„Hétfõn lehet Ibrahimovics bemutatása”

Txiki már csak papírmunkákról beszélt

Zlatan Ibrahimovics átigazolása gyakorlatilag tény, de a hivatalos bejelentésre és a játékos bemutatására, orvosi vizsgálatára eddig nem került sor. Ez utóbbi két napirendi pont várhatóan hétfõn következhet, legalábbis errõl számolt be Txiki Begiristain technikai igazgató pénteken délután.

„Van megállapodásunk a klubbal és a játékossal is, most készülnek a hivatalos dokumentumok” – jelentette Txiki, aki részletesebben is elmesélte, mire van még szükség a transzfer hivatalos lezárásához.

„Egyrészrõl papírmunkákon múlik egyelõre a játékos bemutatása, mert az operatív igazgatónk és a pénzügyi igazgatónk is Milánóban vannak, hogy a hivatalos papírok is a rendelkezésünkre álljanak. Amint ezek megvannak, következhetnek az orvosi vizsgálatok, mind Eto’o esetében, mind Ibrahimovicsnál. Végül következnek a legfontosabb papírok, a szerzõdések.”

A kérdésre, hogy mégis mikor fejezõdhetnek be ezek a hivatalos aktusok, és mikor kerülhet sor Ibrahimovics bemutatására, Txiki a hétfõi napot említette. „Mindezekkel a feladatokkal még el van látva a klub. A lehetõ leggyorsabban dolgozunk, és törekszünk a mielõbbi megoldásokra, éppen azért, hogy minél hamarabb bemutathassuk. Erre talán hétfõn kerülhet sor” – prognosztizálta elõre a technikai igazgató.