Prince kezd a Sevilla ellen!

Valverde érdekes kezdővel áll fel a Sevilla ellen, hiszen Alba és Suárez sem lép pályára kezdőként, a helyüket az új igazolás, Prince és Roberto veszik át. Hivatalos kezdőcsapat: Cillessen; Semedo, Piqué, Lenglet, Sergi Roberto; Arturo Vidal, Rakitic, Arthur; Malcom, Prince és Aleñá.

A Herceg első edzése a Barcelonával

Nem eshet le a labda – már Boatenggel

Amikor a Király találkozik a Herceggel

Találóbb címet mi sem tudtunk volna adni a képnek... :)

Messi és Busquets sem utazik Sevillába

Valverde kihirdette a Sevilla elleni kupameccsre az utazó keretet. Több meglepetés is található benne, hiszen kimaradt Messi és Busquets is, viszont utazik Sevillába az új igazolás, Boateng, illetve a B-csapatból Suárezékkel tart Riqui Puig és O. Busquets is.

Bartomeu is köszönti a Herceget

"Sok szerencsét kívánunk a pályafutásod új szakaszához. Bízunk benne, hogy a képességeid és a tapasztalatod segíteni fogják a csapatot, hogy minden sportszakmai célunkat el tudjuk érni, amik előttünk állnak. Isten hozott!"

Barça – Sevilla: a visszavágó is szerdán 21.30-kor lesz

A jövő héten, azaz január 30-án. Akinek már elege van a stream-ekből, foglaljon a helyet a Paulaner Sörházban, ott külföldi előfizetéssel, angol kommentárral, HD minőségben tudja nézni a párharcot.

Így teltek Prince első órái Barcelonában

Fél évig legalább ez lesz az új otthona

Boateng első egyérintőzése a Camp Nouban

Még gyerekekkel...

Boateng először a Barcelona címere mellett

De ezt a tüzet ne kérdezze senki tőlünk, miért tették oda a klub médiamunkásai :)

Ezt a Boateng-gólt akkor megszenvedte a Barcelona

Most ha csak egy ilyet lő tavasszal...

Boateng megérkezett Barcelonába

Kevin-Prince Boateng hétfő este elrepült a katalán fővárosba - és már meg is érkezett -, néhány órán belül hivatalosan is bejelenti a klub a leigazolását. A ghánai játékos még az indulás előtt röviden nyilatkozott: "Barça, jövök. Sajnálom, hogy elhagyom a Sassuolót, de ez egy nagy lehetőség. Ne kérdezz a Real Madridról, ez már a múlt. Csak a Barçára fókuszálok, és remélem, hogy a következő Clásicón a Bernabéuban gólt tudok szerezni."

Suárez: már az 5. legjobb góllövő a Barçában

A Leganés elleni góljával az uruguayinak már 167 találata van gránátvörös-kékben 223 mérkőzés alatt. Suáreznek alig kellett több, mint négy esztendő, hogy beverekedje magát a Barça történelmének öt legjobb gólszerzője közé.

Aleña a játékával nem szolgált rá a cserére

de Valverde úgy gondolta, őt a legjobb lehoznia, hogy beküldhesse Messit. Ettől függetlenül Aleña először volt kezdő bajnokin, és egyáltalán nem vallott szégyent. 50 passza volt, amiket 94%-os sikerességi aránnyal oldott meg.

Egy hetes lehet Dembélé kényszerpihenője

Hivatalosan még nincs információ Dembélé várható kihagyásáról, a szükséges vizsgálatok eredménye még nem került nyilvánosságra. A Mundo Deportivo így előzetes jóslásokba bocsátkozott, és 1 hetes kényszerpihenőt jósol a franciának. Ha nagyjából így lesz, nagyon nem lehet majd sajnálkozni.

Így áll a Liga

Nem változott sok minden a múlt héthez képest. A vezető csapatok nem hibáztak a hétvégén, a Madrid éppen a Sevillát verte, mellyel a Barcelona szerdán már a Király Kupában találkozik.