Ousmane Dembélé

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.

Szezonértékelő:

1
14
17%
2
15
18%
3
29
35%
4
19
23%
5
6
7%
 
Szavazatok száma: 83
Avatar
Xavier Hernandez
Barça B
Hozzászólások: 99
Csatlakozott: 2018.01.04. 22:42:42
Tartózkodási hely: Budapest

2020.09.29. 16:32:43

Igazából mindannyian egyfajta tudatos hangulatkeltés áldozatai vagyunk. Miért lett ez a dolog egyáltalán publikus? Ráadásul, ha a klub el akarja adni a jövőben, az ilyen hírekkel nem igazán emelik az ázsióját, maguk alatt vágják a fát azzal, hogy Dembélét fegyelmezetlen, ostoba gyerekként festik le - ki fizetne így érte 100m €-t? Ez az egész történet megint a menedzsment aljasságáról árulkodik. A srácról tudott, hogy késős típus, ez van, nem tud profi játékosként élni, küldjenek egy sofőrt érte, és ennyi. Ki kell aknázni a benne rejlő tehetséget, ha már 105m €-t elvitt a kaszából a leigazolása, ehelyett feszültséget szító bulvárhíreket gyártanak a médiának, elterelendő a figyelmet a Bartomeu körüli botrányról.
corol
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1087
Csatlakozott: 2011.04.06. 20:08:57

2020.09.29. 16:22:48

Rohadt jó lenne, ha a Dembelé fanok a 100 milliós igazolásunk elmúlt három évben produkált játékperceivel, eredményeivel, emlékezetes mérkőzéseivel, netán góljaival érvelnének - ha ezek kézzelfoghatóak és meggyőzőek lennének, akkor én is hajlandó volnék talán megbocsájtóbb lenni.
sansz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 233
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2020.09.29. 15:52:59

Ahogy johdepp írta szerintem is többen elvetik a sulykot. Igen, kár volt megvenni, de azért nem kell ellenséget belelátni. Amúgy ilyen sérülés után eléggé atletikusan jött ki belőle, szóval nem csak fifázott és pizzát evett, az fix.
Ronaldo a nagy sérülései után bár vb-t nyert és szívem csücske, de sosem tudott lefogyni.

Vannak késős emberek, amúgy engem is bosszantanak, de ez nem pénzhez kötött. Nem Dembele az egyetlen, aki már volt, hogy késett. Volt, hogy előbb megjelent edzésen, akkor meg egy isten? Ja nem, őt csak gyűlölni szabad.
Még ha kihagyta volna az edzést, akkor megértem a fejfogást, de 15 percet késett az edzés előtti időről..? Ezt azzal behozza, ha nem iszik meg egy kávét. Nagyon szomorú, hogy ennyi elég a gyűlölködésre.

Nem vált be, egyértelmű, de nem ő tehet arról, hogy mennyiért vettük meg, arról sem, hogy sokan a fórumon csorgatták rá a nyálát - szerintem annyira sosem volt jó és a horrorsérüléseiről sem tehet feltétlen.
johdepp
Jugador del Barça
Hozzászólások: 225
Csatlakozott: 2009.10.02. 18:23:01

2020.09.29. 15:29:18

Mondjátok, hogy egész éjjel játszik, meg sz*rul étkezik, meg hogy mi mindent csinál és nem csinál a magánéletben. Ezeket amúgy Ti honnét tudjátok, de tényleg? Haverjai vagytok, vagy ismerősei, vagy valami közös ismerősötök van, vagy rokonok vagytok, vagy honnét tudtok ennyi mindent Dembéléről? Hogy egy pohár kólával szokta dícsérni a napot fekvés előtt, meg hogy mennyi pizzát eszik, meg hogy hány játékórát pakol bele a fifába naponta Mbappéval? Ezekről Nektek honnét vannak ilyen pontos információitok? Meg honnét van arról perdöntő infótok, hogy mindig csak pont Dembélé késik edzésekről, és az elmúlt tíz évben soha senki egy percet nem késett? Ja, hogy Laporta idejében nem kellett ilyenekkel takarózni, meg senkit nem érdekelt annak idején, hogy Guardiola szó szerint tonnaszám dobálta ki az ezereurós pénzbüntiket pl. Alvesnek a késésekért? Ja, meg a Mundo írta, akiket Bartó töm a klub pénzéből, szóval nyilván minden egyes hír hamisítatlanul igaz, amit lehoznak?
Lehet nyomni a mantrát, hogy mekkora gyökér a gyerek, nem mondom, hogy nincsen benne valami, de hogy nincs is megfelelően kezelve a szituációja, az is biztos. Lehet mondani, hogy már felnőtt, de ha egyszerűen dobálják a busz alá minden sz*rért (annak idején is hagyták egyedül megrohadni, amikor jöttek az első hírek a videójátékról, meg hogy Valverde "megbüntette" a lelátóval, meg nyomták a pofájába a mikrofont a reptéren, mikor a válogatott szünetről jött haza), meg semmibe nézik, meg a nulla Griezmann játszik helyette, akkor valahol megértem, hogy dac is lehet a gyerekben. Persze, hibás ő is, de ez a fikaáradat, amit itt folyik ellene, az valami egészen gusztustalan méreteket tud ölteni. Elmegy az ember kedve attól is, hogy olvassa a fórumot.
corol
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1087
Csatlakozott: 2011.04.06. 20:08:57

2020.09.29. 15:10:58

Capon, teljesen egyetértek Veled. Egy csőd ez a "gyerek", csak az a baj, hogy már felnőtt - elmúlt 23 éves, baromi drágán - 105 millió euróért - vettük és a Barcánál eltöltött 3 év alatt még semmit nem produkált, de egy vagon pénzt már így is leakasztott..
Ja, hogy egyébként egész éjjeleket tölt video játékokkal, nem vigyáz az étkezésekkel, lezseren elkésik a programokról, az egyesek szerint magánügy.
Nem értem miért védik a védhetetlent.
El kell felejteni a fiút és a leírtakhoz semmi köze, hogy egyébként színes bőrü, Ronaldinho, Samuel Eto, de Ansu Fati is az.
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5380
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII.ker. Rezervátum

2020.09.29. 14:18:14

johdepp írta:
2020.09.29. 13:44:08
Nem mentegetni akarom, mert nem szép dolog késni edzésről, bár nem is az edzésről késett, hanem az előtte lévő egy órából késett 15 percet... Attól függetlenül, ha tízre ott kell lenni, akkor legyen ott tízre, persze.

DE! Baromira vicces, hogy most már egy oldal tele van itt hányva azzal, hogy mekkora suttyó paraszt a gyerek, meg itt egyesek hasonló értelmi szinttel hordják le minden hülyének, meg röhögnek a sérülésein (aminek nyilván Dembélé maga is örül, ugyebár, mert minden focista imádja otthonról, sérülten nézni a csapatát, mikor ő maga is játszhatna...), arról bezzeg nagyban ment a kuss itt ugyanazon úriemberektől, amikor tavaly nyáron Todiboval együtt egy héttel hamarabb kezdte meg az edzéseket. Csak hát ugye itt be van kattanva mindenkinek, hogy Todibo is, meg Dembélé is fegyelmezetlen, agyatlan, fekete hülyegyerekek, aztán egyszerre ugranak az ilyen apróbb morzsára is. Meg ugye máris erről van szó, hogy a "hülye Dembélé késett", addig is legalább nem arról mennek a hírek, hogy Bartó megint mit alkot. Csatár még mindig nincs (ha Depay jönne, akkor lehet, jobb is), Dest sem jelentődött be valamilyen oknál fogva, de legalább nem a tényleges falloszról van szó, meg a ballépéseiről, meg hogy akkor megvannak-e az aláírások, vagy hogyan érvénytelenít 5000-et, hanem lehet csámcsogni az embereknek a csúnya Dembélén megint, ugyebár.
Az elmúlt években kb. annyi rendes edzésen vehetett rész mint a csapat többi játékosa egy fél szezon alatt, a tavalyi szezon felét is lábadozással töltötte, de most, hogy egy igen csak kurta felkészülésre egy héttel hamarább érkezett egyből sport ösztöndíjat kéne neki adni... egyébkén évről évre megcsinálják ezt játékosok a csapatnál, hogy előbb edzésbe állak, Messi is tett már így.
Hogy mennyire hülye azon kár vitatkozni,mert az süt róla, épp csak a nyála nem folyik a szájából.
Ha a neve nincs Messi képes volt 30 évesen az életmódján meg az étkezési szokásain változtatni, a sérülések elkerülése és a jobb fizikuma miatt, meg hogy ne hányja el magát 2 meccsenként a pályán, akkor az eddig égvilágon semmit nem produkált méregdrágán vett Dembelétől is elvárható lenne minimum ugyan ez.
Felnőtt ember, de ott tart, hogy valakinek a kezét kell fognia, elvinni időbe a munkahelyére, odafigyelnie az étkezésére és este időbe ágybadugni, pont mint egy kisgyerek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12753
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.09.29. 14:02:20

johdepp írta:
2020.09.29. 13:44:08
Meg ugye máris erről van szó, hogy a "hülye Dembélé késett", addig is legalább nem arról mennek a hírek, hogy Bartó megint mit alkot.
persze, hát ez a legnagyobb problémája a csapatnak/klubnak, hogy egy peremembere, akire amúgy sem számítanak késik edzésről.
nem is az hoz kétballábasok nulla teljesítménnyel évek óta kezdők...az nem baj, aranyos kis buksijuk van, meg 95%os passzpontosság, szigorúan haza a kapusnak.

Jó esetben Dembelé posztjára nélküle is meg vagyunk, tehát annyira nem tudnak bosszantani ezek a bulvárhírek.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Baltazar
Barça B
Hozzászólások: 33
Csatlakozott: 2018.04.18. 13:24:13

2020.09.29. 14:01:08

Olvasom, valahol ilyenek is vannak jelenleg: „Ezt a hangulatot csak kevés helyen élheted át. A szenvedély és a hagyomány egységbe kovácsol mindenkit”
Fájó, hogy mennyire nem jellemző jelenleg a Barcelonára valami hasonló impulzus halvány szikrája sem.
Sajnos ez az ember is itt most csak egy spekulációs áldozat, ami egyáltalán nem Őt minősíti.
johdepp
Jugador del Barça
Hozzászólások: 225
Csatlakozott: 2009.10.02. 18:23:01

2020.09.29. 13:44:08

Nem mentegetni akarom, mert nem szép dolog késni edzésről, bár nem is az edzésről késett, hanem az előtte lévő egy órából késett 15 percet... Attól függetlenül, ha tízre ott kell lenni, akkor legyen ott tízre, persze.

DE! Baromira vicces, hogy most már egy oldal tele van itt hányva azzal, hogy mekkora suttyó paraszt a gyerek, meg itt egyesek hasonló értelmi szinttel hordják le minden hülyének, meg röhögnek a sérülésein (aminek nyilván Dembélé maga is örül, ugyebár, mert minden focista imádja otthonról, sérülten nézni a csapatát, mikor ő maga is játszhatna...), arról bezzeg nagyban ment a kuss itt ugyanazon úriemberektől, amikor tavaly nyáron Todiboval együtt egy héttel hamarabb kezdte meg az edzéseket. Csak hát ugye itt be van kattanva mindenkinek, hogy Todibo is, meg Dembélé is fegyelmezetlen, agyatlan, fekete hülyegyerekek, aztán egyszerre ugranak az ilyen apróbb morzsára is. Meg ugye máris erről van szó, hogy a "hülye Dembélé késett", addig is legalább nem arról mennek a hírek, hogy Bartó megint mit alkot. Csatár még mindig nincs (ha Depay jönne, akkor lehet, jobb is), Dest sem jelentődött be valamilyen oknál fogva, de legalább nem a tényleges falloszról van szó, meg a ballépéseiről, meg hogy akkor megvannak-e az aláírások, vagy hogyan érvénytelenít 5000-et, hanem lehet csámcsogni az embereknek a csúnya Dembélén megint, ugyebár.
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5380
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII.ker. Rezervátum

2020.09.29. 13:24:04

4. szezonját kezdi nálunk és ugyan úgy tesz az egészre ahogy eddig tett.
Az elmúlt 3 évében kb. 1 szezonnyi meccset játszott nálunk, a többit lábadozással meg az isten tudja mivel töltötte. Mi kell még hozzá, hogy végleg elengedjék a kezét és jó messze elzavarják a csapattól??
1 kiba meccset játszottunk, de Ő már elkésik. Nem lehet rá számítani, Ő az az ember akit egy hét alatt közösít ki egy társaság a linksége és a primitívsége miatt, de nálunk megadják neki a lehetőséget még a 4. szezonjára is.
Lehet fogadásokat kötni, hogy ezen vagy a jövő héten fog megint megsérülni és kidőlni hónapokra.
Komolytalan az egész pali, ilyen hozzáállással és ennyi ésszel ami belészorult 2 napig nem húzná még mosogatóként sem, erre meg milliókat keres Barcelonában a nagy büdös semmivel.
Igazi életművész, semmit nem csinál, azt is rosszul, és jobban él mint az emberiség 99%a.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Avatar
Xavier Hernandez
Barça B
Hozzászólások: 99
Csatlakozott: 2018.01.04. 22:42:42
Tartózkodási hely: Budapest

2020.09.29. 12:53:14

Dembélé második generációs mauritániai bevándorló. Nem mentegetni akarom, de én jártam Mauritániában 2008-ban, akkor kulturálisan kb 1000, technikailag 300 évvel voltak Európa mögött. Elképesztően nyomorult ország, ipar, mezőgazdaság, közszolgáltatások gyakorlatilag csak nyomokban léteznek. A szülei innét jöttek, nyilván nem sokat tudtak továbbadni a srácnak, így a profi sportolói mentalitás sem alakult ki nála, ráadásul már húszévesen eurómilliomos lett. A milliomos státusszal érettebb kultúremberek sem tudnak sokszor együtt élni, mit várunk akkor egy ilyen hátterű 23 éves gyerektől? Aki már most sokkal többet keresett eddigi pályafutása alatt, mint a Barca szurkolók többsége egy egész élet munkájával keresni fog. Ezzel együtt vitathatatlan tehetség, a Barcelonának, ha meg akarja menteni a százmilliós befektetését, nem csak egy szakácsot, hanem egy állandó mentális trénert (bébiszittert) is biztosítania kellett volna mellé, aki adott esetben akár fel is kelti az edzés előtt! Nincs ebben semmi nevetséges, a klubnak keményen őrködnie kellene a vagyona felett, az elmúlt évek rossz döntései, igazolásai miatt ezekben a napokban is eurómilliók válnak porrá - amit lehet, menteni kéne...
Barcahun
Jugador del Barça
Hozzászólások: 174
Csatlakozott: 2020.09.04. 16:09:08

2020.09.29. 12:45:13

Zozzy 5 írta:
2020.09.29. 12:24:59
Sztem elbeszelgethetne vele a pszichológus de akár Koeman is arról, hogy ez a játszma most éppen miről szól. Azt tesztelgeti ezzel tudattalanul, hogy mennyire fontos ő az edzőnek és berakja e így is a kezdobe, vagy mittomen mi van benne, de jó lenne ha foglalkoznának ezzel minél előbb mert biztos h több rétege van ennek annál mint h felelőtlen hulyegyerek. Aztán lehet h reménytelen az eset és egyszerűen képtelen éretten működni, de azért még van 1 év, amit fixen itt tölt, ki kéne belőle hozni valamit.

Hozzateszem, h amugy én is frusztrált lennék a helyében ha nem kapnam meg hamarosan a lehetőséget griezmann helyett, mert annak a csávónak fájdalmas nézni a kinlodasat továbbra is. Csak hát Dembele maga alatt vágja a fát, ha képtelen tartani a határokat.
Sztm elég sokat foglalkoztak vele, de mindent elmond, maga az ügynüke szólt a Barcának, hogy azért ő problémás gyerek. Mikor kiderült kólát iszik meg mirelit pizzát zabál naphosszat fogadtak mellé szakácsot, mikor kiderült haverjával, meg valami rokonával él és hajnalig Fifaznak kérték, hagyjon fel ezzel, találjon barátnőt és éljen profi sportolóhoz méltóan. Válasz: Mbappé is sokáig van fent... (igaz ő kicsit többet tett le az asztalra emelett :lol: ) Abba igazuk van, hogy a Barcánál az edzések a vicc kategóriába estek sokszor, de ha nem edzenek elég keményen és látom, hogy 3 szezon alatt 80!! meccsról hiányoztam, akkor basszus már edzés előtt bemegyek és külön edzek azért, hogy jobb legyek, amit elég sok sztár csinál, nemhogy rendszerint még kések is az edzésről...
Azt hogy Grizi helyére menne, lehet Dembi kétlábas iszonyat tehetség, de 0 a munkavégzése, az akarata nincs meg, és jelleme sem, hogy profi legyen, Grizi szenved, de minden mozzanatába látom a csávón akar, néha lehet már görcsösen, de motivált és profi, és el fog jönni az idő visszanyeri a formáját és megtalálja a helyét.
Dembit meg el kell adni, vagy beszámítani egy transzferba, mert most még 40-et érhet, CSAK 100 millát buknánk vele, de amint lesérül megint tényleg ingyen fog menni, mert senkinek nem kell.
Zozzy 5
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8379
Csatlakozott: 2006.11.04. 10:20:50
Tartózkodási hely: Debrecen

2020.09.29. 12:24:59

Sztem elbeszelgethetne vele a pszichológus de akár Koeman is arról, hogy ez a játszma most éppen miről szól. Azt tesztelgeti ezzel tudattalanul, hogy mennyire fontos ő az edzőnek és berakja e így is a kezdobe, vagy mittomen mi van benne, de jó lenne ha foglalkoznának ezzel minél előbb mert biztos h több rétege van ennek annál mint h felelőtlen hulyegyerek. Aztán lehet h reménytelen az eset és egyszerűen képtelen éretten működni, de azért még van 1 év, amit fixen itt tölt, ki kéne belőle hozni valamit.

Hozzateszem, h amugy én is frusztrált lennék a helyében ha nem kapnam meg hamarosan a lehetőséget griezmann helyett, mert annak a csávónak fájdalmas nézni a kinlodasat továbbra is. Csak hát Dembele maga alatt vágja a fát, ha képtelen tartani a határokat.
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7981
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2020.09.29. 11:54:45

Teljesen egészséges hetek, hónapok óta, mégis egy 17éves srác játszik a kezdőben nem pedig ő. Nem nagyon maradt már miről beszélni vele kapcsolatban. Majd megköszönik neki is, és 2 új xbox-ért el lesz passzolva jövő nyáron.
Avatar
Rinku
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2461
Csatlakozott: 2009.08.02. 14:28:48
Tartózkodási hely: Budapest

2020.09.29. 09:29:28

A kis köcs.ög az ékes példája annak, hogy nem igazolgatunk olyan összegekért, ami durva hitelekbe veri a klubot, ha maga a kib. jó Isten a kiszemelt, akkor sem, és nem is fizetünk ennyit senkinek, aki nem múlt el 26-27. Csapatot építünk és meghúzzuk a határt, hogy milyen összeg felé nem megyünk. Ez a költségvetésünknél kb. 70-80 millió euró kellene, hogy legyen, maximum, akkor is csak nagyon indokolt esetben. Csak valahogy a más kárán senki nem tanul, pedig lenne itt példa, korábbról is. És a Liverpool példájából sem tanul senki. Lehet, hogy ők belőttek 1-2 nagyobb igazolást, de hogy összerakták már az egészet, az alapokról, na az igen... Bayern, Dortmund ugyanezek. A Leicester is nagyon vitézül áll még mindig, kis klub lévén (még mindig az). Csak nálunk ül ennyi hokifej. Jeez, még Madridban is jobban bánnak a pénzzel, ha ráfutottak az aknára a brazil hülyegyerekekkel, ha nem.
Football, bloody hell. /SAF/
drobika
Capitá del Barça
Hozzászólások: 616
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2020.09.29. 08:23:52

Leon írta:
2020.09.28. 23:41:49
Évi 10 millió euróért ő nagyon jól el van itt, el xboxozgat meg az év 2/3 mad részében a beteg szobára mászkálgat.
Ezt itt meg lehet tenni.Napi kb 10 millió forintért amit megkeres én is bevállalnám. :D
Az emberünk egy Balotelli 2.0 + sérüléshegyek.
A nyáron amikor véletlen épp egészséges volt azonnal páros lábbal kellett volna kirúgni de ez itt nem divat.
Nem baj majd jövő nyárig megnyer egykét online tornát a fifában és mindenki boldog. :mrgreen:
Nyilván lehetne jobb a hozzáállása az időhöz, a szoros időbeosztáshoz, és ez alól nem is mentem fel. Viszont azért ne Balotellizzük már! Plusz azt se gondololom, hogy azért van ő itt mert a Fifát akarja otthon jó pénzért nyomni! A sérüléseit pedig pláne nem hozzáállásproblémaként említeni. ami vele történt,többször lásd izomszakadás mindkét lábában, a nyílt lábszártöréstől eltekintve a legsúlyosabb sérülés, amit egy futó sportoló elszenvedhet. Nem könnyű ám abból felépülni, ráadásul többé az az izom olyan már nem lesz... Hegesedve gyógyul és sokkal nagyobb odafigyelést igényel a továbbiakban még sima életvitelt tekintve is, nem is szólva az élsportról egy ,, elit ,, egyesületben.

Ha lesz belőle mégegyszer jó focista, aki egészséges tud maradni és fejben is felnő, akkor Balotelli elbújhat mögötte, aki aztán rendszeresen balhés csávó volt és nagyon durván nyomta a hülyeségeit.
Barcahun
Jugador del Barça
Hozzászólások: 174
Csatlakozott: 2020.09.04. 16:09:08

2020.09.29. 01:53:01

geridoss írta:
2020.09.29. 00:28:51
Jó amúgy én annyiból megértem őt, hogy én is brutál késős vagyok, pedig mindenhová eltervezem, hogy időben elindulok, és mégsem sikerül. Államvizsgáról is 25 percet késtem. Érettségiről is. Pedig tudtam, hogy benne van a pakliban, hogy akkor megköszönik az egész éves munkám és találkozunk jövőre.

Ti ezt nem értitek... :lol:
Én is késős vagyok, de évi 15 milláért, azért arra a heti 5 alkalomra oda lehet érni gondolom, főleg, hogy 2 óránál többet csak akkor tesz ki ha meccs van vagy videózás is. Arról nem beszélve neki kéne a legjobban teperni, tekintve mekkora csalódás, nem csak a sérülései miatt ér harmad annyit már, mint amennyiért vették. De ha nem a klubbért, magaért küzdhetne kicsit sztm, vagy a csapatársaiért. Munka nélkül a tehetség semmit nem ér jól bizonyítja, pedig a legjobbak között lehetne.
Avatar
geridoss
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2476
Csatlakozott: 2008.11.30. 23:00:46
Tartózkodási hely: Zürich

2020.09.29. 00:28:51

Jó amúgy én annyiból megértem őt, hogy én is brutál késős vagyok, pedig mindenhová eltervezem, hogy időben elindulok, és mégsem sikerül. Államvizsgáról is 25 percet késtem. Érettségiről is. Pedig tudtam, hogy benne van a pakliban, hogy akkor megköszönik az egész éves munkám és találkozunk jövőre.

Ti ezt nem értitek... :lol:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Barca&Brazil 4ever!
Ronaldinho -- Neymar -- Rakitic
Avatar
Leon
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2014.02.17. 16:20:26
Tartózkodási hely: 99942 Apophis

2020.09.28. 23:41:49

Évi 10 millió euróért ő nagyon jól el van itt, el xboxozgat meg az év 2/3 mad részében a beteg szobára mászkálgat.
Ezt itt meg lehet tenni.Napi kb 10 millió forintért amit megkeres én is bevállalnám. :D
Az emberünk egy Balotelli 2.0 + sérüléshegyek.
A nyáron amikor véletlen épp egészséges volt azonnal páros lábbal kellett volna kirúgni de ez itt nem divat.
Nem baj majd jövő nyárig megnyer egykét online tornát a fifában és mindenki boldog. :mrgreen:
Ter Stegen-Alba-Sergi Roberto-Busi-Rakitic-Messi-Suarez-Griezmann
Tito per sempre etern.

Infinite Iniesta

Messi -Liga- 400
- BL - 106
Grácies Xavi!
Avatar
soadroli
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4247
Csatlakozott: 2008.05.17. 19:50:58

2020.09.28. 21:35:52

biztos rájött a szapora indulás előtt. vagy fifában nyerésre állt, én megértem, bármi miatt is késett :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Avatar
csabimo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 933
Csatlakozott: 2006.01.13. 02:09:37
Tartózkodási hely: bonyhád

2020.09.28. 21:16:49

Késett ma 15 percet az edzésről, illetve az edzés 11orakor kezdődödőtt, es ugye 1 órával előtte meg kell jelenni, es 10:15re ért be.
Szerintem az összes óráját elôre kéne tekerni 30perccel 😃
Kovbal88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1564
Csatlakozott: 2013.07.17. 16:50:38

2020.08.15. 21:55:54

dorian01 írta:
2020.08.01. 18:29:21
Grízessel egyet tudok érteni, de Dembelevel egyáltalán nem. Túl volt árazva, alig volt profi karrierje mielőtt megvettük (de most sincs, mivel folyton sérült). A vezetőség nem tehet a sérülésekről ez igaz, de attól még valószínűleg nem kellett volna ennyi pénzt kiadni egy játékosra, akinek volt 1 jó szezonja, mivel tudjuk, hogy ilyen idősen a legtöbb játékos nem tud konstans átlagot hozni. Szóval lehet, hogy az ami benne volt abban a szezonban Dembelenél az annyi is volt és soha többé nem látunk olyat.
Cou védhető egyértelműen, de ott se tudták pontosan, hogy hol lesz a helye, hogy pontosan mit akarnak vele, csak "illett" ide...
Túl volt árazva az biztos, de az is hogy megvolt benne a tehetség. Ennyi sérülés után, hogy megvan-e még azt nem tudom. De ez a lassú passzolgatós játék, amit elkezdtünk játszani az utóbbi időben, amúgy se neki való. Egy olyan csapatban van a helye, ahol lehet futni, lüktet a mérkőzés. Pl Anglia ilyen hely.

Jövőre még tuti nem adnám el. Utána meg már úgyis mindegy.
Elől a Barca mögötte a Real Madrid!
johdepp
Jugador del Barça
Hozzászólások: 225
Csatlakozott: 2009.10.02. 18:23:01

2020.08.15. 21:30:19

Már bocs, de mi a töcsömet kéne csinálnia? Tegnap a csapattársai gondoskodtak róla, hogy egy óriási bummal végződjön a szezon, előtte ő is edzett, meg melózott a visszatérésén. Mit kéne most csinálnia? Amúgy honnét jött az infó? Ez is a déjliméltől, ami mindig is arról volt híres, hogy borzalmasan hiteles?
Ezek a sérüléses poénok meg elég unalmasak már. Igen örülök neki, hogy itt egyeseknek nincs jobb dolga, mint azon röhögni, hogy más embereknek egészségügyi problémái vannak...
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19565
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2020.08.15. 19:36:18

Tomix354 írta:
2020.08.15. 19:32:40
Elment nyaralni, mert az elmúlt félévben nagy volt neki a hajtás. Jobb is, legalább nem sérül le edzésen.
Majd lesésrül nyaralás közben.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tomix354
Capitá del Barça
Hozzászólások: 759
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2020.08.15. 19:32:40

Elment nyaralni, mert az elmúlt félévben nagy volt neki a hajtás. Jobb is, legalább nem sérül le edzésen.
Válasz küldése