Ousmane Dembélé

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.

Szezonértékelő:

1
15
18%
2
15
18%
3
29
35%
4
19
23%
5
6
7%
 
Szavazatok száma: 84
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17781
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.09.30. 13:21:52

Vannak sérültjeink, ahogy minden csapatnak is. De nézzétek már meg, hogy XY mennyit volt sérült a csapatban, és mennyit Dembélé az utóbbi két évben.

Oké, Umtitivel lehet példálózni, de az ő esete szintén teljesen más. Mondjuk ő is nevetséges, hogy nem műtteti meg a térdét, és egy éve harcképtelen.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5149
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2019.09.30. 13:08:09

davi10 írta: Úgy sérült le, ahogy.
Nem 1 edzésről késett, és volt amikor nem csak késett, hanem meg se jelent.
Én ilyenről speciel nem hallottam. Az állítólagos "nem szólt a sérüléséről" hírről pedig kiderült, hogy csak egy kis fájdalmat érzett, ami egy görcsnek tűnt. Ennek ellenére persze szólhatott volna, de mennyivel jobban hangzik, ha azt írják, hogy szándékosan eltitkolta.
davi10 írta:Azt várod mindenkitől, hogy ezeket egyből felejtse el, és bármi szarság van körülötte, akkor senkibe fel se merüljön, hogy megint valamit bénázott? Sokkal valószínűbb, hogy a diplomás orvosok a hibásak megint, hiába nincs ennyi szenvedés egyik játékossal. sem.
Ha csak 1 ilyen hír lett volna, ahol a gyerek a hibáztatható, akkor megérteném a felháborodást, de nem ez a szitu.
Az, hogy ennyit sérült szerinted nincs köze a szakmai stábnak!? Sose volt előtte sérült se a Dortmundban se a Rennes-ben, erre hirtelen elkezd videojátékozni és ezért sérülékeny lesz? Mellesleg folyamatosan dőlnek ki a játékosok. Suarez is esett ki combhajlító izom probléma miatt, Messi hónapok óta egyik sérülésből a másikba esik. Alba se volt híres arról, hogy hetekre kiesik. Fati térdsérülésre panaszkodik, de ki tudja mi a kiváltó ok. Umtiti ki tudja mikor volt már a pályán.
A túlterheltség miatti sérülés pedig számomra nem úgy tűnik hogy a játékos hibája.
Mellesleg Piqué lenyilatkozta, hogy Dembélé az egyik, aki legjobban hajt edzésen.

Szinte mindenre érkezett cáfolat, ami miatt itt butanégerezve van, de az már nem szalagcím, nem lehet vele eladni az újságokat, az ilyen The Sun stb. meg... Inkább nem mondok semmit.

Suarez példájáról pedig annyit, hogy ha nem úgy hívnák és nem abban a helyzetben lenne a keretbe se kerülne be vagy 10 millióért adnák el egy másik csapatnak. Mégsincsenek szalagcímek amin annyira kikezdik, mint Dembélét pedig bőven rászolgált, ráadásul iszonyatos összeget akaszt le ezért a teljesítményért. Van egy múltja meg kapcsolatai, ezért szent tehén.
Forca Barca!!!!
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3698
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.09.30. 12:22:49

johdepp írta:
davi10 írta:Ennek így túl sok értelme nincsen...
Mert annak aztán sok értelme volt, amikor Andreas itt az orvosi és az edzői stábból kereste a felelőst, beírtad ügyesen, hogy fortnájtozik, meg ellóg kivizsgálásokat...
davi10 írta:A mostani esetnél nem volt ilyen hír, de ilyet nem is állítottam.
Meg annak is sok értelme volt, hogy amikor a mostani ügyről kértem a roppant hiteles cikkeket, amikre alapoztad a tényszerű véleményedet, erre Te belinkelsz egyhónapos cikket a The Sunról, meg egyéves cikket a Goal.com-ról...
Mondtam, első 5 találat (amik nem ugyanarról a 2 oldalról vannak, de akkor neked csak ez maradt meg).
Attól, hogy a mostani esetnél nem volt ilyen hír, attól még a többinél volt, vagy akkor felejtsük el? Azzal, hogy elhiszed vagy sem, nem tudok mit kezdeni, de nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...
Azért itt egy cikk, pont az eurobarcáról, (talán ennek az oldalnak még hiszel), ahol Abidal kifejezi a csalódottságát, Dembele hozzáállásáról, és hogy elbeszélgetett az ügynökével, de akkor ez is tuti csak kamu és miért piszkálják a srácot.
johdepp írta:Amikor a sajtó Dembéléről ír valami rosszat, sokan kajálják, mint az IGAZSÁGot, meg jöttök ide habzó szájjal fröcsögni és szemétládázni, amikor a kedvencetekről ír rosszat, akkor meg "kacsa, kamu, hülye sajtó". Amikor Dembéléről valami jót írnak, arról nem vesztek tudomást, amikor a kedvencetekről jót írnak, mentek [auto_cenzúra] a topikjába.
Valakivel nagyon keversz, ha már személyeskedni akarsz, legalább a jó embert találd be :D
johdepp írta: A kb. 30 méter hosszú pályán azért néha végigsprintelnek a 100 kilós srácok, arról nem is beszélve, hogy keményebb a parkett jóval, mint a gyep. A fociban sem látni azért olyan hirtelen irányváltásokat, mint amit a kosarasok lenyomnak néha. Bár oké, lehet, ezek inkább izületileg megterhelőek. Akárhogyan is, azt tartom, hogy ilyen fiatalon ennek nem szabadna tényezőnek lennie. A darts meg megterhelőbb, mint gondolnád, de lehet vele poénkodni.
Nekem mondhatod, a foci mellett a darts az, amit folyamatosan követek, úgyhogy senki nem poénkodott...
johdepp írta:Rémlik valami sztori Fletcherről
A Fletcher-sztori nagyon szomorú, de az se hangzik túl profin.
johdepp írta:És azt sem mondom, hogy szent a gyerek, mert valami defekt biztosan van a háttérben, de azért ami itt folyik az érkezése óta, az tényleg elképesztő. Először az volt a baj, hogy drága volt, aztán az, hogy megsérült, aztán jött egy hír, hogy fortjántozik, meg hogy késett egy edzésről, és azóta ezeken, vagy ezeknek a kombinációin pörög itt a nép. Röhej.
Úgy sérült le, ahogy.
Nem 1 edzésről késett, és volt amikor nem csak késett, hanem meg se jelent.

Azt várod mindenkitől, hogy ezeket egyből felejtse el, és bármi szarság van körülötte, akkor senkibe fel se merüljön, hogy megint valamit bénázott? Sokkal valószínűbb, hogy a diplomás orvosok a hibásak megint, hiába nincs ennyi szenvedés egyik játékossal. sem.
Ha csak 1 ilyen hír lett volna, ahol a gyerek a hibáztatható, akkor megérteném a felháborodást, de nem ez a szitu.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17781
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.09.30. 11:48:24

Valamelyik nap olvastam, hogy a játékpercek harmadát töltötte a pályán, mióta itt van. Nem tudom, hogy ebből a kétharmadból mennyi a sérülés, de szerintem lassan a játékpercek felét lesz kénytelen kihagyni, mert sérült/sérülésből jön vissza.

És igen, biztos köze van ennek a táplálkozásához, bemelegítéséhez. Ennyivel nem hiszem, hogy jobb lenne a Rennes vagy a Dortmund orvosi stábja.

Én szeretném, ha befutna nálunk, de fejben egyszerűen kevés ide, pedig a képességei adottak. És az sem másodlagos, hogy mennyiért hoztuk, és mennyit keres itt, hiába nem a mi pénzünk. Ezt a pénzt máshogy is el lehet/lehetett volna költeni, persze utólag okos az ember.
johdepp
Jugador del Barça
Hozzászólások: 234
Csatlakozott: 2009.10.02. 18:23:01

2019.09.30. 11:31:08

davi10 írta:Ennek így túl sok értelme nincsen...
Mert annak aztán sok értelme volt, amikor Andreas itt az orvosi és az edzői stábból kereste a felelőst, beírtad ügyesen, hogy fortnájtozik, meg ellóg kivizsgálásokat...
davi10 írta:A mostani esetnél nem volt ilyen hír, de ilyet nem is állítottam.
Meg annak is sok értelme volt, hogy amikor a mostani ügyről kértem a roppant hiteles cikkeket, amikre alapoztad a tényszerű véleményedet, erre Te belinkelsz egyhónapos cikket a The Sunról, meg egyéves cikket a Goal.com-ról...

Amikor a sajtó Dembéléről ír valami rosszat, sokan kajálják, mint az IGAZSÁGot, meg jöttök ide habzó szájjal fröcsögni és szemétládázni, amikor a kedvencetekről ír rosszat, akkor meg "kacsa, kamu, hülye sajtó". Amikor Dembéléről valami jót írnak, arról nem vesztek tudomást, amikor a kedvencetekről jót írnak, mentek [auto_cenzúra] a topikjába.
davi10 írta:Nem tudom, hogy lehet összehasonlítani, teljesen máshogy vannak terhelve a kosarasok, a focisták, a teniszezők, a darts játékosok, a sakkozók, stb. Szerintem nincs túl sok értelme összehasonlítani, hogy melyik sportoló hogy melegít be...
Pl. egy kosárlabdázónak mikor kell 30-50m-es sprinteket letolnia?
A kb. 30 méter hosszú pályán azért néha végigsprintelnek a 100 kilós srácok, arról nem is beszélve, hogy keményebb a parkett jóval, mint a gyep. A fociban sem látni azért olyan hirtelen irányváltásokat, mint amit a kosarasok lenyomnak néha. Bár oké, lehet, ezek inkább izületileg megterhelőek. Akárhogyan is, azt tartom, hogy ilyen fiatalon ennek nem szabadna tényezőnek lennie. A darts meg megterhelőbb, mint gondolnád, de lehet vele poénkodni.
davi10 írta:Ha mégis tudott játszani, akkor 5 rossz megmozdulására jutott 1 szép.
Lehet, én emlékszem rosszul, de január-február körül, amikor hosszabb ideig tudott játszani, Messi után a csapat legjobbja volt magasan.

Egyébként csak így lábjegyzetnek ideteszem, habár ennek sem lesz semmi értelme, tudom...
Sosem lehet tudni, mi folyik a háttérben. Rémlik valami sztori Fletcherről 5-10 évvel ezelőttről. Nem tudom, pontosan hogyan volt, de egy rakás edzést ellógott, meccseken nem jelent meg, csapatösszeröffenésekre nem ment el. Utólag derült ki, hogy valami elég komoly betegsége volt, folyamatosan orvoshoz járt, szégyellte a dolgot, ezért hazudott a saját csapattársainak, a csapatnak. Az egész egy nagy klaszterfakk volt. Nem mondom, hogy ilyen van Debélével, de sosem lehet tudni, mi van igazából a dolgok mögött.
És azt sem mondom, hogy szent a gyerek, mert valami defekt biztosan van a háttérben, de azért ami itt folyik az érkezése óta, az tényleg elképesztő. Először az volt a baj, hogy drága volt, aztán az, hogy megsérült, aztán jött egy hír, hogy fortjántozik, meg hogy késett egy edzésről, és azóta ezeken, vagy ezeknek a kombinációin pörög itt a nép. Röhej.
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3698
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.09.30. 11:28:59

csababarca írta: Na igen, a másik, hogy a Liverpool ellen kihagyott ziccere is. Akkor éppen nem zavart senkit olyan szinten, majd miután szégyenletes teljesítménnyel kiestünk, elővették az okosok. Miért? Miért nem az adott meccs szituációt, és pl Alba érthetetlen teljesítményét fejtegették? Mert ott azon a meccsen estünk ki.
ha az lett volna, hogy a visszavágón hagy ki ilyet Dembelé (amiből Suarez kihagyott tavaly meccsenként 1-2t btw), akkor érhető lenne. Így baromira nem az, csak egyszerűbb a "butanéger" gyereket hiábztatni, mint a közkdvelt Albát, vagy az összes játékost elővenni.

én csak unom, hogy ha játszik az a baj, ha megsérül, akkor meg az a baj.
Nem tudom, hogy van-e időd és kedved visszakeresni, de hidd el, hogy sokan elővették már az első meccs után Dembele-t, akkor többek között én is, természetesen nem szemétláda formában :D
Alba meg teljesen más tészta nálam, Ő lehozott 2 szezont közel GOD módban, az volt az első kifejezetten rossz meccse. És ebben viszont Valverde is hibás, már az elején lehetett látni, hogy rossz napot fogott ki, és annál még az is jobb lett volna, ha Semedo megy át a balosra, de csak nem cserélt, illetve igen, lehozta Vidal-t, aki a legjobb volt az első félidőben.
Busi meg Suarez hiába nem "butanéger", ők is elég sokszor elő vannak véve.

Az nem baj, ha játszik, az a baj, ha játszik és bénázik. :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12978
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.09.30. 11:17:51

A b-seknek rossz példa lehet, de látod itt van Perez meg Fati, akik megkapják a lehetőséget.

én úgy vagyok vele, hogy ezért a helyzetért Dembele is hibás, illetve a szakmai stábnak is meg van a felelőssége.

Messire én sem maffiavezérként céloztam, de köztudott hogy barátságot ápul Suarezzel, lehet (nem biztos) ezért nem kezdik ki. Biztos nem vakok az újságírók sem.

Na igen, a másik, hogy a Liverpool ellen kihagyott ziccere is. Akkor éppen nem zavart senkit olyan szinten, majd miután szégyenletes teljesítménnyel kiestünk, elővették az okosok. Miért? Miért nem az adott meccs szituációt, és pl Alba érthetetlen teljesítményét fejtegették? Mert ott azon a meccsen estünk ki.
ha az lett volna, hogy a visszavágón hagy ki ilyet Dembelé (amiből Suarez kihagyott tavaly meccsenként 1-2t btw), akkor érhető lenne. Így baromira nem az, csak egyszerűbb a "butanéger" gyereket hiábztatni, mint a közkdvelt Albát, vagy az összes játékost elővenni.


én csak unom, hogy ha játszik az a baj, ha megsérül, akkor meg az a baj.
nagy reményeket nem fűzök hozzá, ezek az izomsérülések egyszerűen olyanok, hogy nehéz velük mit kezdeni, aki hajlamos rá, az megszívta. lehet mérsékelni, de nehéz. ehhez meg kell a játékos és a szakmai stáb is.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3698
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.09.30. 11:09:50

csababarca írta: részben.
de miért bosszant? kit érdekel ez, nem a mi pénzünk.
dobtak már ki komoly pénzeket másokra is, aztán nem lett belőlük semmi, mégsem volt ekkora gyűlöletkampány ellenük.
akkor adnék igazat, ha a gyerek folyamat sírna, meg szidná a klubot, csapatot, illetve ő szabta volna meg az árát, amennyiért idehozták.
mivel ezek közül egyik sem teljesül, így nem is értem miért kell folyamat beleállni.
szerintetek boldog amiatt hogy folyton sérült? ez a vágya, hogy ne focizhasson, hanem járja az orvosi stábokat? ezt ti sem gondolhatjátok komolyan.

játékosok maximum sajnálják, hogy nem játszhat Dembelé, mintsem morgolódnak, hogy mennyiért hozták ide. őket ez baromira nem érdekli.

Suarezt lehetne ekézni, de nem teszik, valószínűleg Messi miatt, plusz az uru azért letett komoly szezonokat már a csapatban.
Griezes meg még türelmi fázisban van, hidd el, ha így folytatja beindulnak az újságírók.

én is eladnám már, ésszerű keretek között, hátha máshol rendberakják. ha vannak is vele bajok fejben amit nem kétlek, egy Valverde nem fogja megregulázni, ahogy a keretben sincs olyan, aki ezt megtenné.

btw, undorító dolog volt szemétládázni rá, amiért nem ment bele a Neymar üzletbe.ez nem te voltál, de az ilyenekre gondolok, amikor azt mondom, hogy indokolatlanul beleállnak itt egyesek.
Elsősorban nem is az anyagi vonal bosszant, hanem, hogy megvettünk egy piszok tehetséges gyereket Neymar helyett (amikor még Coutinho se volt), erre egyből lesérült, és erre jöttek a hírek, hogy nem szólt előtte, bohóckodhattunk 2 támadóval. Aztán jött Coutinho, akinek tavaly szintén nem ment a játék, akkor se lehetett számítani rá. Ha mégis tudott játszani, akkor 5 rossz megmozdulására jutott 1 szép. És akkor erre jöttek ezek a hírek, amik hát nem tettek tanúbizonyságot az elképesztően profi hozzáállásáról.
Mondjuk ha én La Masia-s srác lennék, akkor biztos megfordulna a fejemben, hogy miért van itt ez a srác, amikor engem sokkal profibb hozzáállásra neveltek, de akkor ezzel lehet, hogy egyedül vagyok/lennék.
Így, hogy jött Griezmann és a Perez-Fati duó berobbant, így már nem bosszant annyira, megoldjuk nélküle. De annak nem tudok örülni, hogy valószínűleg már soha nem látjuk azt, hogy tényleg mi lenne a gyerekben.

Messi nem hiszem, hogy már akkora maffiavezér lenne, hogy az Ő haverjairól nem szabad csúnyákat írni :D

A szemétládázáson felröhögtem, de mondjuk van a másik véglet, akik szerint a klub a hibás, mert nem biztosított neki lakást, tolmácsot, ébresztőórát, és Valverde hibája, hogy a Liverpool ellen elbénázta a ziccert, mert a szemét edző nem játszatta és nem volt játékba.

Én igyekeztem a 2 véglet között maradni, de ez akkor nem biztos, hogy sikerült.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12978
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.09.30. 10:16:27

davi10 írta:
Egy részét magamra veszem, bár lehet, hogy az egész nekem volt címezve.

Nem utálom a gyereket és nem nézem semmibe, egyszerűen nem tartom egy agysebésznek és mocsok bosszantó az egész szitu.

Hiába van távol a csapattól, nem hiszem, hogy a játékosok örülnek neki, hogy idehoztak akkoriban rekordpénzért egy gyereket, akivel csak a gond van, nem lehet rá számítani, és mocsok nagy fizut kap.

Mégegyszer mondom, piszok tehetséges a srác, és nagyon szurkolok még a mai napig neki, hogy beváljon, de én már nem erőltetném.

részben.
de miért bosszant? kit érdekel ez, nem a mi pénzünk.
dobtak már ki komoly pénzeket másokra is, aztán nem lett belőlük semmi, mégsem volt ekkora gyűlöletkampány ellenük.
akkor adnék igazat, ha a gyerek folyamat sírna, meg szidná a klubot, csapatot, illetve ő szabta volna meg az árát, amennyiért idehozták.
mivel ezek közül egyik sem teljesül, így nem is értem miért kell folyamat beleállni.
szerintetek boldog amiatt hogy folyton sérült? ez a vágya, hogy ne focizhasson, hanem járja az orvosi stábokat? ezt ti sem gondolhatjátok komolyan.

játékosok maximum sajnálják, hogy nem játszhat Dembelé, mintsem morgolódnak, hogy mennyiért hozták ide. őket ez baromira nem érdekli.

Suarezt lehetne ekézni, de nem teszik, valószínűleg Messi miatt, plusz az uru azért letett komoly szezonokat már a csapatban.
Griezes meg még türelmi fázisban van, hidd el, ha így folytatja beindulnak az újságírók.

én is eladnám már, ésszerű keretek között, hátha máshol rendberakják. ha vannak is vele bajok fejben amit nem kétlek, egy Valverde nem fogja megregulázni, ahogy a keretben sincs olyan, aki ezt megtenné.

btw, undorító dolog volt szemétládázni rá, amiért nem ment bele a Neymar üzletbe.ez nem te voltál, de az ilyenekre gondolok, amikor azt mondom, hogy indokolatlanul beleállnak itt egyesek.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3698
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.09.30. 10:05:27

johdepp írta:
davi10 írta: 1. Egy szóval nem mondtam, hogy azért sérült meg, mert videójátékozott, hanem úgy hírlik azért "aludt el" és nem ment edzésre, ez sok mindent elmond a hozzáállásáról.
Cikk1 cikk 2 cikk 3 cikk 4 cikk 5

Szó szerint az első 5 találat a google-ön, de linkelek még, ha szeretnéd.
Mostani hírt kértem a mostani esetről, erre belinkelsz öt különbözőt _ugyanarról_ az esetről, ráaadásul egy évesek... Most már mindent értek, meg van magyarázva. Meg hát a Goal.com meg az Express írta, biztosan így volt a történet.
Neymar meg azért késett edzésről annak idején nem is egyszer, mert véletlenül hajnalig bulikázott, arról mégsem fröcsögtetek itt habzó szájjal évekig.
Ezért hoztam 5 különbözőt (de ha gondolok hozhatok még 5-öt), hogy ez ne legyen kifogás, hogy goal.com-os hír...
A mostani esetnél nem volt ilyen hír, de ilyet nem is állítottam.
Neymar se volt rendbe, de Ő legalább játszott és tudta segíteni a csapatot.
johdepp írta:
davi10 írta: 2. A szakadása után röppentek fel a hírek, hogy már előtte érezgetett valamit, de nem szólt.
1, 2, 3

Remélem ennyi elég lesz.
Ezt írtam:
Mutasd meg azt is, kérlek, hogy melyik cikkben írták azt, hogy nem szólt az orvosoknak! (A hírek szerint éppen azért nem játszott, mert szólt pénteken az edzés után, hogy fájdalmat érzett a lábában.)
Azt hittem, ebből egyértelmű, hogy a mostani szitura gondoltam. Az augusztusi eset sem éppen egyértelmű, mert két-háromféle hír is keringett, hogy utazott, nem utazott, szólt, nem szólt, megjelent, nem jelent meg. Szóval ja... De ha a The Sun azt írta, akkor biztosan úgy történt...
Ennek így túl sok értelme nincsen...
johdepp írta:
davi10 írta:Azzal az érvvel nem tudok mit kezdeni, hogy más sportoló is játszik videójátékokkal, bár gondolom ezt te se gondoltad komolyan.
Griezmann is nagy Fortnite-os, nála mégse volt soha gond ebből, egyedül a hülye gólörömei.
Honnét tudod, hogy Dembélénél az a gond? Honnét tudod, hogy Griezmann vagy éppen Suárez sosem késett fortnájtozás miatt? Ja, mert azt nem írta meg a The Sun, szóval ők biztosan nem késtek edzésről, értem.

A bemelegítős témához meg csak annyit, hogy NBA-ben a csávók egész meccseket ülnek végig a padon, majd állnak be full hidegen öt percre a végére, mégsem sérülnek folyamatosan tömegével. Ennyi idősen (22 éves a srác) kötve hiszem, hogy a bemelegítés ellógása/elhülyülése lenne a sérülések forrása. Federer nyilatkozta nem régen, úgy rémlik, hogy amikor fiatalabb volt, annyi volt a bemelegítés, hogy fél percig ugrált fel-le. Most, hogy "öreg", már fél-egyórás folyamat neki. Nem hiszem, hogy 26-28 éves korig annyit számítana a dolog, de nem vagyok szakértő, expert, orvos, vagy akármi.
Nem tudom, hogy lehet összehasonlítani, teljesen máshogy vannak terhelve a kosarasok, a focisták, a teniszezők, a darts játékosok, a sakkozók, stb. Szerintem nincs túl sok értelme összehasonlítani, hogy melyik sportoló hogy melegít be...
Pl. egy kosárlabdázónak mikor kell 30-50m-es sprinteket letolnia?

A másik dolgot meg megfordítanám: Ha Griezmann és Suarez videojáték miatt ki is hagy egy edzést, azt miért nem írja meg senki? Csak szegény Dembele-t bántják? Pedig Suarez-en bőven lenne mit ekézni, és Griezmann, mint új 120 milliós igazolás, aki keresi a helyét szintén remek célpont lehetne az újságíróknak.
csababarca írta: azt nem értem, hogy ha tényleg utálják a gyereket, és nem nézik semmibe, miért nem örülnek inkább hogy távol van a csapattól, és nem rontja a levegőt?
erre egy magyarázat van, hogy ők fizetik a fizetését, nyilván, és rosszul esik nekik ez.
Egy részét magamra veszem, bár lehet, hogy az egész nekem volt címezve.

Nem utálom a gyereket és nem nézem semmibe, egyszerűen nem tartom egy agysebésznek és mocsok bosszantó az egész szitu.

Hiába van távol a csapattól, nem hiszem, hogy a játékosok örülnek neki, hogy idehoztak akkoriban rekordpénzért egy gyereket, akivel csak a gond van, nem lehet rá számítani, és mocsok nagy fizut kap.

Mégegyszer mondom, piszok tehetséges a srác, és nagyon szurkolok még a mai napig neki, hogy beváljon, de én már nem erőltetném.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12978
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.09.30. 09:39:26

Chino írta: Túl vannak ezek már ragozva, nem tudom miért kell mindenütt le hülyenégerezni, óvodásozni meg ostobázni ilyen felfújt féligazságok miatt.
vannak páranitt is, akik valamiféle influenszernek képzelik magukat. beírnak valamit, aztán várják a hatást.
főleg Dembele szidása a jolly joker, beböfögnek valamit random, mint anno Samper, aztán ugrunk rá.

azt nem értem, hogy ha tényleg utálják a gyereket, és nem nézik semmibe, miért nem örülnek inkább hogy távol van a csapattól, és nem rontja a levegőt?
erre egy magyarázat van, hogy ők fizetik a fizetését, nyilván, és rosszul esik nekik ez.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5149
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2019.09.30. 00:58:15

Nem tudom ezen a késésen miért kell ennyi idő után is lovagolni, Pep idején rendszeresek voltak és gyanítom most se példanélküliek. Ez a videojáték dolog is... #-o Ha egy újság azt írja, hogy azért ért későn az edzésre mert videojátékozott az úgy is van, egyértelmű ok-okozat. De ha abban az időben olvasott volna az teljesen rendben lenne.

Az elutazást is felkapták, aztán kiderült, hogy a klubbal rég egyeztetett, hogy elmegy Rennes-be az anyját meglátogatni. De ez már nem hír. Azt se nagyon hangoztatták, hogy Todiboval ő kezdte meg leghamarabb, idő előtt az edzéseket. Ebben nincs szenzáció.

Túl vannak ezek már ragozva, nem tudom miért kell mindenütt le hülyenégerezni, óvodásozni meg ostobázni ilyen felfújt féligazságok miatt.
Forca Barca!!!!
johdepp
Jugador del Barça
Hozzászólások: 234
Csatlakozott: 2009.10.02. 18:23:01

2019.09.29. 22:28:45

davi10 írta: 1. Egy szóval nem mondtam, hogy azért sérült meg, mert videójátékozott, hanem úgy hírlik azért "aludt el" és nem ment edzésre, ez sok mindent elmond a hozzáállásáról.
Cikk1 cikk 2 cikk 3 cikk 4 cikk 5

Szó szerint az első 5 találat a google-ön, de linkelek még, ha szeretnéd.
Mostani hírt kértem a mostani esetről, erre belinkelsz öt különbözőt _ugyanarról_ az esetről, ráaadásul egy évesek... Most már mindent értek, meg van magyarázva. Meg hát a Goal.com meg az Express írta, biztosan így volt a történet.
Neymar meg azért késett edzésről annak idején nem is egyszer, mert véletlenül hajnalig bulikázott, arról mégsem fröcsögtetek itt habzó szájjal évekig.
davi10 írta: 2. A szakadása után röppentek fel a hírek, hogy már előtte érezgetett valamit, de nem szólt.
1, 2, 3

Remélem ennyi elég lesz.
Ezt írtam:
Mutasd meg azt is, kérlek, hogy melyik cikkben írták azt, hogy nem szólt az orvosoknak! (A hírek szerint éppen azért nem játszott, mert szólt pénteken az edzés után, hogy fájdalmat érzett a lábában.)
Azt hittem, ebből egyértelmű, hogy a mostani szitura gondoltam. Az augusztusi eset sem éppen egyértelmű, mert két-háromféle hír is keringett, hogy utazott, nem utazott, szólt, nem szólt, megjelent, nem jelent meg. Szóval ja... De ha a The Sun azt írta, akkor biztosan úgy történt...
davi10 írta:Azzal az érvvel nem tudok mit kezdeni, hogy más sportoló is játszik videójátékokkal, bár gondolom ezt te se gondoltad komolyan.
Griezmann is nagy Fortnite-os, nála mégse volt soha gond ebből, egyedül a hülye gólörömei.
Honnét tudod, hogy Dembélénél az a gond? Honnét tudod, hogy Griezmann vagy éppen Suárez sosem késett fortnájtozás miatt? Ja, mert azt nem írta meg a The Sun, szóval ők biztosan nem késtek edzésről, értem.

A bemelegítős témához meg csak annyit, hogy NBA-ben a csávók egész meccseket ülnek végig a padon, majd állnak be full hidegen öt percre a végére, mégsem sérülnek folyamatosan tömegével. Ennyi idősen (22 éves a srác) kötve hiszem, hogy a bemelegítés ellógása/elhülyülése lenne a sérülések forrása. Federer nyilatkozta nem régen, úgy rémlik, hogy amikor fiatalabb volt, annyi volt a bemelegítés, hogy fél percig ugrált fel-le. Most, hogy "öreg", már fél-egyórás folyamat neki. Nem hiszem, hogy 26-28 éves korig annyit számítana a dolog, de nem vagyok szakértő, expert, orvos, vagy akármi.
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3698
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.09.29. 21:59:04

johdepp írta: Nem akarok mindenbe belekötni, de mutasd meg, kérlek, hogy melyik cikkben olvastad most, hogy azért sérült meg, mert fortnájtozott! Mutasd meg azt is, kérlek, hogy melyik cikkben írták azt, hogy nem szólt az orvosoknak! (A hírek szerint éppen azért nem játszott, mert szólt pénteken az edzés után, hogy fájdalmat érzett a lábában.)
Ezen felül mutass más olyan sportolót, aki soha életében nem játszott videójátékkal! Ahány sporteseményt nézek, mindenhol szóba szokott kerülni a kommentátoroknál, hogy fifázik, fortnájtozik, nba 2k-zik a gyerekek többsége. Kicsit baromi unalmas folyamatosan ezt hallgatni/olvasni, hogy csak Dembélé fortnájtozik, meg kólát iszik, meg hamburgert zabál, és nem szól, ha fáj a valamije, meg ellógja az edzést és a kivizsgálást, meg a tököm tudja, mi szokott még lenni a sláger körülötte.

1. Egy szóval nem mondtam, hogy azért sérült meg, mert videójátékozott, hanem úgy hírlik azért "aludt el" és nem ment edzésre, ez sok mindent elmond a hozzáállásáról.
Cikk1 cikk 2 cikk 3 cikk 4 cikk 5

Szó szerint az első 5 találat a google-ön, de linkelek még, ha szeretnéd.

2. A szakadása után röppentek fel a hírek, hogy már előtte érezgetett valamit, de nem szólt.
1, 2, 3

Remélem ennyi elég lesz.

Azzal az érvvel nem tudok mit kezdeni, hogy más sportoló is játszik videójátékokkal, bár gondolom ezt te se gondoltad komolyan.
Griezmann is nagy Fortnite-os, nála mégse volt soha gond ebből, egyedül a hülye gólörömei.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12978
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2019.09.29. 21:10:35

Ezen a szinten ha le vannak meccs előtt gyúrva normálisan, akkor nem kell olyan intenzív bemelegítés.
Meg nem akkor mozog az nap először mikor feláll a kispadról, ne legyetek már ennyire egyszerűek.

Semelyik játékosunk nem melegit intenzívebben mint ő, egyszerűen ilyen alkat.
Kérdés hogy kinövi-e ahogy idősödik vagy állandósul ez.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Baltazar
Barça B
Hozzászólások: 33
Csatlakozott: 2018.04.18. 13:24:13

2019.09.29. 20:54:15

Szerződése kiszivárgott részletei (2017): http://www.fociclub.hu/2017/09/23/barca ... reszletei/" target="_blank
Szóval tényleg senki nem gondol arra, hogy nem mindig sérült?
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17781
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.09.29. 20:38:33

Nézzétek meg hogy szokott bemelegíteni, szerintem ott van a kutya elásva. Ímmel-ámmal melegít be, a Villarreal elleni meccs közben is figyeltem a bemelegítését, hát így én szoktam a kispályás meccsem előtt. :roll:
johdepp
Jugador del Barça
Hozzászólások: 234
Csatlakozott: 2009.10.02. 18:23:01

2019.09.29. 20:22:26

davi10 írta:
andreas írta: Az az ember aki ezért felelős, Ő mit csinál?
Fortnite-ozik, nem szól az orvosoknak és nem jelenik meg a kivizsgálásokon.
Nem akarok mindenbe belekötni, de mutasd meg, kérlek, hogy melyik cikkben olvastad most, hogy azért sérült meg, mert fortnájtozott! Mutasd meg azt is, kérlek, hogy melyik cikkben írták azt, hogy nem szólt az orvosoknak! (A hírek szerint éppen azért nem játszott, mert szólt pénteken az edzés után, hogy fájdalmat érzett a lábában.)
Ezen felül mutass más olyan sportolót, aki soha életében nem játszott videójátékkal! Ahány sporteseményt nézek, mindenhol szóba szokott kerülni a kommentátoroknál, hogy fifázik, fortnájtozik, nba 2k-zik a gyerekek többsége. Kicsit baromi unalmas folyamatosan ezt hallgatni/olvasni, hogy csak Dembélé fortnájtozik, meg kólát iszik, meg hamburgert zabál, és nem szól, ha fáj a valamije, meg ellógja az edzést és a kivizsgálást, meg a tököm tudja, mi szokott még lenni a sláger körülötte.
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3698
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2019.09.29. 19:56:19

andreas írta: Az az ember aki ezért felelős, Ő mit csinál?
Fortnite-ozik, nem szól az orvosoknak és nem jelenik meg a kivizsgálásokon.

Senki más nem sérült annyit, mint Ő, ezért nem lehet az orvosi stábra kenni. Van benne egy nagy adag balszerencse is, de a gyerek is felelős.
Csak remélni tudom, hogy a hanyagságával nem okozott olyan sérüléseket, amelyeket már nem fog tudni kiheverni.
Fecooo írta:Szoktam védeni a srácot, most is azt teszem, mert az nem véletlen, hogy olyanok is megsérülnek mostanában, akiknek előtte semmi bajuk nem volt (pl Alba...)
Ki kéne rúgni a fizikai staffot a 3,14csába!
Alba-ért összetehetjük a két kezünket, 2 éven át végigrobotolt minden meccset, csoda, hogy eddig bírta.
Elvileg híresen jó az orvosi csapatunk, csomóan korábban is szoktak felépülni, baromság lenne mindenkit elküldeni 1 amatőr gyerek miatt.

Én is sokáig védtem, de szerintem vége a sztorinak, legkésőbb nyáron túladunk rajta, ha addig kihúzza egészségesen, akkor még sajnálnám is, de semmi értelme megtartani.

Nagyon sajnálom, mert tényleg hatalmas tehetség a srác, hihetetlen gyors és én még nem láttam ennyire kétlábas focistát. De úgy néz ki, hogy megmarad örök ígéretnek.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
andreas
Jugador del Barça
Hozzászólások: 184
Csatlakozott: 2019.05.11. 21:25:03

2019.09.29. 18:29:14

Tényleg érthetetlen a dolog.
150 milla értékről beszélünk és folyamatosan a sérülések vannak..
Az az ember aki ezért felelős, Ő mit csinál?

A cikk alapján túlterhelt, akkor ne terheld túl!
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7787
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2019.09.29. 16:15:49

A cikk alapján nekem egyértelmű a staff felelőssége... Nem a játékosnak kellene tudni, mennyit szabad terhelni a testrészeit, hanem a személyzetnek... Sok az izomsérülés, túl sok! Normális háttér esetén Dembelé se lenne ennyit sérült... Szoktam védeni a srácot, most is azt teszem, mert az nem véletlen, hogy olyanok is megsérülnek mostanában, akiknek előtte semmi bajuk nem volt (pl Alba...)
Ki kéne rúgni a fizikai staffot a 3,14csába!
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 17781
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2019.09.28. 21:13:41

ikajli írta:Csak megjegyzem, hogy Valverde csak elővigyázatosságból nem játszatta.
Megsérült, nincs mit szépíteni ezen.

https://www.fcbarcelona.com/en/football ... le-problem" target="_blank
ikajli
Jugador del Barça
Hozzászólások: 102
Csatlakozott: 2019.03.30. 20:40:04
Tartózkodási hely: Pécs

2019.09.28. 21:11:35

Csak megjegyzem, hogy Valverde csak elővigyázatosságból nem játszatta.
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12855
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2019.09.28. 21:00:32

Én speciel nagyon örülök, hogy Coutinho nem maradt, jobb így mindenkinek. Középpályára egyértelműen nem volt jó - Arthurék mutatják most milyen az, aki nálunk KK-t játszik -, amíg meg Messi a csapatban van, szélsőnek se jó. Meg lehet nézni a mai gólpasszát is, de a Poolban is, hogy mikor ment neki leginkább. Ha ő tolja Messi szerepkörében, a társak meg mozognak körülötte. Csak nálunk erre itt van Leo, aki vagy 6 szinttel jobban tolja ezt.

Az, hogy OD nem képes lefutni egy kúpert sérülés nélkül, még nem javítja fel Coutinhot sajna. Ha meg a brazil maradt volna, és OD megy el, lenne most egy szenvedő brazilunk akiért nem kapnánk pénzt jövőre, cserébe Fati és Pérez fele ennyit se játszottak volna. Ansu miatt már megérte szerintem kölcsönadni a brazilt, úgyhog, én nem bánkódok. Nyilván egy 17 éves kölyökre nem lehet építeni, meg komoly dolgokat várni tőle rögtön, de én inkább nézem azt hogy egy potenciális kezdőjátékos hibázgat és fejlődik, minthogy egy 160 milliós brazil hétről-hétre keresi önmagát miközben számoljuk vissza a napokat mikor megy el.

Nem azt mondom, hogy így jó a keret ahogy van, de Coutinho pont nem az a játékos, akit most visszavárnék, hogy javítson a csapaton.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5149
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2019.09.28. 17:06:49

davi10 írta:
Arra céloztam, hogy Coutinho-val legalább lehetett számolni a szakmai stábnak, szerintem már az orvosok is gyomorgörcsbe vannak, ha játszik a srác.

A teljesítménye olyan volt, amilyen, de szerintem a stáb is inkább dolgozna Coutinho-val, mint egy Dembele-Vermaelen-féle időzített bombával.
Nyilván egyik se ideális.

A kettő között azért van különbség Vermaelen világ életében sérülékeny volt, míg Dembelének se a Remmes-ben se a Dortmundban nem volt sérülés miatt kihagyott meccse. Ez azért elmond vallamit a szakmai stábról úgy pláne hogy folyamatosan jönnek az izomsérülések, húzódások.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése
cron