Bemutatásra került a harmadik számú szerelés
💚 Love It 💚 pic.twitter.com/gRQCF0BSEL
— FC Barcelona (@FCBarcelona) September 17, 2024
Eltelt 2-3 hét és lehet látja, hogy idén se sikerült erősítenünk. Arról fogalmunk sincs, hogy Laporta a csapaton belül, az edzőknek, vagy a játékosoknak mit ígért, de valószínű nem azt, hogy regisztrálni se tudjuk azt az egy igazolást se amit sikerült összehozni.
Vagy az, hogy az FFP hiány miatt senkit sem tisztelnek...
Ha a pénz motiválná, már tavaly is leléphetett volna az arabokhoz. Szerintem nem erről van szó.MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.08.17. 21:16:19
Ha tényleg igaz ez akkor el lehet gondolkozni hogy hol is a probléma, a City BL győztes csapatkapitányával aki önként jött ide nem hosszabbítva a Cityvel ráadásul egyik legjobban teljesítő játékosunk lett, vagy pedig a csapattal és az egész közeggel...
Ha ez így lesz akkor szerintem nagyobb(és jogos) kritika mint Xavi nyilatkozata, (kivéve ha valami mega ajánlatot kapott az araboktól és azért gondolta meg magát)
Ha tényleg igaz ez akkor el lehet gondolkozni hogy hol is a probléma, a City BL győztes csapatkapitányával aki önként jött ide nem hosszabbítva a Cityvel ráadásul egyik legjobban teljesítő játékosunk lett, vagy pedig a csapattal és az egész közeggel...LG írta: ↑2024.08.17. 20:50:04Van igazság abban amit írsz, de ő egyrészt a kora miatt hosszútávon eleve nem számolhattunk vele, másrészt úgy nagyon úgy tűnik, hogy valami nem tetszett neki a csapatnál. Már korábban is megfogalmazott erős kritikákat, csapategység szempontjából lehet jobb lesz így. Mondom úgy, hogy kiváló játékosnak tartom.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.17. 20:17:13Sport szerint kérte a távozását. Hát ez komoly mélyütés. A tavalyi szezon legjobb játékosát veszítjük el, az egyetlen egész évben hadra fogható minőségi kp-t.
Nem kaphatunk érta annyi pénzt, hogy megérje, még ha 10-20 milliót ki is fizetnek érte.
Nem is értem, aki ennek örül. Elveszítünk 5 gól, 9 gólpasszos játékost, aki kis túlzással annyi kulcspasszt osztott ki, mint az összes többi kp-s a keretben együttvéve
Van igazság abban amit írsz, de ő egyrészt a kora miatt hosszútávon eleve nem számolhattunk vele, másrészt úgy nagyon úgy tűnik, hogy valami nem tetszett neki a csapatnál. Már korábban is megfogalmazott erős kritikákat, csapategység szempontjából lehet jobb lesz így. Mondom úgy, hogy kiváló játékosnak tartom.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.17. 20:17:13Sport szerint kérte a távozását. Hát ez komoly mélyütés. A tavalyi szezon legjobb játékosát veszítjük el, az egyetlen egész évben hadra fogható minőségi kp-t.
Nem kaphatunk érta annyi pénzt, hogy megérje, még ha 10-20 milliót ki is fizetnek érte.
Nem is értem, aki ennek örül. Elveszítünk 5 gól, 9 gólpasszos játékost, aki kis túlzással annyi kulcspasszt osztott ki, mint az összes többi kp-s a keretben együttvéve
Csak azt nem tudom, kivel fog felgyorsulni. Van most már Olmoval együtt 4 mindig sérült középpályásunk, Torre, meg a két kicsi. Még az NB1-re is kevés lenne.jascsak-podloha írta: ↑2024.08.17. 20:06:03Gündogan eligazol, végre felgyorsulhat a játékunk és erősödik a középpályás védekezésünk. Vesztünk 4-5 gólt, nyerünk 8-10 nem bekapottat, plusz ffp+ fiatalítás+ bevétel növekedés+ stílusváltás + új igazoláshoz lehetőség + valamiért ő is biztosan jól jár, szóval win-win az esemény
Illetve a szaúdiak is többször megkeresték már a nyáron. Mondjuk jövőre ingyen mehet (és tuti menni fog már levezetni) és ha nagy pénzt le lehetne akasztani, akár még megfontolandó is lenne.
Hát ő brutálisan nagy veszteség lenne középről. Még ő volt az, aki normális labdákat adott, látott a pályán.
Az idő be is bizonyította, hogy a véleményei álltak közelebb a valósághoz, sem mint az ellenkezője. Nem kibeszélt a srác, hanem kijött belőle időnként a vélemény. Sosem volt ok nélkül egyetlen mondata sem.
"Things İlkay said are not as offensive as they sound in English. It's a common phrase in Turkish, and people use it all the time, whether in traffic or watching any sports. Some players have a low basketball IQ and made a mistake? Brainless. Someone made a turn without giving a signal while driving? They dont have any brain. So İlkay whomever he is talking about dont say that they are idiots but more that they showed low football IQ."
Igen, pedig a nyilatkozatának ez a pontja érdekesebb, Azt, hogy Araújo mit csinált, mindenki látta, mindenki tudja. A másik téma érdekesebb, és hasznos is, hiszen a szurkolók ritkán nyerhetnek betekintést ilyen kulisszák mögé. Így most azért közelebb kerültünk a csapat állapotának megértéséhez.Peter írta: ↑2024.04.22. 12:41:38(áthoztam ide)
Többen leragadtak a kiállítás témánál, holott a nyilatkozat csak a kronológiai sorrendet követte és a kiállítás után volt folytatása is a nyilatkozatnak.
Számomra kicsit tágabb dolgokra is felhívja a figyelmet ez a nyilatkozat ugyanúgy, mint az őszi nyilatkozata. Nekem "hiánypótlás" jellegűnek tűnik. Úgy gondolom, hogy ő sokmindent nagyon is jól lát, tapasztal ebben az öltözőben. A lehetőségei szerint vélhetően próbál ő a hétköznapokban is hozzájárulni a csapat fejlődéséhez a maga módján, de amikor felgyűlemlik benne, hogy sokminden "falra hányt borsó", akkor kijön belőle.
Pep féle öltözőből érkezett.....nála élesebben kevesen láthatják a különbséget.
(Cancelo és Ferran, de ők - szerintem - e tekintetben más karakterek)