnie, hogy meglegyen benne az ambíció arra, hogy tovább fejlõdjön.”

A jövõjérõl és a 2018 nyarán lejáró szerzõdésérõl

„Jelenleg a legkevésbé foglalkoztat az a körülmény. Van még egy évem, nagyon boldog vagyok itt és meglátjuk, hogyan alakul majd a jövõ. Szeretném, hogy a következõ év minden tekintetben a sikerekrõl szólna, a csapat számára és nekem is, de elõször be kell fejeznünk a bajnokságot, meg kell nyernünk a Copát és pihennünk kell, hogy erõtõl duzzadva kezdjük meg a felkészülést a következõ szezonra.”

A Ligáról és az esélyekrõl

„A célunkat kitûztük néhány hete: meg kell nyernünk az összes hátralévõ meccsünket, meg kell tennünk mindent, hogy megmaradjon a lehetõség. A Madrid botlására még mindig van egy kis esély, de nehéz így, hogy nem a saját eredményünktõl függünk. Még van két meccsük, nekünk egy – ott kell lennünk az utolsó pillanatig.”