Ousmane Dembélé

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.

A jelenlegi helyzetben:

A szavazás 2022.06.26. 08:44:02-ig van érvényben.

Mindenképp hosszabbítanék vele
23
59%
Nem ajánlanék új szerződést.
16
41%
 
Szavazatok száma: 39
Avatar
Andris
Adminisztrátor
Hozzászólások: 11815
Csatlakozott: 2006.05.20. 20:47:07
Tartózkodási hely: Budapest

2022.01.23. 11:47:01

Én azt mondom, hogy most már várjuk ki a további vitákkal a Február elsejét. Addigra eldől, hogy nem tudtunk megválni tőle, és neki se lesz más move, mint hosszabbítani, vagy kiülni fél évet. Lehet, hogy megoldódik majd a helyzet magától.

Egyébként csak annyit jegyeznék még meg, hogy továbbra sincs szerintem rendes információnk a fizetési igényeiről. Persze, ha úgy döntesz, hogy elhiszed pár twitterhuszárnak vagy a Mundonak, amit megírnak, szíved joga. De ezeket érvként és tényként kezelni nem lehet.

Ha annyit elfogadunk kiindulási alapnak, hogy jelenleg kb évi 17 millió a fizetése, akkor nem vagyok benne biztos, hogy ennél sokkal többet kért. Vagy inkább úgy mondanám, hogy nem vagyok benne biztos, hogy a klub nem sokkal kevesebbet ajánlott. És különösen, hogy sokkal nagyobb részét függőként.
Lehet hogy soha nem leszünk okosabbak.
Dembelé nyilván egy buta tök, az ügynöke se tűnik szimpinek, ugyanakkor nekem Laportárol is az a véleményem, hogy egy arcátlan hazudozó, egy minden hájjal megkent politikus.

Szóval én csak várom most már, hogy mi hogy alakul, próbálok nem ítélkezni, és mellesleg úgy gondolom, hogy Dembelé szigorúan csak a sportszakmai szempontok alapján létfontosságú lenne nekünk a kövi fél évben, de szeritnem Xavinak hosszabb távon is.
dinnyesz írta:
2022.01.23. 11:45:15
Itt az idő, hogy rajojjon mindenki, hogy nem a penzehesek csapata vagyunk, olyan mentalitasra van szükség mint Alvese pl, a mez miatt kell itt játszani elsősorban.
Ezt te sem gondoltad komolyan, remélem. Ennyire nem lehetsz naív, a világ nem így működik. A Barca sem így működik. Nem is működött soha, és nem is fog.
A mez talán tényező, jobban mint bármely más csapatnál, de attól még versenyképes fizetéseket kell tudnunk adni, már középtávon is, ebből a jelenlegi helyzetből kiindulva is. Még hogy a mez miatt kell itt játszani elsősorban :D :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
dinnyesz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 148
Csatlakozott: 2017.12.26. 17:46:41

2022.01.23. 11:45:15

Szerintem nagy különbség van hosszabbítás és hosszabbítás között. Ott van mondjuk Mbappe esete. Mióta a Psg-Ben játszik lehet tudni, hogy a Real az álma és mindenképp ott szeretne játszani. Rá szerintem nem lehet haragudni, évek óta várható volt. És akkor ott van Dembi. 4,5 év alatt nem sokat tett le az asztalra, Xavi ennek ellenére sokszor elmondta, hogy nagyon bízik benne és alapember lesz. Dembi ígért fűt fát, aztán végül csak oda lyukadtunk ki, hogy több pénz kell.(ennel pofatlanabb dolog kevés van szerintem) Azért nem hiszem hogy ez Laporta kampánya, mert nem akarhat Xavinak teljesen keresztbetenni ilyen helyzetben. Ha Moribaval megleptuk azt amit, és jogosan, akkor most is meg kell. Itt az idő, hogy rajojjon mindenki, hogy nem a penzehesek csapata vagyunk, olyan mentalitasra van szükség mint Alvese pl, a mez miatt kell itt játszani elsősorban.
Sonoma
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 407
Csatlakozott: 2021.05.25. 10:00:54

2022.01.23. 11:39:32

sansz írta:
2022.01.23. 00:56:15

Az égvilágon nincs semmi infónk,hogy Dembelé mit szeretne.


Ahogy írtam már, mindkét félnek bőven van oka nem bíznia a másikban, azaz valószínűleg olyat várnának egymástól egy új szerződésben,amit a másik fél nem akar. Felesleges egyik felet elővenni ezért,mert mindenkinek igaza van.
Adja magát,hogy akkor nem lesz új szerződés és mivel egyik fél nem mozdulna azonnal, ez nyáron jönne el.

Szóval sértődés nélkül, Dembelét használhatná az edző,amíg rendelkezésre áll. Rotációban, vagy akárhogy.

Amit kér, az csak annyi,hogy maradjon a klub a törvényesség medrében. Amilyen feltételek mellett hosszabbítana, azt csak ő és az ügynöke tudja.
De ahogy mondtam, valószínűleg, igazából egyik fél sem akarja a hosszabbítást. Az árulózás és a többi dolog csak azért robbant ki,mert nem akarna év közben kapkodva eligazolni és ezen indult el a sértődés és nyílt zsarolás.
1. De van. Sokkal több pénzt akar, mint amit eddig kapott. Ez azért vicces, mert még csak nem is húzóembere a csapatnak. Értem ezalatt a meccseket eldöntő góljaival nagyon adós.

2. A történet nyáron indult azzal, hogy Dembelével leültek tárgyalni, miként gondolja a folytatást. Mivel ő kijelentette, hogy a Barcában kívánja folytatni, nem tették a kivásárolható játékosok közé. Mert a nyári átigazolási időszak volt az utolsó, amikor pénzt remélhetnek volna belőle. Erre most benyújtott egy irreális összegű fizetési igényt, amit a Barca természetesen nem fogadott el ( jogosan).
Egy szóval átverte rendesen a klubbot. Ha a fizetési igényét már nyáron bejelenti, valószínű már akkor megvált volna Laporta tőle.

3. Ha ezek után is játszatná a klubbot, saját magát égetné le. Bármennyire is rá vagyunk szorulva a sérültek miatt, egyszerűen nem teheti meg.

4. Lásd a 2 pontot. Mivel ő sem volt korrekt, ne is várja el ezt a klubból.
Avatar
westerngom
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1488
Csatlakozott: 2007.12.15. 21:33:00
Tartózkodási hely: West Side

2022.01.23. 11:30:58

Troym írta:
2022.01.23. 10:57:31
Ma sem tagja a keretnek (én mondjuk egyetértek ezzel) nincs itt semmi látnivaló.
így van!! majd nézzük a "C" keretes támadósort és zakó után magyarázzuk a bizonyítványt. Kész röhej ami itt megy megint. Nem most kellene a klub filozófiát véres kardként körbe hordozni, mikor ezer sebből vérzik a játékoskeret és a klub!!
Jelen pillanat a túlélés a cél, vagyis a 4. pozíció megszerzése, a BL indulás kiharcolásáért kell küzdenünk.
Majd legfeljebb akkor keménykedhetünk az elveinkkel, ha rendbe raktuk ezt a nagy kupac sz@rt magunk körül és minden posztra jut két épkézláb poszt azonos minőségi játékos!! Addig mit akarunk itt az eszmékkel, amíg kivan a fehér valagunk is a gatyából!??

Jelen pillanat nem vagyunk abban a helyzetben, hogy Dembit a lelátóra ültessük "fenyítési" szándékkal. (Ami már magában kész röhej, mert érvényes aláírt szerződése van és jogában áll a kontraktust hosszabbítás nélkül kitölteni, bármennyire is fájó!)
Ezt akkor tehetnénk meg legfeljebb, ha lenne egy ép/ egészséges "prime" támadó sorunk, DE NINCS!!, sőt szinte B / C keretből fölhozott, sérülésből visszatérő, vagy a zenitjükön rég túllévő játékosok alkotják a támadó szekciónkat. Minden összeszokottság, összhang és begyakorolt támadójáték nélkül, egy most érkezett edző (pedig imádom) vezényletével.

Szóval, teljes mértékben igazad van nem lesz itt semmi látnivaló!
Troym
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 452
Csatlakozott: 2009.08.15. 12:12:47

2022.01.23. 10:57:31

Ma sem tagja a keretnek (én mondjuk egyetértek ezzel) nincs itt semmi látnivaló. Xavi amikor azt nyilatkozta nem akarja használni, ahhoz szíve joga. Ő nem 5 hónapos sportprojektben gondolkodik. Amúgy meg eredménytelenség esetén őt rúgják ki hadd döntse el mi a hasznosabb ebben a helyzetben.
Avatar
grgly50
Capitá del Barça
Hozzászólások: 504
Csatlakozott: 2018.02.07. 21:37:09

2022.01.23. 10:42:23

sansz írta:
2022.01.23. 00:56:15
andra írta:
2022.01.21. 15:01:27


Könyörgöm, mondogatjátok ezt többen, de mire alapozzátok? Laporta gyűlöletkampányára?
Az égvilágon nincs semmi infónk,hogy Dembelé mit szeretne.

Ez nem atomfizika. Van egy szerződés,amiben benne van,hogy meddig érvényes. Ha mindkét fél úgyakarja, bármikor meg lehet hosszabbítani és meg is lehet szüntetni.

Ahogy írtam már, mindkét félnek bőven van oka nem bíznia a másikban, azaz valószínűleg olyat várnának egymástól egy új szerződésben,amit a másik fél nem akar. Felesleges egyik felet elővenni ezért,mert mindenkinek igaza van.
Adja magát,hogy akkor nem lesz új szerződés és mivel egyik fél nem mozdulna azonnal, ez nyáron jönne el.

Szóval sértődés nélkül, Dembelét használhatná az edző,amíg rendelkezésre áll. Rotációban, vagy akárhogy.

Ehelyett Laportáék szembe menve a józan ésszel, kiszivárogtatnak részleteket a szerződésből, majd nyíltan szabnak egy határidőt és elmondják,hogyha ezt nem fogadja el(akármi miatt is), akkor azonnal el kell mennie, mert a csapat közelébe sem engedik. Ami amellett,hogy értelmetlen, még törvénytelen is. Ez valami maffiatárgyalás?
És Dembelére mondjátok,hogy követel? Amit kér, az csak annyi,hogy maradjon a klub a törvényesség medrében. Amilyen feltételek mellett hosszabbítana, azt csak ő és az ügynöke tudja.
De ahogy mondtam, valószínűleg, igazából egyik fél sem akarja a hosszabbítást. Az árulózás és a többi dolog csak azért robbant ki,mert nem akarna év közben kapkodva eligazolni és ezen indult el a sértődés és nyílt zsarolás.
Ez kb olyan, mint mikor nekem van egy beosztottam, aki felmondott és egy hónapos a felmondási ideje. Én meg megkérem, hogy maradjon még egy hónapot,hogy legyen időm felvenni és betanítani valakit. A kérésemet elutasítja, mondván az új helyén már megvan a kezdési ideje és ciki lenne átvariálni, nem is akarna ezzel kezdeni. Én meg ezekután elveszem a projektjeit azonnal és világgá kürtölöm,hogy micsoda aljas szemét, áruló, aki semmibe veszi a barátságot és a bajtársiasságot. Még az új cégéhez is eljuttatom közösségi oldalon keresztül. Ez amúgy egy igaz story volt, egy bizonyos pontig, hogy meddig, azt a fantáziára bízom, de annyit elárulok, hogy sajnos nem vagyok Laporta.
Szerintem nagyon téves gondolat menet, a végén torz példával.
Próbáld a kész tényeket nézni!
Van a Barca, aminek van egy pénzügyi és játékos helyzete, s van egy felülről, mások által meghatározott szabály. Ebben a helyzetben próbálnak lavírozni. Nem zsarolás, egyszerűen nincs több pénz! Stimm! (Hogy a tárgyalásokon mi hangzott el, senki nem tudja)
A hosszabbítást nem betanulási idő miatt kérik, hanem mert szüksége lenne rá a csapatnak! (De egyenlőre ennyi az anyagi keret)
Rohamcsiga
Jugador del Barça
Hozzászólások: 117
Csatlakozott: 2010.04.28. 23:11:52
Tartózkodási hely: Percenként változó

2022.01.23. 09:54:54

A tényekre alapozzák az emberek az elfogultságukat.
Ez az ember úton útfélen lenyilatkozza,hogy szeretne maradni és ő csak a focihoz ért a többi a menedzser dolga...
Csakhogy a felajánlott fizetés nem elég neki és több pénzt akar mint amit Messi kap a PSG-ben...
Mit is tud nyújtani a klubnak ennyi pénzért? Spoiler : közel sem annyit mint amit gondol magáról.
Kompromisszumot kellene kötnie de erre nem hajlandó mert ő egy "világklasszis".
A taktikájuk nyilvánvaló,addig húzni a tárgyalásokat amig a klubnak nem lesz választása és ők diktálhatnak.
A 90-es évek eleje óta vagyok barcás de nem emlékszem még egy ilyen rossz szappanoperára!
sansz
Capitá del Barça
Hozzászólások: 690
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2022.01.23. 00:56:15

andra írta:
2022.01.21. 15:01:27


A követelődzése viszont a saját elhatározásából fakad, irritáló és tisztességtelen! Ez vele a probléma.
Könyörgöm, mondogatjátok ezt többen, de mire alapozzátok? Laporta gyűlöletkampányára?
Az égvilágon nincs semmi infónk,hogy Dembelé mit szeretne.

Ez nem atomfizika. Van egy szerződés,amiben benne van,hogy meddig érvényes. Ha mindkét fél úgyakarja, bármikor meg lehet hosszabbítani és meg is lehet szüntetni.

Ahogy írtam már, mindkét félnek bőven van oka nem bíznia a másikban, azaz valószínűleg olyat várnának egymástól egy új szerződésben,amit a másik fél nem akar. Felesleges egyik felet elővenni ezért,mert mindenkinek igaza van.
Adja magát,hogy akkor nem lesz új szerződés és mivel egyik fél nem mozdulna azonnal, ez nyáron jönne el.

Szóval sértődés nélkül, Dembelét használhatná az edző,amíg rendelkezésre áll. Rotációban, vagy akárhogy.

Ehelyett Laportáék szembe menve a józan ésszel, kiszivárogtatnak részleteket a szerződésből, majd nyíltan szabnak egy határidőt és elmondják,hogyha ezt nem fogadja el(akármi miatt is), akkor azonnal el kell mennie, mert a csapat közelébe sem engedik. Ami amellett,hogy értelmetlen, még törvénytelen is. Ez valami maffiatárgyalás?
És Dembelére mondjátok,hogy követel? Amit kér, az csak annyi,hogy maradjon a klub a törvényesség medrében. Amilyen feltételek mellett hosszabbítana, azt csak ő és az ügynöke tudja.
De ahogy mondtam, valószínűleg, igazából egyik fél sem akarja a hosszabbítást. Az árulózás és a többi dolog csak azért robbant ki,mert nem akarna év közben kapkodva eligazolni és ezen indult el a sértődés és nyílt zsarolás.
Ez kb olyan, mint mikor nekem van egy beosztottam, aki felmondott és egy hónapos a felmondási ideje. Én meg megkérem, hogy maradjon még egy hónapot,hogy legyen időm felvenni és betanítani valakit. A kérésemet elutasítja, mondván az új helyén már megvan a kezdési ideje és ciki lenne átvariálni, nem is akarna ezzel kezdeni. Én meg ezekután elveszem a projektjeit azonnal és világgá kürtölöm,hogy micsoda aljas szemét, áruló, aki semmibe veszi a barátságot és a bajtársiasságot. Még az új cégéhez is eljuttatom közösségi oldalon keresztül. Ez amúgy egy igaz story volt, egy bizonyos pontig, hogy meddig, azt a fantáziára bízom, de annyit elárulok, hogy sajnos nem vagyok Laporta.
Mascherano14
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 359
Csatlakozott: 2018.01.04. 00:19:27

2022.01.22. 18:14:13

Nem látom benne azt, hogy versenyzésre alkalmas lenne. Három év alatt nem sikerült beilleszkednie, nem látszik, hogy tanult volna bármit, és alig küzd jobban, mint érkezésekor. Rajta egy CR7 oktatótábor sem segítene.
Avatar
Leon
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2329
Csatlakozott: 2014.02.17. 16:20:26
Tartózkodási hely: Balkán sarkán

2022.01.22. 16:06:54

Nyilván ha letett volna valamit az asztalra az más. Amúgy a múzeumtúrán van olyan hogy az orvosi szoba legendái?
Oda bekerülhet egy képpel xboxal a kezében. :mrgreen:
Tito per sempre etern.

Infinite Iniesta

Grácies Xavi!

Grácies Messi!

Elvis fovever
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6239
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2022.01.22. 16:03:29

Ezen felröhögtem. Tegyük fel csinált volna valami maradandót a csapattal, mèsz a múzeum túrán ès mindenhol ki van photoshoppolva az arca🤣🤣😅
Kép
Avatar
Leon
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2329
Csatlakozott: 2014.02.17. 16:20:26
Tartózkodási hely: Balkán sarkán

2022.01.22. 16:01:11

Nehogymá eztán visszakönyörögjük! Ki kell vágni mint a macskát ...ni. A mezt is elégetni amit viselt. Minden fotóról kitörölni amin rajta van.
A rémálmaiban sem akarom viszontlátni ezt a pénzéhes léhűtőt.
Tito per sempre etern.

Infinite Iniesta

Grácies Xavi!

Grácies Messi!

Elvis fovever
Femeni
Barça C
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: 2022.01.20. 21:08:08

2022.01.21. 19:58:08

A Mundo szerint a Chelsea elvinné 4 millióért. Ha engem kérdeznek, azt mondanám, vigye. De nem kérdeznek :D
Avatar
grgly50
Capitá del Barça
Hozzászólások: 504
Csatlakozott: 2018.02.07. 21:37:09

2022.01.21. 19:26:35

A Barca visszakapja a sorstól ami jár neki.
Emlékezzünk, milyen körülmények között szakított Dembelé a Dortmunddal. S annak szinte mindenki örült, tapsolt " Milyen aranyos, okos fiú ez a Dembi!"
Hát most itt van. Megszívatja a Barcát is. Végig bulizott 4 évet nem kevés pénzért.
Biztos hogy olyan pontagyú? Nem úgy néz ki.
Nálam egy erkölcsileg nulla, de én csak pár tízezer forintból tengődöm. Nem értek a nagy bulikhoz. Lehet, hogy így kell csinálni?
Ha sikerül neki jó szerződést kötni ezután is valakivel, akkor a kérdésemre IGEN a válasz.
Avatar
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3974
Csatlakozott: 2007.10.02. 19:49:32

2022.01.21. 19:24:02

Andris írta:
2022.01.21. 13:12:41
A Sport szerint Dembelé továbbra is nyitottnak gondolja a hosszabbítási tárgyalásokat.

Én nem bánnám, ha lenne esélyünk visszatáncolni a keménykedésből, akár csak erre a fél évre. Ansu sérülése sokat nyom a lattba ennél az ügynél is, szvsz.
Képességeit tekintve egyértelmű hogy szükség van rá, tudva hogy Fatit legalább2 azaz lesz az 3-4 hónapig nélkülözni kell, mivel ugyan az a sérülés újult neki ki. Így belegondolva, szidjuk Dembelet, de gyötrelem ez a sok sérülés. Szükség van a feketére, mert brutálisan megvagyunk lőve elől, eleve Agüero kiesett, Fati pedig letudta a 10 meccsét a szezonban. Valami aranyközéputat kell találni. Alemany egy zseni, megfogja oldani. Hozzátéve piszok mód megnézném Xavi kezei alatt ezt a srácot, de ahhoz fejben is Barca dns kell.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1749
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2022.01.21. 19:07:55

Rivaldo11 írta:
2022.01.21. 13:21:10
Andris írta:
2022.01.21. 13:12:41
A Sport szerint Dembelé továbbra is nyitottnak gondolja a hosszabbítási tárgyalásokat.

Én nem bánnám, ha lenne esélyünk visszatáncolni a keménykedésből, akár csak erre a fél évre. Ansu sérülése sokat nyom a lattba ennél az ügynél is, szvsz.
Én is így gondolom. Szerintem többet ér, ha segít a tavasszal, mint az érte kapható max 10-15 milla. Azt sem bánnám, ha esetleg idővel közeledni tudnának a felek, egy egészséges Dembelé igenis extrát tud adni.
Nagyon sokat volt sérült, de azért bőven lett volna ideje négy év alatt mutatni valami extrát. Sajnos nem sikerült neki, iszonyat csalódás így az egész... a szerződéshosszabítos story pedig csak hab a tortára.
Ennyi pénzért, ennél jobb teljesítmény kell, 24 évesen kár érte.
Rohamcsiga
Jugador del Barça
Hozzászólások: 117
Csatlakozott: 2010.04.28. 23:11:52
Tartózkodási hely: Percenként változó

2022.01.21. 16:59:54

Hristo Stoichkovic Ousmane Dembeléről: „Ha nem akarsz Barcelonában lenni, legalább ne szennyezd be a címert. Vedd le a mezt és mond azt : uraim, elmegyek.

Anaïs Martí :
"A Barça ismét beszélni fog Dembélével, és megpróbálja meggyőzni. A tárgyalások a fennálló feszültség ellenére továbbra is nyitottak. Azt, hogy Dembélé visszatér a Barcához (vagy nem), a klub dönti el, és Xavi elfogadja."

Kezd paródia jellege lenni a sztorinak ha ez igaz.
andra
Barça C
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2020.11.24. 23:22:05

2022.01.21. 15:01:27

csababarca írta:
2022.01.20. 22:37:44
davi10 írta:
2022.01.20. 22:32:53

Azt el is hiszem. Akárki van kritizálva, aki nem az a pár játékos, egyből jösz, hogy "na persze mert Ő a legnagyobb problémánk".
Most Dembele lép le, annak örülünk. Majd ha SR, akkor annak fogunk. Nyugi, mindenki megkapja a magáét :D
Ne haragudj, de olyan marginális szerepe volt a játékra, hogy nem lehet bűnbaknak kikiáltani.
A kudarcok közös nevezője nem ő volt, szerintem ezt megállapíthatjuk.

Mint ahogy a korábbi sikereké sem, ezt sem tagadom el.
Jól írod! "Marginális szerep a játékban", irreális anyagi igényekkel!

A játékra gyakorolt hatása nem probléma, simán kezelhető.

A követelődzése viszont a saját elhatározásából fakad, irritáló és tisztességtelen! Ez vele a probléma.
Kalapos
Capitá del Barça
Hozzászólások: 712
Csatlakozott: 2020.12.10. 09:48:11

2022.01.21. 13:48:28

Az lesz az extra amit adhat, hogy nem kell számítani és várni rá, hanem játszhat ott valaki aki esetleg hosszú távon beletanul a poziba.
Ő lehet nem lenne egy totál rossz szélső, eltenne pár gólt, lenne gólpassza, de minek egy eredményekben teljesen másodlagos tanuló szezonba egy szélső, aki aztán elhúz itt hagyva papot csapot?

Depay-Torres kettő aki játszani fog, a többit megoldja BW, LDJ, Fati, Jutglá, Abde, Dest meg bánom is én ki.

Egyértelműen hasznosabb Dembelé mint a fentiek (kivéve Fati), de minek?
4. hely küzdéshez nem kell Dembelé, másra nem hajtunk.
Ha elmegy, spórolunk egy csomót, és a légkör is jobb lesz, a médiazaj is csökken.

A lehető legjobb, ha lelép.

Én kreatívnak tartom, és szerintem megpróbálta amit meg kellett, de nem sikerült. Ezen túl, fejlődésre várni tőle, és hogy majd hirtelen valahogy bekalibrálja a lábát hogy azok a lövések bemenjenek, hirtelen nem kezd el félrekezelni és stb ebben nem hiszek. Elmegy és lehet hogy máshol felépíti magát, de itt ez már nem fog menni. Látszik ez az Insta posztból is igazából, ha szeretne is maradni, az csak egy álom hogy de jó lenne a Barcával sikeresnek lenni.. szeretné ezt elérni. De tudja ő is hogy nem fog menni.
Avatar
ocsike83
Barça B
Hozzászólások: 44
Csatlakozott: 2022.01.05. 21:10:37

2022.01.21. 13:33:11

Kérdés, hogy mivel motiválsz egy ilyen agyhalottat?
El akar menni, vagy sztárfizuért maradni. Feltették a leláróra.
A "Figyu Dembi, gyere vissza erre a fél évre, itt a homokozólapátod. El kellene érni a 4. helyet valahogy!" szerintem itt már nem segít.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ocsike83 2022.01.21. 14:22:48-kor.
Valdes - Puyol, Touré, Pique, Sylvinho - Iniesta, Busquets, Xavi - Henry, Eto'o, Messi
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7816
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2022.01.21. 13:21:10

Andris írta:
2022.01.21. 13:12:41
A Sport szerint Dembelé továbbra is nyitottnak gondolja a hosszabbítási tárgyalásokat.

Én nem bánnám, ha lenne esélyünk visszatáncolni a keménykedésből, akár csak erre a fél évre. Ansu sérülése sokat nyom a lattba ennél az ügynél is, szvsz.
Én is így gondolom. Szerintem többet ér, ha segít a tavasszal, mint az érte kapható max 10-15 milla. Azt sem bánnám, ha esetleg idővel közeledni tudnának a felek, egy egészséges Dembelé igenis extrát tud adni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Avatar
Andris
Adminisztrátor
Hozzászólások: 11815
Csatlakozott: 2006.05.20. 20:47:07
Tartózkodási hely: Budapest

2022.01.21. 13:12:41

A Sport szerint Dembelé továbbra is nyitottnak gondolja a hosszabbítási tárgyalásokat.

Én nem bánnám, ha lenne esélyünk visszatáncolni a keménykedésből, akár csak erre a fél évre. Ansu sérülése sokat nyom a lattba ennél az ügynél is, szvsz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 14223
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2022.01.21. 08:34:41

Nyílván. :lol:

Lezártnak tekintem magam részéről a "vitát".
Felesleges köröket futunk.

Felkészül TS vagy DeJong.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Kalapos
Capitá del Barça
Hozzászólások: 712
Csatlakozott: 2020.12.10. 09:48:11

2022.01.21. 08:29:48

csababarca írta:
2022.01.21. 08:11:10
Tehát alapember volt, akire építette Koeman és Xavi is a taktikát, alfája-omegája volt a csapatnak.
Köszönöm, ma is tanultam valamit.

Kevered a dolgokat, nem az anyagi vonzatát és következményeit elemeztem, hanem a pályán lévő "teljesítményt".
Attól mert iszonyat árat fizettünk érte, és még a fizetése is magas volt nem tekinthető alapembernek, egy-két periódustól eltekintve.
Te kevered a dolgokat. Nem érted miért fikázzák, mikor nem volt alapember?
Pont azért fikázzák, mert nem volt alapember, pedig a link is mutatta hogy azon az áron annak kellett volna lennie.

Azt írtad hogy nem jelent semmit, holott a legdrágább emberünk. Tehát nem igazság amit írtál.

A gonosz megjegyzésed hogy ma is tanultál valamit, nem túl értelmes, mivel úgy teszel mint aki nem tud összeadni 1+1-et.

Ezért mondom hogy megérthető hogy ő az első számú közellenség. Ki más, ha nem a 0-t hozó legdrágább ember. Egyértelmű, nem értem miért kell ezen fennakadni.
Szidják csak.

Azzal kezdted hogy de hát nem Ferrant ünnepelték, hanem bezzeg Dembelé, és aztán elmondtad hogy ő nem zavar mert másik 4-5 zavar. Ok, de ettől még a fentiek miatt, mást simán zavarhat Dembelé. Ha nem lett volna ekkora 0 ennyi pénzért, akkor jobbak lettünk volna, mert jó. Vagy ha nem lett volna ennyi pénz, akkor ennyi pénzből lehetett volna hozni valakit aki nem 0, és előrébb lennénk. Busi-t is lehet szidni, nyugodtan, tegnap is rossz volt. De közellenség akkor is nyílván Dembelé lesz amíg itt van.
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 14223
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2022.01.21. 08:11:10

Kalapos írta:
2022.01.21. 08:00:00


https://www.transfermarkt.co.uk/fc-barc ... verein/131
Én megértem a szapulókat, bár nem tartozok közéjük. Ezt a linket kell kicsit értelmezgetni. A fenti sorod 2. fele tiszta hazugság. Kicsit többet jelent a klub számára, egy óriási problémát és bukást, aminek szerepe volt a több éves romlásban.
Tehát alapember volt, akire építette Koeman és Xavi is a taktikát, alfája-omegája volt a csapatnak.
Köszönöm, ma is tanultam valamit.

Kevered a dolgokat, nem az anyagi vonzatát és következményeit elemeztem, hanem a pályán lévő "teljesítményt".
Attól mert iszonyat árat fizettünk érte, és még a fizetése is magas volt nem tekinthető alapembernek, egy-két periódustól eltekintve.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Válasz küldése