Ezt nem kevésbé
Raphinha knows things.#BarçaAlavés | #LaLigaHighlights pic.twitter.com/OezWXYuPzo
— FC Barcelona (@FCBarcelona) February 2, 2025
Pedri tekintetében ennek nem volt és ma sincs semmi jelentősége, ugyanakkor Fabian Ruíz a középpályán játszott, ahogyan Rodri és Olmo is.
Rodri mellett nincs másik 6-os a válogatottban? Akkor a győztes spanyol csapatban hol játszott Fábián Ruiz?!
Néhány jobb meccs után még mindig képesek néhányan túlzásba esni. Bár attól is függ, hogy most szűkebb vagy tágabb értelemben nézzük-e a posztját. De az angol azért egyértelműen jobb játékos nála, de alapból előrébb is játszik (nem mindig, de legtöbbször), szóval így talán nem hozzá kell hasonlítani.
Legalább tiszteld már meg a cikk íróját azzal, hogy nem ilyen formában nyilvánítasz véleményt.ElBartimaeus írta: ↑2025.01.24. 16:58:14Főloldali cikkből:
"Pedri bombaformájának kulcsa, tehát az edzői stábnak nagyon komoly érdemei vannak benne."
Ne nevettessük már ki magunkat ilyen állításokkal. Komolyan, a spanyol válogatottban az egyik legjobb volt az EB-n a sérülésig (meg lehet nézni a játékosok értékeléseit referenciaként), tavaly az egyik legjobbunk volt - ahogy a cikkben is írva van - néhány meccses visszarázódást követően, holott sokszor másik szerepkörben játszott. Más szóval 3 különböző szerepkörben mind a csapat legjobbjai között húzóember tudott lenni, ha játszott néhány meccset egyhuzamban. Ha ebből az a következtetés, hogy most az edzői stáb az oka annak, hogy megint az, hát komolyan nem tudom, hova tűnik akkor az emberek fejéből a logika.
Azt el tudom fogadni, hogy a sérüléseket idén nem szedi sorra, aminek lehet köze az edzői munkához, de annak is lehet hozzá köze, hogy 22 éves már, fizikálisan a legjobb időszakába ért az életének.
Összességében szerintem is stabilan a csapat legjobbja, elképesztő a srác, néha egymaga a középpályánk motorja és veszélye.
Ja, igen, 10-es posztra kiváló lenne, Flicknek szerencsére relatív kevés hülyesége van, de ez talán részemről a legnagyobb. Fort csereként történő hanyagolása mellett.
Dejavu érzésem volt, mikor kiírták, hogy ő mom, közben mutatták, és láthattunk, hogy végtelenül csalódott. A Las Palmas ellen Rapnhinha volt ugyanebben a szituációban.
Én ezzel kicsit vitatkoznék. Casádó és Pedri "egymás mellett" tökéletesen kiegészítik egymást tökéletes helyet hagyva egy ss-nek/irányítónak. Egy Casádó-Pedri-Olmo/Fermin/Raphinha kp szerintem közel sem ugyanaz.MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.12.08. 00:02:14A probléma nem feltétlen vele van, hanem amikor csomagra 3 ugyanolyan KP-st felrakunk a pályára és nem értjük mi történik.
Mintha Guardiola 3DB Yaya Tourét rakna fel, és nem értené hogy miért nem ér fel egy Iniesta-Xavi-Yaya középpályával.
Azért mikor Pedri mellé felrakjuk a mindenben erősen közepes De Jongot, és a durva sérülése és 1 év kihagyás után saját magát kereső Gavit akkor ne csodálkozzunk ha megesznek vacsorára...