Nagybetűs LEGENDA!
Iniesta, your football will live on forever. pic.twitter.com/bjrCf6GBIJ
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 8, 2024
Megjegyezném, ezt egyre több játékos csinálja, nem hosszabbítanak, de nem is hajlandóak eligazolni, hogy aztán ingyen mehessenek, és kérhessenek egy szép nagy összeget aláírási pénznek. Ez már kezd tendencia lenni. A labdarúgás problémáinak egy jelentős része a játékosok (többségének) mérhetetlen kapzsiságából ered.
Akárhányszor lesznek ezek leírva, nem válnak igazzá.gránit írta: ↑2024.09.28. 17:51:35Akkor már inkább töröltessük a regisztrációját, aztán távozhat, így egy évi fizetését megspóroljuk. Remélem, azért nem törlik a regisztrációját, mert így őt is sakkban lehet tartani. Ha nincs regisztrálva, szabadon távozhat, ami nekünk nem jó. Ha regisztrálva van, és nem óhajt távozni, akkor akár a következő éve is off lehet, ha felküldjük a lelátóra. Az véget vethet az érdemi pályfutásának és a vb-szereplésének. Így talán mi is gyakorolhatunk rá nyomást, hogy távozzon, méghozzá pénzért.
Arról írnak, hogy 18 milliót fizetnénk neki soron kívül, ha 2025-ben távozik. Szerintem ez nem jó ötlet, még ezt is meg tudnánk spórolni. Úgy esetleg lehet megoldás, ha pénzért megy el, többért, mint 18 millió, így valamennyire nekünk is megérné kifizetni azt a pénzt.
Ennél nagyobb baromságot el se tudnék képzelni. Nem is rémlik, hogy valaha egy Frenkie kaliberű játékossal ezt csinálta volna bármelyik klub.
Ha Gavi, Fermin és ő is felépülne a Clasicóra amire elvileg minden esély megvan az elég korrekt lenne. Ugyanakkor az előbbivel még vigyázni kellene, de minden hír szerint október közepe felé teljesen rendben lehet.kmb írta: ↑2024.09.13. 19:19:17Elvileg jövőhéten már elkezdi a csapattal való edzést is mert nagyon pozitív érzései vannak.Szóval eddig jól halad a visszatérés felé.https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... grupo.html
Erre tudsz valamit idézni? Mert amúgy engem is érdekelne a dolog, válaszoltak már rá, ami sajna logikusnak tűnik, hogy csak alapos indoklással lehetne. Jó eséllyel csak egyoldalú szerződésbontással (nálam megérné, de persze ez ekkora fizunál egy komoly döntés).
Valaki, aki ezzel jogilag jobban képben van.
?? de hat ilyen a világon nincs, ez kizart dolog, nem létezik , lehetetlen ! Valami nagyon nem kerek az ő sztorijaval…
Nem venném elő Busquets-et, tavaly pontosan láthattuk, hogy mennyit is adott a csapatnak. Itt volt a lehetőség de Jongnak megmutatni, hogy akkor a legjobb, amikor ő a legvédekezőbb felfogású kp, de ehelyett valahogy mégis Christensenből kellett vkp-t faragni. Konkrétan átjáróház lett a középpálya/védelem tavalyra, pedig az azt megelőző szezonban közel rekord kevés gólt kaptunk és bajnokságot nyertünk a "szent tehén" Busquets-cel.Chino írta: ↑2024.09.12. 18:32:19Itt azért többek között azért nem lehetett ezt teljesen megvalósítani, mert Busquets még utolsó évében is szent tehén volt, szinte minden meccsen kezdő volt, a "valódi, védekezőbb vkp" ő volt. Szerintem komolyan sanszos, hogy Kessié is emiatt nem tudta betölteni azt a posztot amit a Milanban.bence0330 írta: ↑2024.09.12. 18:16:53Igen, mondtad, hogy az Ajaxban inkább ő volt hátrébb, erről nem tudok nyilatkozni, azért is fogalmaztam úgy, hogy "eddig itt Barcelonában", mert itt eddig ez volt a tendencia, hogy mellette volt az igazi vkp, nem ő volt az. (Azért az Ajaxban mások is voltak az elvárások.) De ha egy hasonlóan jól összerakott csapatban hasonlóan jó teljesítményt tudna nyújtani, legyen, én szurkolok! És hátvédnek bármikor megnézném, jó emlékeim vannak róla onnan. Nem tudom, Troym-el egyetértek-e, hogy ott jobban kell ember, mert Inigo és Cubarsi szerintem Casadónál magasabb szint, ha össze akarnám hasonlítani. Persze ha még onnan is kidőlne valaki, akkor egyetértek.
Nem vettem magamra, ugyanakkor közvetlenül az én hsz-em után regáltál és a fórumon könnyen összemosódnak, összecsúsznak a dolgok, ezért inkább tiszta vizet gondoltam önteni a pohárba.
Az, hogy a múltban hányszor mentette meg a seggünket, az lehet dicséretre méltó az adott körülmények között, de nem inkább éppen a rajta kívül pályán lévő többi 9 mezőnyjátékosra, kvázi a csapatra nézve állít ki bizonyítványt?
A fenti szóhasználatot folytatva, annó elég sokat védtem Frenkie seggét itt a fórumon (döntően a "legendákkal" szemben), ennek ellenére igen, nekem is fura. Fiatal volt, oké, de eltelt 5 egész esztendő, 5 teljes szezon.
Itt azért többek között azért nem lehetett ezt teljesen megvalósítani, mert Busquets még utolsó évében is szent tehén volt, szinte minden meccsen kezdő volt, a "valódi, védekezőbb vkp" ő volt. Szerintem komolyan sanszos, hogy Kessié is emiatt nem tudta betölteni azt a posztot amit a Milanban.bence0330 írta: ↑2024.09.12. 18:16:53Igen, mondtad, hogy az Ajaxban inkább ő volt hátrébb, erről nem tudok nyilatkozni, azért is fogalmaztam úgy, hogy "eddig itt Barcelonában", mert itt eddig ez volt a tendencia, hogy mellette volt az igazi vkp, nem ő volt az. (Azért az Ajaxban mások is voltak az elvárások.) De ha egy hasonlóan jól összerakott csapatban hasonlóan jó teljesítményt tudna nyújtani, legyen, én szurkolok! És hátvédnek bármikor megnézném, jó emlékeim vannak róla onnan. Nem tudom, Troym-el egyetértek-e, hogy ott jobban kell ember, mert Inigo és Cubarsi szerintem Casadónál magasabb szint, ha össze akarnám hasonlítani. Persze ha még onnan is kidőlne valaki, akkor egyetértek.Chino írta: ↑2024.09.12. 18:11:50Szerintem pont Pedri (vagy aki abban a pozícióban játszik) mellett lehet a legjobb. Az Ajaxban ugyanezt játszotta és a csapata egyik legjobbja volt. Mellette volt Schöne (Pedri) aki támadásban eggyel feljebb lépett, előtte pedig van de Beek vagy valami támadó szelleműbb középpályás( Olmo).
Szóval a posztja tökéletesen meglenne. (hátvédnek pedig kb. olyan kényszerposzt mint Chrisnek a vkp, Koeman alatt nagyon sokat játszott ott)
Igen, mondtad, hogy az Ajaxban inkább ő volt hátrébb, erről nem tudok nyilatkozni, azért is fogalmaztam úgy, hogy "eddig itt Barcelonában", mert itt eddig ez volt a tendencia, hogy mellette volt az igazi vkp, nem ő volt az. (Azért az Ajaxban mások is voltak az elvárások.) De ha egy hasonlóan jól összerakott csapatban hasonlóan jó teljesítményt tudna nyújtani, legyen, én szurkolok! És hátvédnek bármikor megnézném, jó emlékeim vannak róla onnan. Nem tudom, Troym-el egyetértek-e, hogy ott jobban kell ember, mert Inigo és Cubarsi szerintem Casadónál magasabb szint, ha össze akarnám hasonlítani. Persze ha még onnan is kidőlne valaki, akkor egyetértek.Chino írta: ↑2024.09.12. 18:11:50Szerintem pont Pedri (vagy aki abban a pozícióban játszik) mellett lehet a legjobb. Az Ajaxban ugyanezt játszotta és a csapata egyik legjobbja volt. Mellette volt Schöne (Pedri) aki támadásban eggyel feljebb lépett, előtte pedig van de Beek vagy valami támadó szelleműbb középpályás( Olmo).
Szóval a posztja tökéletesen meglenne. (hátvédnek pedig kb. olyan kényszerposzt mint Chrisnek a vkp, Koeman alatt nagyon sokat játszott ott)
Szerintem pont Pedri (vagy aki abban a pozícióban játszik) mellett lehet a legjobb. Az Ajaxban ugyanezt játszotta és a csapata egyik legjobbja volt. Mellette volt Schöne (Pedri) aki támadásban eggyel feljebb lépett, előtte pedig van de Beek vagy valami támadó szelleműbb középpályás( Olmo).bence0330 írta: ↑2024.09.12. 16:57:11Casadót én nem hypoltam (Bernalt sem annyira), szerintem jó, ha mindketten megütik egy LL alsóház csapat szintjét, szerintem ezt is írtam. Viszont ha adsz nekik egy konkrét feladatot, abban elég jók, jó legódarabok, akik nem igazán lógnak ki a csapatból, meglepően nem. A kontextus nálam az, hogy DJ-nak Flick rendszerében két helye lehet (+ kh, de azt most hagyjuk), ebben a kamuduplapivotban vagy a hátrébb maradó Casadó helyett, vagy a feljárkáló-kreáló-kapu elé érkező Pedri helyett. Utóbbi szerintem jobb, hasznosabb, stílusba jobban illő játékos, mint a holland, ezzel túl nagy dolgot nem mondtam. Jobban kreál, élesebb, összjátékba mérföldekkel jobban bevonható, ami talán a legfontosabb ebben a stílusban, ahol a játékosok támadás közben közel vannak egymáshoz, kis helyen fociznak, szerintem relationism lenne a hivatalos neve.