Oldal: 1 / 6

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.08.07. 14:24:04
Szerző: MQuCsabi
Fel nem foghatom, hogy min variának? Már kacagva írnám is alá a papírokat, majd háromzoros árak repkednek érte....

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.07.31. 05:46:34
Szerző: Zozzy 5
nekem is szimpi, és sajnálom is, hogy így alakult a helyzete, mert nyilvánvaló áldozata ennek a "sportigazgató ezt akarja, az edző meg azt" hülyeségnek. idehozták úgy h a Valverde nem akarta, rém hálátlan helyzet. viszont ha EV nem számít rá, akkor én elfogadom a döntését, mert ő tudja h milyen KH-ra van szüksége, és elképzelhető h Mina nem ilyen, aki azért elég sajátos játékstílust képvisel és számomra is elüt a többi belső védőnktől - attól függetlenül, hogy a válogatottban jól tolta az VBn, tök más csapat, rendszer és elvárások.

de a nyilatkozata nekem is tetszik, mondjuk az megfogalmazódott bennem, h ha önbizalmat akart növelni, akkor lehet nem Messit meg Suarezt kellett volna kihívni szabadrúgás versenyre :D

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.07.30. 20:39:26
Szerző: MatyiG
dinnyesz írta:Nekem nagyon szimpatikus fazon, ez a mostani nyilatkozata is tök őszinte és általában mindig így nyilatkozik. A megmoondom őszintén pénz ide vagy oda remélem ő lesz az a kh akit megtartunk. Van benne egy jófajta bolondság ami Alves óta nem nagyon volt a csapatban :D Lehet szidni a brazilt ,de szerintem kellenek a mókás emberek egy öltözőbe és ő is ilyennek tűnik. Remélem kap még 1 évet a bizonyításra.

Sajnos szerintem őt és Marlont is eladjuk, pedig én inkább valamelyiküket tartanám meg Piqué cseréjének, és Vermát adnám el. A belga jövőre legkésőbb távozni fog, és akkor majd kell valaki Piqué mögé, nem kéne újra hajkurászni egy védőt, aki gondolom, hogy De Ligt lesz, akit jövőre 60 millió euró alatt biztos, hogy nem fogunk tudni elhozni, de lehet, hogy már most sem tudnánk ennyiért.

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.07.30. 20:30:09
Szerző: dinnyesz
Nekem nagyon szimpatikus fazon, ez a mostani nyilatkozata is tök őszinte és általában mindig így nyilatkozik. A megmoondom őszintén pénz ide vagy oda remélem ő lesz az a kh akit megtartunk. Van benne egy jófajta bolondság ami Alves óta nem nagyon volt a csapatban :D Lehet szidni a brazilt ,de szerintem kellenek a mókás emberek egy öltözőbe és ő is ilyennek tűnik. Remélem kap még 1 évet a bizonyításra.

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.06.26. 11:27:03
Szerző: Cestus
tengit írta:Holott, azért a jelek szerint annyira nem rossz, hogy a kispadra ülve ne tudjon időnként jól beszállni abba meccsbe, ahol legalább hárman jól fociznak.


Amúgy az eddigi csoportmeccseken Mina volt a legjobb középhátvédünk a VB-n. Umtiti elég fogalmatlan, Piquének szintén vannak gyenge pillanatai, Vermaelen meg eddig max. a fifában focizott. :D

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.06.26. 11:01:56
Szerző: tengit
Komolyan mondom, időnként a pokolra kívánom ezt a vezetést. Évek óta megy a kapkodás, szórják a pénzt meggondolatlanul, aminek következtében ugyanazt az "árut" csak potom áron tudják továbbadni. Van, aki meccsek sokaságán bizonyíthatja alkalmatlanságát, és van, akiről - kis túlzással - néhány perc alatt lemondanának. Dembelét már el is adták volna, ha tehetik, úgy, hogy gyakorlatilag alig tudott a csapattal edzeni sérülései miatt, holott rendkívül fiatal, és ugyanennyire tehetséges. És itt van Mina, akit - kivételesen - korrekt áron sikerült megszerezni, betették néhány meccsen percekre, majd kezdőként az évad leggyengébb Barcájába, ahonnan már lehetetlen lett volna lefelé kilógni, mégis őt kiáltották ki bűnbaknak, és máris mehet. Holott, azért a jelek szerint annyira nem rossz, hogy a kispadra ülve ne tudjon időnként jól beszállni abba meccsbe, ahol legalább hárman jól fociznak. Helyette pedig jöhet háromszoros áron az a Lenglet, aki nyilván nem rossz, de közel sem biztos, hogy annyival jobb. Tudom, EU-n kívüliség, de ha igaz, Coutinho révén ez a probléma hamarosan megoldódhat. Őszintén szólva nem bánnám, ha új emberek kezébe kerülne a gyeplő, mert ezek időnként már infarktus közeli állapotba hozzák a Barcáért szorítókat.

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.06.25. 17:45:29
Szerző: crixus
Ronaldinho0408 írta:
En elhiszem, hogy nem bizol egy europai tapasztalattal nem rendelkezo, del-amerikai jatekosban, de pontosan mivel erdemelte ki a "brazil bohoc" megnevezest?

Olyan "saga" megy körülötte, mintha egy komoly képességekkel rendelkező, kipróbált játékost akarnánk elhozni. Bohózat egy lassan 22 éves "fiatal tehetségért", aki még csak a válogatottság közelében sem volt. Nem véletlenül nincs igazi verseny a srácért. Douglas 2.0-nak néz ki. A bosszantó pedig még csak nem is az, hogy egy vagyonért és nagy valószínűséggel szép csúszópénzek árán (hogy minden vezetőnek megérje) érkezik, hanem az, hogy a saját tehetségeink elöl veszi majd el a helyet.
Mina esetében (hogy ne legyek off) legalább el lehetett mondani, hogy van nemzetközi tapasztalata a válogatottal, illetve olyan posztra érkezik, ahova jelenleg nincs igazi aspiráns a B-ből egy rizikófaktoros Verma mellé. Ennek ellenére fél év után zavarnánk el. :roll:

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.06.25. 16:00:10
Szerző: Ronaldinho0408
crixus írta:Mina-val kapcsolatban érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy kell-e nekünk egy újabb olyan játékos, aki 0 európai futballtapasztalattal rendelkezik. Igen, Arthur-ról van szó. Neki még igazán válogatott-tapasztalata sincs. Az ilyen játékosoknak először 1 középcsapathoz kellene menni, ahol belerázódhatnak az európai fociba illetve kiderülhet, hogy mennyire is tehetségesek, nem pedig egy top-csapatba a padra. Első sorban nem ilyen játékosokra kellene vadászni, pláne nem nekünk, ahol van egy elvileg nívós akadémia is. Nem fogok örülni a brazil érkezésének, inkább tartanánk meg Mina-t, ha már megvettük és passzoljuk le Verma-t valahova, akire úgysem lehet sajnos igazán számítani. A középpályán pedig első sorban a fiataljainknak kellene lehetőséget adni mint a brazil bohócnak.


En elhiszem, hogy nem bizol egy europai tapasztalattal nem rendelkezo, del-amerikai jatekosban, de pontosan mivel erdemelte ki a "brazil bohoc" megnevezest?

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.06.25. 14:04:37
Szerző: mess2009
őszintén szólva én elképzelni sem tudom, hogy az ilyesmit, hogy játsszák le?! nézünk hosszú hónapokig egy embert megvesszük xy millióért aztán megnézzük (közelről is?! :shock: )még egyszer és szólunk a főnöknek, sajna tévedtünk ez mégsem kell? számos más esetben az élet más területein ezért már börtön jár!
mellesleg Mina a töredék időt kapta mint pl. Gomes és máris mehet? hol volt Valverde eddig? pontosabban addig amíg dönteni kellett?
hogy ne csak polemizáljak: amit eddig láttam Minából az (nálam) nem ok az eladására.

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.06.25. 11:40:02
Szerző: Cestus
Jó meccset hozott, Lewandowski nem sok levegőhöz jutott mellette. Habár ez legalább annyira volt köszönhető az ötlettelen lengyel középpályának, mint Minának. A gólja meg jókor jött és fontos volt.

Ennek ellenére én eladnám. A válogatottjában mindig is jól teljesített, így nem meglepő, hogy tegnap is jól játszott. Viszont szerintem elképzelhető, hogy a Barca játékába nem illik annyira, így ha a VB-n szárnyalni fog Kolumbiával, akkor 20-30 M-ért el kell adni. Az végképp luxus, hogy nem EU-s helyet foglal negyedik számú középhátvédként.

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.06.25. 06:28:08
Szerző: crixus
Mina-val kapcsolatban érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy kell-e nekünk egy újabb olyan játékos, aki 0 európai futballtapasztalattal rendelkezik. Igen, Arthur-ról van szó. Neki még igazán válogatott-tapasztalata sincs. Az ilyen játékosoknak először 1 középcsapathoz kellene menni, ahol belerázódhatnak az európai fociba illetve kiderülhet, hogy mennyire is tehetségesek, nem pedig egy top-csapatba a padra. Első sorban nem ilyen játékosokra kellene vadászni, pláne nem nekünk, ahol van egy elvileg nívós akadémia is. Nem fogok örülni a brazil érkezésének, inkább tartanánk meg Mina-t, ha már megvettük és passzoljuk le Verma-t valahova, akire úgysem lehet sajnos igazán számítani. A középpályán pedig első sorban a fiataljainknak kellene lehetőséget adni mint a brazil bohócnak.

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.06.25. 03:29:24
Szerző: Samper
Nem volt drága, de megvétele egyértelmű vezetői hiba volt. Jobb ezt beismerni, mint presztizsmentésből évekig itt tartani.Részéről viszont jogos, hogy anyagilag nem akar rosszul járni.

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.06.24. 19:45:01
Szerző: Alexandro
Szép gólt fejelt a lengyeleknek. A magassága jól jönne a csapatnak, de még nagyon sokat kellene fejlődnie más területen is.

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.05.13. 21:39:11
Szerző: Subinho
Remélem tényleg megy nyáron kölcsön valahova. Vele is csak egyel többen vagyunk. Nem szeretnék még egy Gomes történetet...

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.05.13. 21:35:47
Szerző: LG
Nero. írta:Csigrinszkij feketeben

Rosszabb. Remélem ez volt az utolsó meccse nálunk.

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.05.13. 21:26:15
Szerző: Nero.
Csigrinszkij feketeben

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.02.11. 18:15:02
Szerző: Sinya22
Első meccshez képest nem volt rossz. Volt eladott labdája,de én pozitívnak veszem,hogy próbál elől is segíteni,mint bármelyik másik kh. Persze túlzásba vitte néha,volt hogy 2 percig Rakitic ment a helyére,de majd beleszokik :D Azt az 1v1-et meg tök jól megoldotta,nyilván fürgébbek nála a támadók,és szerintem Piqué pont hasonlóképpen csinálta volna. Végén befejelhette volna valamelyiket,a levegőben nem sok gondja van az tuti. Elsőre jó volt ez,egyébként sem hiszem hogy 1-2 bajnokin kívül szóhoz jutna még idén.

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.02.11. 18:12:48
Szerző: ktm
Darabos mozgas + 1-2 alattomos fault. Lesz ez meg jobb is.

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.02.11. 17:13:38
Szerző: Fecooo
Gyors szubjektív a kávéültetvényesről:

Gomessel szemben ő nem hat idegen testként a pályán, de lássuk pro-kontra:

Pro:
- önbizalma van a srácnak, állandóan mutatja magát, menni akar előre
- jó barátságban van a labdával
- magas, jól fejel

Ezekre lehet építeni, ígéretes ebből a szempontból.

Kontra:
- az önbizalma túl nagy, ez fegyelmezetlenségre teszi hajlamossá
- valszeg Dél-Amerikában előnyös volt, hogy állandóan ment előre, mint egy középpályás, itt ez nem lesz egy ideig menő, Piqué bőven elég, hogy offenzív időnként...
- a helyezkedésben még bőven fejlődnie kell...
- tutujgatja a labdát néha feleslegesen

En bloc, egy teljes félidő után nyilván nem írnám le akkor sem, ha csak hülyeséget csinált volna, de úgy érzem van benne potenciál...

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.02.11. 16:51:58
Szerző: Barcaforever
A srác konkrétan Rakitic előtt játszik, vki nem akarná már szólni Neki???

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.02.10. 16:09:59
Szerző: Cestus
Szögletből fejesgól jöhetne tőle holnap, csak ne kapjunk cserébe róla mi is kettőt. :D

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.02.10. 15:20:34
Szerző: koczanattila9

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.02.07. 14:04:24
Szerző: lics
Getafe elleni védelmünk Tom és Yerry lessz?

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.02.07. 13:39:32
Szerző: Waleba10
Én simán beraknám, szerintem megfogja oldani, mellette lesz egy Titi, jobbján Robi vagy Semedo, előtte Busi, Raki szűr... ilyen 10 kilós Rodrigok meg nehogy elmenjenek már mellette... a másik meg hogy mostanában meccsenként rúgunk vagy 10 szögletet, hátha egy labda megtalálná, vagy akkár több is :D szóval rakjuk be, nézzük meg mit tud, azt ha a félidőre már 2 gólt kaptunk róla, jöhet Busi vagy Raki hátra

Re: Yerry Mina

HozzászólásElküldve: 2018.02.07. 12:51:15
Szerző: barca0417
MessiNeymarSuarez írta:
Nyilván a Valencia ellen nem fogja berakni, mert életében nem látott még ilyen erős csapatot szerintem,

Mivel hogy többszörös kolumbiai válogatott, szerintem látott és játszott is már erősebb csapat ellen. Van kockázat a játékában az tény, de ha egy középpályást rakunk fel helyette abban is van, meg ha Piqué rásérül abban is van. Szóval én remélem hogy megkapja az esélyt.