Pedri

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Chino
Llegenda del Barça

2025.02.19. 10:28:48

bence0330 írta:
2025.02.19. 08:41:38
menczel írta:
2025.02.19. 00:48:35
Remek köszi, hogy összeszedted. Ha jól rémlik akkor valami helyzetteremtés mutató volt (nem tudom melyik oldal csinálja), amiben Gündogan valami 160 körül volt.

Na mindegy, Pedri az új Ini, adja az Isten, hogy olyan fontos gólokat is lőjön mint ő tette.
Egy ilyen top10-et találtam, de ez ugye ennél kicsit finomabb az xAg, meg az beleveszi a helyzetek minőségét is.

https://www.planetfootball.com/stats-ta ... i-raphinha

Chances created-ben is Rapha vezeti Európát, Pedri nincs a top10-ben, tovább meg nem írják, de szerintem valami hasonlónak kéne lennie, mint az xAg-nek, kisebb kiugrásokkal. De amilyen oldalakat én nézek benne, abban chances created pont nincs, szüval ebből nem találok bővebb listát.

Volt olyan időszaka, amikor nagyon clutch volt (a bajnoki címnél), szerintem ez is meg lehet benne, bár akkor is feljebb játszott, más volt a dolga kicsit. De részemről ha fontos meccseken fontos pillanatokban ennyire magas szinten tartja meg a labdát és irányítja a focit, azzal bőven megvan. A többiek majd megoldják a gólokat, de persze 1-2-t hozzátehet majd ő is. Ini szerintem egy fél fokkal előretoltabban focizott.
Kicsit más egy szélsőnél és egy középpályásnál ez a mutató, egész más helyzetekbe kerülnek, nem véletlenül vezetik mindenhol a szélsők az assistáblázatot. De ha csak a hétfői meccset nézzük adott egy olyan labdát Raphinhának amivel egyedül vezethette a kapusra, de Lewandowski is 9 méterről lőhetett tisztán az egyik passza után.

Ezeket azért szemre is lehet látni. A góllövésben szerintem nem áll rosszul, főleg a posztjához képest és hogy milyen gólvágók vannak előtte. 4 találat ilyen kkp-pivot pozícióban kifejezetten jó, ebből a szempontból például a prime Ini sem volt túl erős.

Statban ligán belül ezt találtam (hogy mennyire hiteles oldal azt nem tudom):
https://www.statmuse.com/fc/ask?q=big+c ... ga+2024-25
Forca Barca!!!!
Cseri
Entrenador del Barça

2025.02.19. 10:11:11

andras953 írta:
2025.02.19. 09:55:24
Fizikai adottságai is nehezítik, hogy világklasszissá nőlhessen, emiatt szerintem nem is lesz az. A pályán az élményszámba menő átadásait szeretem.
Mire gondolsz? A srác 12 km-t fut meccsenként.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
andras953
Jugador del Barça

2025.02.19. 09:55:24

Sose voltam Pedri fan, de elismerem, h helye van a csapatban kiemelkedő meglátásai és kiemelkedő passzai miatt. Ugyanakkor nem mindig van szükség a játék lassítására, labdatartásra, hátrafelé cselezésekre, amiket legtöbbször feleslegesen is alkalmaz. Fizikai adottságai is nehezítik, hogy világklasszissá nőlhessen, emiatt szerintem nem is lesz az. A pályán az élményszámba menő átadásait szeretem.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.19. 08:41:38

menczel írta:
Remek köszi, hogy összeszedted. Ha jól rémlik akkor valami helyzetteremtés mutató volt (nem tudom melyik oldal csinálja), amiben Gündogan valami 160 körül volt.

Na mindegy, Pedri az új Ini, adja az Isten, hogy olyan fontos gólokat is lőjön mint ő tette.
Egy ilyen top10-et találtam, de ez ugye ennél kicsit finomabb az xAg, meg az beleveszi a helyzetek minőségét is.

https://www.planetfootball.com/stats-ta ... i-raphinha

Chances created-ben is Rapha vezeti Európát, Pedri nincs a top10-ben, tovább meg nem írják, de szerintem valami hasonlónak kéne lennie, mint az xAg-nek, kisebb kiugrásokkal. De amilyen oldalakat én nézek benne, abban chances created pont nincs, szüval ebből nem találok bővebb listát.

Volt olyan időszaka, amikor nagyon clutch volt (a bajnoki címnél), szerintem ez is meg lehet benne, bár akkor is feljebb játszott, más volt a dolga kicsit. De részemről ha fontos meccseken fontos pillanatokban ennyire magas szinten tartja meg a labdát és irányítja a focit, azzal bőven megvan. A többiek majd megoldják a gólokat, de persze 1-2-t hozzátehet majd ő is. Ini szerintem egy fél fokkal előretoltabban focizott.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
menczel
Entrenador del Barça

bence0330 írta:
2025.02.18. 23:25:50
menczel írta:
2025.02.18. 23:12:05
Pedri ebben nincs azért az élbolyban, de ez nem csoda, nem ez a fő feladata. Nem tudom, mi a legjobb stat erre, az xAG írja le tán a legjobban a dolgot, a várható assziszt, Raphinha az első nyilván európában, Pedri 39., kb feleannyi a szám.

bence0330

2025.02.18. 23:25:50

menczel írta:
Nyilván 11-et akartál írni, végül 13 mal zárt. (Stat show that while Barcelona players ran an average of 9.5km during the match, Pedri outshone them all by running a massive 13km. He’s also now played more minutes this season that he managed in the entirety of the last campaign.)

Már többet játszott mint tavaly egész évben.

Én is sajnálom a heylzetkialakításait, tudja valaki abban hogy áll Európában? Tavaly ugye Gündögan masszívan vezetett a világon.
Pedri ebben nincs azért az élbolyban, de ez nem csoda, nem ez a fő feladata. Nem tudom, mi a legjobb stat erre, az xAG írja le tán a legjobban a dolgot, a várható assziszt, Raphinha az első nyilván európában, Pedri 39., kb feleannyi a szám.

Kulcspasszokat néztem még meg, Rapha a 3. Európában, Pedri 49., Yamal 58.

Pedri nem ebben a legjobb, csak ebben is jó. Labdakihozataloknál pengés, ő köti össze a csapatrészeket, ad egyensúlyt, stabilitást, stb.

A cselei sikerességi aránya amúgy pazar, toronymagasan Yamal és Rapha felett van, persze náluk azért sokkal ritkábban próbálkozik (Raphához képest a fele, Yamalhoz képest negyede), meg nyilván kicsit üresebb területeken is, de akkor is, 71%, iszonyatos szám, összehasonlításképp Rapha 49, Yamal 48.

Nagyon fifikásan, jól látva forog le emberekről, apró kis finom húzogatásokból, nagyon jellegzetes szerintem, amit ilyen téren csinál.

Amúgy nem lövik alul magukat belőle a társak, nem tudom ez milyen statból jön, nekem szemre sem annyira érződik így. Rapha konkrétan jobban szív ezzel. Pedrinek 6,3 xAg-re van 6 asszisztja, ami gyakorlatilag egál, Raphának 15 xAG-re van 13 gólpassza. Ez persze nem csoda, Yamalra és Lewyre készít elő, akik mindketten alulrúgják magukat. Ez most minden versenysorozat.

Pedri labdájából tök korrekten lőnek gólokat a srácok, max van 1-1 kiugró meccs, amikor ez nem jön össze, 1 hete meg épp lőttek 1 beíveléséből kb 1-et, ez ilyen.

Yamal ebben a nagy mázlista, 9 várhatóra rúgtak a srácok belőle 14 gólt. :D Na így kéne minden oldalról csinálnia mindenkinek. :)
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
menczel
Entrenador del Barça

Chino írta:
2025.02.18. 15:39:48
bence0330 írta:
2025.02.18. 11:43:41
Szenzációs, amit művel. Főleg, hogy védekezésben is óriásit fejlődött, kifejezetten magas szinten tolja azt is. Tényleg nem tudom, hány jobb középpályás lehet nála jelenleg. Alighanem csak 1-2, ha egyáltalán. Nagyon komplett játékossá vált idénre, aki meghatározó, diktálja a meccs ütemét, kulcspasszokat ad, és remekel védekezésben. Óriási kincs. Remélem marad ilyen fizikai állapotban is, és elkerüli a sérülések - volt pár olyan belépő/esés, amitől egy átlagos játékos is simán kidőlt volna, ő meg nem, ez nagyon jó jel.

Az új évben meg szerintem még egy szintet lépett amúgy, pedig már ősszel is nagyon komoly volt.

Emellett rengeteget melózik, rendre övé a legmagasabb futómennyiség, tegnap is a 83-84. percben már 21 km fölött járt. Embertelen amit letesz az asztalra.Élmény nézni, amikor hárman próbálják elvenni tőle a labdát, de csak futkorásznak körülötte és egyre több látványos megoldása is van.
Nyilván 11-et akartál írni, végül 13 mal zárt. (Stat show that while Barcelona players ran an average of 9.5km during the match, Pedri outshone them all by running a massive 13km. He’s also now played more minutes this season that he managed in the entirety of the last campaign.)

Már többet játszott mint tavaly egész évben.

Én is sajnálom a heylzetkialakításait, tudja valaki abban hogy áll Európában? Tavaly ugye Gündögan masszívan vezetett a világon.
Chino
Llegenda del Barça

2025.02.18. 15:39:48

bence0330 írta:
Szenzációs, amit művel. Főleg, hogy védekezésben is óriásit fejlődött, kifejezetten magas szinten tolja azt is. Tényleg nem tudom, hány jobb középpályás lehet nála jelenleg. Alighanem csak 1-2, ha egyáltalán. Nagyon komplett játékossá vált idénre, aki meghatározó, diktálja a meccs ütemét, kulcspasszokat ad, és remekel védekezésben. Óriási kincs. Remélem marad ilyen fizikai állapotban is, és elkerüli a sérülések - volt pár olyan belépő/esés, amitől egy átlagos játékos is simán kidőlt volna, ő meg nem, ez nagyon jó jel.

Az új évben meg szerintem még egy szintet lépett amúgy, pedig már ősszel is nagyon komoly volt.
Kicsit "sajnálom" azért, minden meccsen van legalább 2 kialakított nagy helyzete és még mindig 3 assistnál jár a bajnokságban. Kicsit elege lehet már a támadókból.
Emellett rengeteget melózik, rendre övé a legmagasabb futómennyiség, tegnap is a 83-84. percben már 21 km fölött járt. Embertelen amit letesz az asztalra.Élmény nézni, amikor hárman próbálják elvenni tőle a labdát, de csak futkorásznak körülötte és egyre több látványos megoldása is van.
Nekem mindig is Ini volt a kedvencem, de már komolyan merem hozzá hasonlítani Pedrit. Ugyanakkor még csak 22 éves, bőven tud még fejlődni, csak a sérülések kerüljék el.
Forca Barca!!!!
bence0330

Andras Inieszta
Barça B

2025.02.18. 11:22:42

Asensi írta:
2025.02.18. 00:23:07
(Ma helyett) Tegnap meccs közben fogalmazódott meg bennem, hogy Iniesta után méltó helyen van a 8-as mez.
És ez egy nagy dicséret.
Egyetértek. (Számomra Ini a legnagyobb példakép)
Asensi
Jugador del Barça

2025.02.18. 00:23:07

(Ma helyett) Tegnap meccs közben fogalmazódott meg bennem, hogy Iniesta után méltó helyen van a 8-as mez.
És ez egy nagy dicséret.
Chino
Llegenda del Barça

2025.02.11. 14:41:59

brazilfan írta:
2025.02.11. 06:52:49
menczel írta:
2025.02.11. 00:01:54
Nekem nagy kedvencem, de az igaz, hogy ő nem egy ütköző ember a duplaszűrőben.
Valakire rá akartam cáfolni, hogy Kimmich miért lenne más, és hát Kimmich jóval nagyobb mint a mi kis középpályás bolháink (Casado, Pedri, Gavi, Fermin)
Tegyük oda Xavit és Iniestát is, de a legnagyobb bolhánk sem egy égimeszelő.
Busquets magas, de nagyon ritkán ütközött, és Bernal sem, amikor az Atleticben láttam.
Bernal sokat ütközött és Busquetszel szemben több erénye is van. A leglátványosabb talán a sebessége. Nem egy sprinter, de posztjához és leginkább a testfelépítéséhez képest átlag feletti, utóbbit pedig a levegőben is kamatoztatja. Busi hiába volt 190 cm, a fejpárbajainak nagy százalékát elvesztette. Bernalt ezzel szemben szinte képtelenség megverni levegőben.
De ami az ütközéseket illleti ő kellőképp "használja" a testét, belemegy ezekbe. Elég sok meccsét láttam és nem félt ezektől, ha kellett jó értelemben agresszívan használta ki a testi fölényét. Busquets abban volt sokkal jobb, hogy olvasta az ellenfél támadójátékát, tisztán látta mindig a passzsávokat és rendre belépett ezeke. Ő így védekezett leginkább, illetve mindketten elég intelligens játékosok. Nem véletlenül játszott olykor eggyel fentebbi pozícióban is.

Az pedig, hogy valaki, főleg duplaszűrűben, nem egy hegyomlás, nem feltétlen baj. A BL-ben például az őszi szezonban, 6 meccs után adtak ki egy egy statisztikát és az egész mezőnyben Casádónak volt a legtöbb szerelése. Pedig azért az egy elég elit társaság. De Bernal egy fokkal Casádó felett van. Nem véletlen, hogy az előszon után (ahol ha jól tudom ő kapta a legtöbb percet) 17 évesen már egyedül játszott vkp-t. Nagxyon jó lett volna, ha idén már játszik és kezd akklimatizálódni, akkor az is kiderülhetett volna nyárra, hogy kell-e egyáltalán vkp-ban gondolkodni vagy hosszú időre találtunk megoldást
Kimmichet például nagyon szívesen láttam volna itt, de már 30 éves, 10+ milliós fizetésért túl nagy luxus (+aláírási pénz és bónuszok). Márpedig-6-ért nem jön ide (jelenleg keres 20-at).
Nem látszik annyira, de a szereléseket érintő statban Casádó mellett Pedri is elég jó csak éppen ez nem látványos a pályán, amit pedig emellett folyamatosan csinál, helyesebben varázsol azt hagyjuk is. De tényleg lehetne itt olyan játékosokat említeni, mint Messi, de ha nem akarunk ilyen magasságba menni akkor jó példa Ruig. Alig volt 50 kg felett, de pattogtak le róla az emberek.
És Pedri a jó szerelési/labdaszerzési mutató mellett, ha jól néztem a statisztikákat a Sevilla ellen 5!! helyzetet alakított ki, úgy hogy fél óráig emberhátrányban játszottunk. Ez egy ily iszonyatosan brutális szám, 2-3 ember szokott összesen egy meccsen ennyit. Kb. olyan mint Yamalnál volt a 11 sikeres csel egy mérkőzésen.

Ha elkerülik a sérülések és nem esik vissza látványosan a teljesítménye a következő szezonokban, pár év múlva ki tudja milyen díjakra pályázhat. Akkora túlzásba szerintem nem esek, ha azt mondom posztján szerintem jelenleg top 3, de top 5 egyértelmű. .
Forca Barca!!!!
vg99
Capitá del Barça

2025.02.11. 09:23:33

Kimmich jobb hátvéd cserének is jó, szerintem hasznos lenne. Hátha Bernal is beválik..
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.02.11. 06:52:49

menczel írta:
Valakire rá akartam cáfolni, hogy Kimmich miért lenne más, és hát Kimmich jóval nagyobb mint a mi kis középpályás bolháink (Casado, Pedri, Gavi, Fermin)
Tegyük oda Xavit és Iniestát is, de a legnagyobb bolhánk sem egy égimeszelő.
Busquets magas, de nagyon ritkán ütközött, és Bernal sem, amikor az Atleticben láttam.
menczel
Entrenador del Barça

brazilfan írta:
2025.02.10. 14:16:31
Az előítéleteknek nincs határa, még néhány héttel ezelőtt is lehetett olyanokat olvasni, hogy „a 60 kilós Pedri”, meg „a vasággyal együtt 40 kilós Pedri”, miközben már hosszú ideje a legtöbbet futók, a legnagyobb munkabírásúak között van, és hatékony a védőmunkája. Kiválóan irányít, gólpasszokat ad, de emellett a védekezésben is nagyon jó.
Szerintem csak annyi történt, hogy 22 évesen a legjobb korba ért, és kiteljesedik a játéka.
Chino
Llegenda del Barça

2025.02.10. 14:29:46

bence0330 írta:
2025.02.10. 13:11:36
No meg leginkább szerintem legtöbben azt a 70 meccses elmebajt kritizálták, amikor mindentől függetlenül mindig kezdő volt (és azért még sehol nem volt a mostani formájához képest, főleg mikor már zsinórban sokadszor volt pályán kezdőként, meccsekig volt szellem), amire aztán rá is ment a következő pár éve. Én is. Tartom, hogy joggal, ilyet nem szabad csinálni, meg is szívtuk rendesen.

Ettől még alighanem kellett a komolyabb, tapasztaltabb szakmai stáb, hogy szintet lépjen, és (talán) maga mögött hagyja a sérüléseit is.
Ott az is közrejátszott, hogy még sokkal fiatalabb. Egy 20 év alatti játékosnál az ő posztján ez több mint megerőltető. (többek között ezért is félek Yamal miatt, jobb esetben csak visszaesik a teljesítménye rosszabb, hogy megy az orvosiba). Illetve a szerepe sem volt ilyen meghatározó. Erőssége volt a csapatnak, de most a szerepe megkércdőjelezhetetlen. Egyértelműen benne van a keretet tekintve a top 3 legfontosabb játékos között. Nagyon komolyan megérzi a csapat a hiányát, ugyanakkor egy kis -és középcsapattal szemben komoly eredmény, illetve játékbeli fölénynél az utolsó fél órára simán le lehet kapni. Egy Casádó-Frenkie-Olmo/Fermin kp. is bőven erős.Azt a futásmennyiséget, amit tol 3 naponta 22 évesen sem egyszerű fenntartrani megfelelő pihenés nélkül. Habár szerintem meg is lenne, csak a bajnokságban egy olyan időszakunk volt, hogy végig nagyon szoros meccseket hoztunk, ott érthető volt plusz tegnap is emberhátrányba kerültünk, amiben neki volt a legnagyobb szerepe. De ha tartjuk ezt a formát akkor talán a következő mérkőzéseken már őt is többet lehet pihentetni. Hála a BL-szereplésünknek most relatíve hosszú idő alatt kevés és nyerhető meccsünk lesz, még többet használva sem lesz akkora terhelés.

Ami még feltűnt a sérülésekkel kapcsolatban, hogy nagyon sok durva belépőt kap. Rendre azt szoktam hinni, hogy neki ennyi volt a meccs, de simán feláll és folytatja ahol abbahagyta. Egy "átlagos" játékos is simán belesérülne ilyenekbe, nemhogy Pedri, aki nagyon érzékeny volt erre.
Ahogy tegnap is szétcsúsztak a lábai és földön maradt azt hittem ez szalag lesz, de "csak" a válla fájdult meg, ahogy az esésnél letette. Úgy en bloc a sérülések elkerülése mellett, nekem ez tűnt fel leginkább.
Forca Barca!!!!
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.02.10. 14:16:31

Az előítéleteknek nincs határa, még néhány héttel ezelőtt is lehetett olyanokat olvasni, hogy „a 60 kilós Pedri”, meg „a vasággyal együtt 40 kilós Pedri”, miközben már hosszú ideje a legtöbbet futók, a legnagyobb munkabírásúak között van, és hatékony a védőmunkája. Kiválóan irányít, gólpasszokat ad, de emellett a védekezésben is nagyon jó.
Szerintem csak annyi történt, hogy 22 évesen a legjobb korba ért, és kiteljesedik a játéka.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.02.10. 14:04:55

PR42 írta:
2025.02.10. 13:39:02
Én a szurkolói viselkedésre reagáltam.

Van különbség abban hogy:
a szurkoló mutat türelmet és szeretetet, mert semmi ráhatása a dolgokra,
és abban hogy a klub mutat türelmet és szeretetet, de nem tesz eleget, vagy rosszul teszi amit tesz.
világos, csak a hozzászólás azt sugallta, mintha a szurkolói türelem és szeretet járult volna hozzá ahhoz, hogy most a játékunk lelke, és ez nem így van :wink: teljesen érthető volt, hogy miért kelt sok emberben ambivalens, kritikus érzéseket, erre az előttem szóló által is említett alibibe süllyedő játékával és az évekig nagyon-nagyon kétséges fizikai felkészültsége is okot adott. ezzel együtt mindig az is ki volt emelve, hogy nem ő tehet az agyatlan túljátszatásáról. ha ez károgás, akkor ok, hálisten Pedri úgy tűnik tisztában volt vele, hogy bőven van mit változtatnia, és ehhez meg is kapta szerencsére a profi segítséget.
PR42
Jugador del Barça

2025.02.10. 13:39:02

Én a szurkolói viselkedésre reagáltam.

Van különbség abban hogy:
a szurkoló mutat türelmet és szeretetet, mert semmi ráhatása a dolgokra,
és abban hogy a klub mutat türelmet és szeretetet, de nem tesz eleget, vagy rosszul teszi amit tesz.
bence0330

2025.02.10. 13:11:36

No meg leginkább szerintem legtöbben azt a 70 meccses elmebajt kritizálták, amikor mindentől függetlenül mindig kezdő volt (és azért még sehol nem volt a mostani formájához képest, főleg mikor már zsinórban sokadszor volt pályán kezdőként, meccsekig volt szellem), amire aztán rá is ment a következő pár éve. Én is. Tartom, hogy joggal, ilyet nem szabad csinálni, meg is szívtuk rendesen.

Ettől még alighanem kellett a komolyabb, tapasztaltabb szakmai stáb, hogy szintet lépjen, és (talán) maga mögött hagyja a sérüléseit is.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.02.10. 10:35:24

Deluigi írta:
2025.02.10. 10:19:56
Semmi ertelme allandoan Xavit fikazni, akkor jott, amikor nem jott volna senki mas.

O is egy folyamat resze, sajnos, sokan elfelejtik, hogy az o idejeben is sok pontot raboltunk ossze a meccsek vegein, jo volt a kondicio akkor is.

Most jott Flick es learatja az elozo edzok munkajanak eredmenyet, persze, hozzateve a sajat plusszat. Es a meccsek is sokkal nezhetobbek, mint az elodeie...
nem fikáztam Xavit, én többnyire kedveltem őt annak ellenére is, hogy hülyét kaptam a pályaszéli vergődéseitől, és felőlem maradhatott is volna (így utólag persze sokkal jobb, hogy ment). az egy ténykérdés, hogy fizikumban százszor előrébb tartunk, ezt a játékosok is lenyilatkozták, és hülyeség eltagadni, hogy Pedrinek erre mekkora szüksége volt, mondván a türelem és a szeretet is elég lett volna.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.02.10. 10:19:56

Semmi ertelme allandoan Xavit fikazni, akkor jott, amikor nem jott volna senki mas.

O is egy folyamat resze, sajnos, sokan elfelejtik, hogy az o idejeben is sok pontot raboltunk ossze a meccsek vegein, jo volt a kondicio akkor is.

Most jott Flick es learatja az elozo edzok munkajanak eredmenyet, persze, hozzateve a sajat plusszat. Es a meccsek is sokkal nezhetobbek, mint az elodeie...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.02.10. 09:56:27

PR42 írta:
2025.02.10. 09:38:25
Türelem rózsát terem.

Még Messi is itt volt amikor sokan szidták Koemant és Pedrit hogy miért ő játszik, nem látni benne semmit, nem kreatív stb stb.
Aztán volt szidva hogy sérült, nem megbízható.

Az emberek szeretnek károgni na.

Ami viszont fontos az a türelem és a játékosok megbecsülése és szeretete.
Ha egyszer meghálálják akkor születnek az olyanok mint most Pedri.

A játékunk lelke.
Ez így féligazság, mivel elsősorban nem a türelemnek köszönhető ez a mostani helyzet, hanem annak, hogy jött egy fizikális felkészítés terén vérprofi német szakember, aki összekaparta őt a béka fene alatt lévő kondíciójából. Amiatt nem nagyon károgott senki, hogy a képességei terén lenne probléma, de amikor 2 havonta szedett össze valami izomproblémát és esett ki egyfolytában, akkor teljes joggal merült fel a kétely, hogy alkalmas-e az élsportra. Szerencsére az derült ki, hogy ha profi szakember kezei alatt van, akkor igen. De Koeman meg Xavi alatt szeretgethették volna bármeddig, valszeg a szezon felét ugyanúgy a rehabon töltötte volna...
PR42
Jugador del Barça

2025.02.10. 09:38:25

Türelem rózsát terem.

Még Messi is itt volt amikor sokan szidták Koemant és Pedrit hogy miért ő játszik, nem látni benne semmit, nem kreatív stb stb.
Aztán volt szidva hogy sérült, nem megbízható.

Az emberek szeretnek károgni na.

Ami viszont fontos az a türelem és a játékosok megbecsülése és szeretete.
Ha egyszer meghálálják akkor születnek az olyanok mint most Pedri.

A játékunk lelke.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2025.02.10. 02:31:07

Zsolti írta:
2025.02.09. 23:39:13
Bob_Marley írta:
2025.02.09. 23:17:38
Sajnálom a palit. Mert a statisztikák nem mutatják milyen igazi karmester is O. Persze a passz hatékonysága kiemelkedő,de a Masian anyatejjel érkezik ez az intuitív képesség. De az hogy 3 gólpassza van csupán, botrány. Mikor érkezett is ez volt,hogy kihagyták a zsugakat. Most is rengetegszer hokis nyelven élve második assist az övé amit nem mutatnak,pedig O rántja magára a védőket kihozza a bolybol uresbe és passz után valaki ad assistot.

Egyszerűen nem lehet tőle elvenni a bogyót,ezt imádom a legjobban ha egy játékos erre képes. Hatékony, keveset hibázik, labdaszerzesek, tökéletes teljesítmény volt a mai (is)
Pedri nem Masias. Aminek en orulok, hogy talan kezdi kinoni ezt az iszonyat serulekenyseget. Tavaszra nagyon kell a BL parharcokra.
Igaz, valahogy mindig sajátjaként kezeli az ember.

Spanyol vér viszont érződik benne, barátságban a labdával.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése