A Vissel Kobe elleni keret

Előbbi mondjuk gáz, de azért nem egy egyedi eset. Izomsérüléseknél gyakori a visszaesés, és maguk az izomsérülések (húzódás, kisebb szakadás) is gyakoriak.Stalkyard írta: ↑2023.03.23. 08:40:53Állítólag visszaesés következett be a felépülésében, további 1 hónapra kidőlt...
Remek lesz, ha nála is ez lesz innentől, hogy a szezon harmadát/felét a lelátón csücsül. De biztos megérte 17 évesen 70 vagy mennyi meccset beletenni, meg azóta is széthajtani ész nélkül amikor épp egészséges.
Ne legyen igazam, de nála is meg Gavinál is azt érzem, hogy beüt majd a Fabregas effektus, és 29-30 éves korukra kifúj a karrierjük, mert 17 éves koruktól kezdve szezononként 40-50 meccseket tolnak.
Szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy a csapat legfontosabb játékosa egyáltalán nem játszhat vagy az első meccsét játssza hosszabb idő után.
Ez hihetetlen komolyan... Egy nyomorult rangadón sem tudunk teljes csapattal felállni egész szezonban. Úgy kellett volna erre a középpályára mint egy falat kenyér.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.03.17. 18:45:49Most olvastam (AS), hogy a mai edzésen fájdalmat érzett a combjában és nem is tudta befejezni az edzést.+2-3 hét.
Busi ugye 2 hét, szerintem ha visszatér addig, akkor se bírna 90 percet sérülés után egy MU ellen.Chino írta: ↑2023.02.16. 23:42:12Amúgy Gavi sárgájánál kiírták hogy el van tiltva a következő meccsről. Most ez akkor hogy van? Mert ha hárman is kiesnek a kp-ról marad gyakorlatilag 1 épkézláb emberünk a középpályára. Nagyon nagy csapás volt, hogy kiesett, Araujo mellett kb. a legfontosabb emberünk. SR szinte labdába sem ért, nemhogy olyan megmozdulásai legyenek mint Pedrinek egy közepes napján.
Szerintem Xavi hibázott a cserénél, át kellett volna állni 4-3-3-ra.
Amúgy Gavi sárgájánál kiírták hogy el van tiltva a következő meccsről. Most ez akkor hogy van? Mert ha hárman is kiesnek a kp-ról marad gyakorlatilag 1 épkézláb emberünk a középpályára. Nagyon nagy csapás volt, hogy kiesett, Araujo mellett kb. a legfontosabb emberünk. SR szinte labdába sem ért, nemhogy olyan megmozdulásai legyenek mint Pedrinek egy közepes napján.
Amúgy is ide akartam rakni de így hogy reflektorfényben van, erre emlékszünk mikor meccs után Taxival ment haza?Chino írta: ↑2023.02.02. 13:54:08Leginkább Inihez hasonlítják, amiben van is igazság, viszont amiben az "elődje" fölé nő az (gól)veszély. Iniestából ez az egy dolog hiányzott, hogy szorosan ott legyen a Messi-Cr duó mögött.
Nagyon remélem, hogy nem töri ketté a karrierjét egy sérülés, mert még innen is van hová fejlődnie, még mindig csak alig 20 éves.
Ami pedig a mentalitását illeti példaértékü. Még seggén a tojáshéj, de ilyen visszafogottan is vezér tud lenni a pályán.
Ha jól emlékszem most tart véglegesen 20 millió körül a vételára az összes bónuszt beleszámolva.
Nálam tegnap is simán MOM volt, csak marketing ez is. Szinte sosem választják kétszer ugyanazt a játékost, főleg ha új embernek is adhatják. Ez a whoscored statisztika sem ér lótúrót sem. Aszerint Busquets szintjén volt kb. bőven lemaradva Raphinhától.
Persze lehet, hogy én vagyok nagyon elfogult vele kapcsolatban.
Nekem is pont ez jutott eszembe, hogy ha így halad gólérzékenységben és a 16-oson belül, ebben Iniesta fölé is fog nőni. Persze ez lehet csalóka is, hiszen Ininek nem volt erre annyira szüksége, meglőtték mások bőven a gólokat akkoriban.Chino írta: ↑2023.02.02. 13:54:08Leginkább Inihez hasonlítják, amiben van is igazság, viszont amiben az "elődje" fölé nő az (gól)veszély. Iniestából ez az egy dolog hiányzott, hogy szorosan ott legyen a Messi-Cr duó mögött.
Nagyon remélem, hogy nem töri ketté a karrierjét egy sérülés, mert még innen is van hová fejlődnie, még mindig csak alig 20 éves.
Ami pedig a mentalitását illeti példaértékü. Még seggén a tojáshéj, de ilyen visszafogottan is vezér tud lenni a pályán.
Ha jól emlékszem most tart véglegesen 20 millió körül a vételára az összes bónuszt beleszámolva.
Nálam tegnap is simán MOM volt, csak marketing ez is. Szinte sosem választják kétszer ugyanazt a játékost, főleg ha új embernek is adhatják. Ez a whoscored statisztika sem ér lótúrót sem. Aszerint Busquets szintjén volt kb. bőven lemaradva Raphinhától.
Persze lehet, hogy én vagyok nagyon elfogult vele kapcsolatban.
Talán inkább az, ami nála korábban is látszott, hogy Busi hiányában volt vállalkozóbb, élénkebben élt, több felelősség volt rajta.
Ja, 0 darab gólpassza van minden sorozatot tekintve, de ez nyilván totál irreális, erre is van kitalálva az xGA mutató (várható asszisztok száma). Az, hogy a többiek pont elrontják a labdáit, nem az ő hibája.Guille írta: ↑2023.02.02. 09:25:45Azért korábban többször tényleg jogos kritika érte azért, hogy túl biztonsági passzokat ad, a minap az is feljött a statisztikából, hogy talán gólpassza sincs mostanság.
Na de kit érdekel? Ha így fel tudja hozni 10-ből 9-szer a labdát akár a félpályáról a támadóharmadik, és ezekből rendszerint veszély is lesz, egyedül le tud vezényelni egy kontrát a végjátékig. Amúgy is inkább a kulcspasszok fűződnek a nevéhez szemre.
Amúgy a második gólunk előtti szögletet pont ő rúgta.