Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Meg is kérdezték tőle, hogy melyik góljára a büszkébb, melyiket tartja fontosabbnak. Elég kitérő választ adott, de a gólörömből kiindulva inkább afelé hajlok hogy a BL nagyobb élmény volt. Régóta nézek focit, de annál nagyobbat nem igazán láttam még, még a 6:1-nél sem.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.10.09. 13:18:10Iniesta nálam is R10 után a legnagyobb kedvenc volt, tanári elegáns játék, sajnálom az arany laszti nem jött össze neki, több mint 1000 meccs és 0 piros mindent elmondd róla, a cselzi elleni gólja és a vb győztes örök emlék, Köszi mindent Iniesta, hatalmas utazás volt.
Ez így igaz, Xavi is kiérdemelte de ő se kapta meg soha.Chino írta: ↑2024.10.08. 17:13:04Már eggyel kevesebben a második Dream Teamből, Ini is visszavonult.
Amit legjobban sajnálok, és a futballvilág egyik legnagyobb igazságtalansága, hogy nem kapott Aranylabdát pedig végletekig kiérdemelte (2012-ben főleg).
Itt egy részlet az interjújából.
Érdemes megnézni:
https://www.youtube.com/watch?v=6iHEcLlz4As
Érdekes hogy azt nyilatkozta, hogy hamarosan elkezdi az edzői tanfolyamot. Valahogy nem tudom elképzelni edzőként.
Az a gól számomra is felejthetetlen élmény volt. Akkorát ugrottam örömömbe, hogy összetörtem az ágyamat. Iniesta egy korszakos zseni (volt). Kicsit sajnálom, hogy az a csapat amiben ő csillogott nem nyert több BL-t. Gracias Don! Köszönöm a felejthetetlen játékodat!Asensi írta: ↑2024.10.08. 22:03:32Nem kell mindenkinek vezetőedzőnek lenni.
Don Andreshez fűződik az egyik legnagyobb tévedésem. Láttam az első bajnokiját, és annak ellenére, hogy óriási tehetségnek kiáltották ki, én nem láttam benne semmi különöset. Később persze megváltozott ez, annyira, hogy Messihez lehetett csak mérni. Nem sok gólt lőtt, de a VB döntő gólját most számtalanszor felidézik, nekem meg a Chelsea elleni utolsó perces gólja marad meg örökre. Ahogy a gólja után lekapja a sárga mezét és fut önkívületben, az felejthetetlen.
Nem kell mindenkinek vezetőedzőnek lenni.
Nálam Rivaldo aki versenghet vele (vagy fordítva). Nagyon nagy dolog, hogy elmondhatom magamról, láttam ezt a játékost élőben játszani. Klub és válogatott szinten is mindent megnyert, egyénileg is voltak komoly elisméresei és személyiségében is egy példamutató ember.davi10 írta: ↑2024.10.08. 19:12:49Ronaldinho után/mellett nálam all time legnagyobb kedvenc volt. Sajnáltam, hogy nyáron a Miami kaland vegül nem jött össze, azért az egy komoly névsor lett volna.
Vezetőedzőnek valahogy én se látom, de remélem megtalálja a számításait. A borászata ha jól tudom még megvan.
Örömfoci. Jó látni, hogy Suarez ennyire önzetlen, és hogy Messi még mindig hogy tud örülni egy ilyen furcsa gólnak is.
Pep sokkal inkább vitatható,mint Messi. BL-t nyernie kell,nem is egyet. A világ összes pénzét elköltötte 2x.Andris írta: ↑2023.04.03. 13:39:03Guardiolának mindenhol látszik a keze munkája. Olyan szinten van hatással a csapatai játékára, ráadásul olyan eredményes, ami teljesen páratlanná teszi az edzők között.
Teljesen mindegy, hogy nem jön össze neki a BL, az egy legjobbak kupája, ahol ráadásul a szerencse is hatalmas faktor. Pep mindenki felett áll egy szinttel, ezen semmi nem változtat. Ugyanaz, mint ahogy Messinél se volt soha vb serleg kérdése, hogy ő minden idők legjobbja, méghozzá hatalmas hézaggal.
Ja, horror, amit leművelnek ott vele. Kb minden tavaszt kihagyott. Persze ez itt is megtörténhetett volna, passz.vinszentvega írta: ↑2023.03.09. 09:59:06A Bayern legyőzéséhez, csak is a tökéletes játékon vezet át az út. Ehhez kellett volna hogy a pályán legyen Neymar is tegnap. Megnéztem a belépőt amit kapott a lIlle ellen...
Nagyon sajnálom, mert évekig a trónon ült volna nálunk, ha nem lett volna annyira kapzsi és önimádó. Anno 17-ben, mikor kiderült a dobbantás, az első mondatom az volt: Minek megy ez oda??? A nagy kannibálok majd jól széttapossák ott csigásoknál... És tessék.. Évente két bokaműtét.. Megérte