Valverde: „Nem volt ekkora különbség”

Augusztus 31-ig van idõ igazolni | Deulofeu | Innen már nehéz lesz

Ernesto Valverde, a Barça vezetõedzõje ugyan elismerte, hogy van hova fejlõdnie, de igazságtalannak érzi az eredményt, és nem látott ekkora különbséget a két csapat között.
 

„Nem érzem úgy, hogy ekkora különbség lett volna a két csapat között. Lõttek három gólt, de jól álltunk fel ezen a meccsen, és voltak lehetõségeink. 1-1-nél egy gyors ellentámadást vittek végig, amibõl egy bombagólt lõttek, majd az 1-3 ugyanez volt. Nem elég csak eljutni a veszélyes zónákig, ott jó döntéseket is kell hozni.”

„Kiegyenlített mérkõzés volt. A Madrid a pálya közepén nagyon erõs, ezáltal megnehezítette ott a játékunkat. Nagyon jól védekezik le a területeket. A második gól fogott meg minket nagyon.”

Hiányzik a gól

„Ez nem arról szól, hogy góllövõk hiányoznának, hanem arról, hogy olyan játékhelyzeteket teremtsünk, melyekben a gólérzékeny játékosaink közel vannak a kapuhoz. Nem hiszem, hogy hiányozna a gól a játékunkból. A Madrid most sokkal pontosabb volt. Gratulálok neki, mi megpróbálunk javulni szerdára.”

Deulofeu

„Illik a csapatba, egy az egyet felvállalja, és jól centerez. Remélem, hogy jól teljesít majd. A keret tagja, mindent bele kell adnia.”

Asensio és Isco

„Nagyszerû labdarúgók, kétség sem férhet ehhez, de nekem is vannak nagyszerû játékosaim.”

Visszavágó már szerdán

„Az eredmény nem a legjobb a számunkra, ellenfelünk az esélyes. Vereség esetén is megy tovább az élet, mint ahogy a gyõzelemnél sem áll meg az. Amikor veszítesz, arra vársz, hogy gyorsan jöhetne egy meccs, ahol tudsz javítani. Ez egy olyan vereség, amit az ember nem szívesen él meg, hiszen a Madrid ellen történt, és távolabb kerültünk egy trófeától. Tudunk javulni, persze.”

Igazolások

„Ez itt a Barcelona, a lehetõ legjobb csapatot akarjuk. Augusztus 31-ig van idõnk. Én azonban azokra koncentrálok, akikkel jelenleg is dolgozni tudok.”