A Vissel Kobe elleni keret

....mert jelenleg - szerintem tévúton járva - erősen feltételezhető, hogy a klón keresése az első, a második és a harmadik priorotás...
Sajna igazat adok neked. DJ-ról nem is tudnánk Xavi nyilatkozatai alapján, hogy a Xapata tagja. A mostani sajtótájékoztatón sem került szóba, pedig a kérdések fele Busiról szólt, némelyik a pótlásáról is. Mondott mindent, hogy dolgoznak, hogy megtalálják az utódját, szétnéznek a Masiában, és ha nincs senki, a piacról hoznak... de a holland neve fel sem merült.bunga írta: ↑2023.05.13. 15:02:38Lám, a csapatot féltő szurkolók is milyen különbözően látják Frenkie teljesítményét, értékét, Nem látom, hogy a klub- és a szakmai vezetés vele kapcsolatos megítélése határozott, egységes lenne. Ezért nem vagyok biztos abban hogy ősszel nálunk lesz kulcsszereplőként.
Azt azért tudja, hogy egyszer volt Budán kutyavásár.bence0330 írta: ↑2023.05.13. 14:30:22
Én akár elöl, akár hátul játszik, tőle is hiányolom az átlövéseket. Talán túlságosan beleégett a retinámba az a Napoli elleni gólja egy évvel ezelőttről, mikor annyira egyszerűnek láttatta azt a "vezetem egy kicsit és rálövöm" témát, annyira magától értetődő volt az egész, hogy azt hittem, fogunk még ilyet látni tőle párszor. Azóta sem történt meg. Talán ha 1-2-szer próbálta meg összesen.
Teljesen egyetértek.
Ugyanezt gondolom, a középpályáról Pedri a pótolhatatlan, De Jong egyetlen megmozdulását nem tudom az elmúlt 4 évből felidézni (hogy posztján kívül játszatták, az is lehet indok). Szimpatikus gyerek, de nem tizenx milliós fizetésű kategória.
Xavi szerintem az egyik elsőszámú kulcsembereként látja.
Ha Xavj és a vezetőség is úgy látja Frenkiet, mint te, akkor nekem semmi próblémám nincs. Tartok azonban tőle, hogy ez nem egészen így van.Andris írta: ↑2023.05.12. 22:36:30
Most akkor gondold at hogy ennek az egesznek mennyi ertelme van.komolyan, olvasd el ujra, es probald meg nullarol ujra ertelmezni ezt kontextusban es osszefuggeseiben.
Nyugodtan ugord at legkozelebb az ilyen iromanyokat.
Ha valami tortenni fog, az egyetlen dolog lesz: Laporta hajbókolva megkörnyékezi, és beprobalkozik egy minimalis fizetescsokkentessel, cserebe kompetitivebb jatekoskeretet igerve a hollandnak. Es ha Frenkie azt mondja, hogy nem koszi, akkor minden megy tovabb ahogy eddig.
Nem fogjuk kockara tenni a vilag egyik, ha nem a legjobb kozeppalyasat. Annal is inkabb nem, semmilyen valódi alkupozícionk nincsen, csak veszithetunk a legminimalisabb konfrontalodassal is.
Most akkor gondold at hogy ennek az egesznek mennyi ertelme van.bunga írta: ↑2023.05.12. 22:21:26Már újra jönnek a pletykák de Jongról. Ezek szerint maradni akar, mert jól érzi magát, de hozzáteszi, hogy sose lehet tudni. Logikusan két dolog bírhatja távozásra. Az egyik, ha az egyesület a szerződése újratárgyalása során számára nem elfogadható feltételekhez ragaszkodik. A másik, hogy ha az átigazolások során olyan játékost (játékosokat) hoznak, akik mellett ő nem tudja elképzelt fociját játszani hétről hétre.
Óriási tévedés, Frenkie egymás után adta a jobbnál jobb labdákat, amikből Kounde egymaga 2-t is befejelhetett volna, de ha 3-at, az se lett volna túlzás.
Legutóbb azt írták, hogy 25% az esélye, hogy játszik a Madrid ellen.
Nos azért csere csatárnak ott volt Depay, középpályásnak Torre, és igazából csak rajtunk múlt volna hogy ott legyen cserének egy Nico, Jutglá, vagy Ez Abde pl. Vagy lehetne időnként játszatni egy-egy ifit. Igazából egyrészt Xavi ősszel rohadtul nem játszatott senkit aki peremember lehetne, másrészt azóta még képtelenek vagyunk lezárni meccseket, hogy egyáltalán kockázat nélkül becseréljen valakit a stabil 15-16 emberen kívül.gránit írta: ↑2023.03.26. 01:53:23Igazából nem balszerencse sújt minket, hanem kevesen vagyunk. Egy szem igazi csatárral neki merészeltünk vágni a szezonnak, az a szerencse, hogy Lewandowski ősszel nem sérült meg, különben a Ligát is fújhatnánk. A középpályán is nagyon vékonyak vagyunk. Van oda összesen hat ember. Az benne van a pakliban, hogy ketten egyszerre sérültek. Ez nem egy nagyon rendhagyó dolog. Csak más, ha tizen vannak egy csapatrészben, és úgy sérül meg két ember, és megint más, ha csak hatan vannak összesen. Így ha ketten megsérülnek, összesen egyet tudunk cserélni ebbe a csapatrészbe. Ilyen kevés emberrel rotálni sem lehet rendesen, a rotáció hiánya meg a melegágya a sérüléseknek.
Mondja ezt Depay aki hirtelen a vb-re felépült.