2017.09.23 | Tekla napja van
Főoldal > Labdarúgás
HA ELÉRI A 10.000-ET, HIVATALOSAN IS BENYÚJTJA | LAPORTÁRA IS SZÁMÍTANA
Benedito: egy hét alatt 5.461 'igen'
Baranyai Tamás | 2017. 06. 16., 09:32
ESZKÖZÖK:   |  |  |   |     
Amint arról korábban beszámoltunk, Agustí Benedito korábbi elnökjelölt bejelentette bő másfél hete, hogy megfelelő támogatottság esetén bizalmatlansági indítványt fog benyújtani a klub elnökségével szemben. Benedito eddig már több, mint 5000 személlyel számolhat, akik áldásukat adtak a procedúra elindítására
 
 
Egészen pontosan 5.461 culé jelezte egy hét alatt Beneditónak, hogy szükségesnek tartják a bizalmatlansági indítvány elindítását, ami figyelembe véve, hogy összesen nagyjából 16.500 aláírást kellene leadni az indítvány sikerességéhez, nem is olyan rossz eredmény. 
 
Benedito az erre a célra létrehozott honlapján és telefonos hívásokon keresztül valamint személyes találkozók keretében veszi fel a kapcsolatot a pártoló tagokkal. Az aláírások összegyűjtésére - a hétvégéket nem beleszámítva - 14 napja lenne, vagyis nagyjából három hét, ez pedig optimizmusra adhat okot a fentiekkel együtt. 
 
A korábbi elnökjelölt hangsúlyozta: "Ugyan ezek nem aláírások, de komolyan számolhatunk velük, ebben biztos lehet mindenki. A barcelonismo váltást akar. Ha elérjük a 10.000 támogató beleegyezést, július elején hivatalosan is kérvényezni fogjuk a klubnál a bizalmatlansági indítvány elindítását."
 
Meglepte Laporta hozzáállása
 
Benedito elmondta, hogy remélhetőleg a jelenlegi elnökség a következő idény első mérkőzésén már nem lesz a hivatalában, ugyanakkor ahhoz, hogy sikerüljön Bartomeu és csapatát elmozdítani, nagy segítséget jelentene, ha Laporta is a kezdeményezés mellé állna.
 
"Nagyon meglepett a viselkedése. Mielőtt bejelentettem a kezdeményezésem, azt követelte a médiában, hogy Bartomeu mondjon le. Most azonban hallgat. Félre kellene tennie a saját érdekeit a választási stratégiáját illetően, és csatlakozni hozzánk. Biztos vagyok benne, hogy a több, mint 15 ezer követője is változást akar, és ebben egyetértenek velem. Ismerem Laportát, szeszélyes, változékony humorú ember, remélem, hogy végül színre lép."

 
Következő meccsek
Labdarúgás  
-
X
-
Szeptember 23. Szombat (20:45)
Liga, 6. forduló
TV: Paulaner Sörház | Sport 2
 
 
Barcelona Szállás
 
 
Eurobarca FaceBook
 
Eurobarca Google+
Eurobarca Twitter
 
 
Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
 
 
Fórum ajánló
 
 
Keresés
 
 
 
 
A NAP képe
 
 
Impresszum Foci EB 2016 © 2003 - 2017, www.eurobarca.hu