Arthur Melo

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.

Milyen jövőt jósolsz neki?

Idővel kezdő lesz, és sokáig marad.
47
66%
Csere szintet üti csak meg, de sokáig marad
11
15%
Csereként 1-2 szezont lehúz itt.
8
11%
Totális csőd.
5
7%
 
Szavazatok száma: 71
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12384
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.07.28. 13:10:03

Nem is értem Arthurt, 100 meg egy játékost eladnak élő szerződéssel, mire a hiszti?
Ez nem kívánságműsor, plusz aláírt a Juvéhoz, akkor lenne érthető, ha elutasította volna teljesen a Juvét, és kötné az ebet a karóhoz hogy itt akar maradni. Ez így műbalhé.

Elképzelem ezeket az elkényeztetett focistákat hogy mit csinálnának egy nba rendszerrel, ahol tényleg lehet meccs közben elcserélnek, úgy hogy semmi beleszólásod nincs jóformán. (nyilván a sztároknak van, meg bonyi a rendszer, de érthető)
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Zozzy 5
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8361
Csatlakozott: 2006.11.04. 10:20:50
Tartózkodási hely: Debrecen

2020.07.28. 12:58:09

engem most ezzel a hozzáállásával győzött meg végleg róla, hogy nem fog nekünk hiányozni. én nem tudom, hogy néz ki egyébként egy szerződés, amit aláír, de mintha ő úgy értelmezné, hogy csak a klub vállalta azt, hogy fizeti a pénzét, amíg le nem jár, neki egyébként nem kell dolgozni érte, ha éppen megsértődött :^o

bőven rászolgált a szkepszisre azzal kapcsolatban, hogy mennyi potenciál is van benne valójában, teljesen érthető volt, hogy felmerült az eladása/cserélése. Pjanic hiába 30 lesz, róla fixen lehet tudni, hogy top középpályás, és még 2-3 évig az is lesz. Arthurra meg nem tudom, hogy mennyit kell volna még várni, hogy az évi 2-3 mélységi indítását elkezdje felülmúlni.
Avatar
Titinho
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2426
Csatlakozott: 2006.11.17. 11:29:46
Tartózkodási hely: Nyíregyháza, lélekben Camp Nou

2020.07.28. 12:46:06

Teljes mértékben egyetértek davi10 kollégával.

Sokan itt úgy csinálnak mint ha tényleg Xavit adtuk volna el 10 évvel ezelőtt. Pedig kB annyi köze van Xavihoz hogy nézett róla YT videót.

Nagy reményekkel érkezett, én is vártam hogy itt bele tanul a rendszerbe, az első szezonja nem is sikeredett katasztrófára, de kiemelkedő sem volt. Neki is a folyamatos "sérülései" ugye, meg a pályán kívül dolgai juttatták oda hogy megvált tőle a klub. Sérülten el tudott menni snowboardozni, meg bulizni Brazíliába, meg Párizsba Neymike születésnapjára, majd az ott összeszedett valami maláj krvától két hétig megint nem állt a csapat rendelkezésére mert közben tripperes is lett...és ez csak az elmúlt egy éve, közben meg a pályán egy kezemen meg tudom számolni hány jó meccset hozott le, vagy hogy az ő teljesítménye miatt hány meccset hozott ő a csapatnak. És még hogy nem játszott az utolsó 6-7 meccsen? Hála a jó égnek, mert közben a helyére került egy Riqui Puig, aki ezalatt a 6 meccs alatt többet adott a csapatnak mint az Artur fiú két év alatt. Azt nem tudta elfogadni a srác hogy azért is küldik el, mert nem elégedettek vele, se a pályán, se a pályán kívüli teljesítményével, hozzáállásával. Már ősszel volt olyan cikk az egyik balhéja után aminek az volt a címe hogy most vágta el a Barcás karrierjét. Ez meg amit most csinál gusztustalan és nem profi játékoshoz méltó, most látszik ebből is igazán hogy mennyire profi mentalitású, hát ne is csodálkozzon hogy inkább elcserélte a klub egy vér profi, tapasztalt kp-ra. Szerintem nem hogy Xavi szintet, de Pjanic szintjét sem fogja megütni a buli király.

Az meg sansz már ne is haragudj de mindenképp vicces hogy kb a MAGYAR munkáltatói törvénykönyvvel mentegeted a srácot. Egy kávé és egy krémes mellé még egy jó vicc is lehetne ebből, meg el is hiszem a saját tapasztalataidat, de azért na. Jó hogy nem küldjük a kormányablakba időpontért...

Utólag én nagyon nagyon örülök neki hogy egy ilyen semmirekellő, amatőr hozzáállású fazontól megszabadul a klub és remélem meg is lesz ennek a következménye. Bízom benne hogy erre az időszakra sikerül elérni hogy már bért se kapjon, az már egy plusz 4 milla megtakarítás lenne.

Mert még ha rászolgált volna arra hogy pl egy Nápoly ellen kezdő legyen (de ugye nem) még megérteném a hisztit, de március óta tudja hogy Busi és Vidal eltiltott, így mindenképpen játszana csereként is. De nem...csinálja a hisztit ahelyett hogy még egyszer pályára lépjen a Camp Nouban. Mert jelenleg így néz ki ezzel a kp sorral tudunk csak kiállni...De Jong-Rakitic-Puig...és kész ennyi, nincs több játékos oda. És ezt tudja a tripperes kókler, hogy biztos játszana is valamennyit, de akkor eddzen meg bulizzon otthon két hónapig, aztán mehet a juvéba egy olyan alapozásra hogy a baj rájön majd. Közben meg remélem lesz egy jó ügyvédje szerződésszegésre...

Az utóbbi egy évben is hatalmas csalódás volt a pali, de ez mindennél túltesz és úgy hogy tudja a CSAPATTÁRSAI helyzetét...mert ezzel most nem az elnök asztalára szrt, hanem a csapattársak cipőjébe.

Na kiadtam magamból, de ez most kellett, bocs ha érzékenyen érintett bárkit is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2020.07.28. 13:01:37-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3226
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.28. 11:55:23

sansz írta:
2020.07.28. 11:29:39
...
Teljesen mindegy, ez egy profi klub, profi szerződéssel, amely kötelezi Arthur-t. Mondom, megértem, hogy semmi kedve a Juvéba menni, de ilyet nem lehet csinálni, ha élő szerződésed van. Arról nem is beszélve, hogy a játékstílusa alapján nem sok csapat hozta volna el Brazíliából, szóval azért valamit csak köszönhet a klubnak...
Azon meg nem kell megsértődni, hogy a klub lecserél egy idősebb, megbízhatóbb játékosra, amikor 2 szezon alatt 2 egymást követő meccset nem tud végigjátszani, de azért tavaly elment Neymar-ral szülinapozni.
Nem kell mártírt csinálni belőle, akármekkora reményekkel robbant be Arthur, 2 szezon alatt nem tudott több lenni, mint epizódszereplő.
Megjegyzem azért sem játszott a hajrában, mert megint összeszedett egy kisebb sérülést...

És ne keverjük a fogalmakat, nem rúgták ki, elcserélték, elmegy egy másik helyre több fizetésért és valószínűleg több játéklehetőségért (ha össze tudják rakni). Az egy dolog, hogy fél évig előtte hangoztatta, hogy nem megy sehova, valahogy mégis meg tudták győzni.
Rakitic-csel is hasonló volt, mindenképp ki akarták paterolni, de nem adta be a derekát.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
sansz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 163
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2020.07.28. 11:29:39

davi10 írta:
2020.07.28. 09:00:12


Én elhiszem, hogy kicseszett vele a klub, sajnálom is, de egyrészt élő szerződése van, másrészt ahogy dorian01 is írja, még van egy BL sorozat, több millió brazil gyerek a seggét verdesné a földhöz örömében, hogy a BL-be játszhasson...

Azért más az a több millió brazil gyerek. Nyilván itt a fórumról is így vagyunk vele, csak mások a realitások. Van egy cég, ahol doglozol, mondjuk a Google-nél, gyerekkori álmod, aztán úgy, hogy amúgy messze nem te vagy a legnagyobb probléma, kidobnak, mégis milyen motivációd lenne? Dac? Talán a gyerekekben ez még benne van...de sokkal több szégyennel járna, mint büszkeséggel.
És így megfordítva, ha téged így kirúgna a Google, szerinted a Google mindezek után akarná és érdeke lenne, hogy még azt a hónapot azért dolgozd le? Milyen minőségű munkára számíthatna?
Hidd el, egy cég sem szívesen alkalmazna a kirúgás után senkit. Az az ember, hiába gazdag, nyilván sérülékeny és sértett állapotban van, azt kell ilyenkor engedni, hogy összeszedje a cuccát és hagyjuk a fenébe. Elég sok elküldést láttam és a legritkább az, hogy ilyen szituációban egyáltalán normális búcsú létrejön még azokkal a kollégákkal se, akikkel jóban volt az illető. Pszichikailag az elküldés egy nagyon komoly trauma, ráadásul fejben nem sokkal durvább, akkor sem, ha a pillanatnyi megélhetésed is tét (nyilván kívülről a csavargyári melóst jobban sajnálod, mint a vezérigazgatót és jogosan, de az adott ember fejében eléggé hasonló a trauma mértéke, amit közvetlenül a kirúgás okoz). Olvastam olyan tanulmányt, ahol a kirúgás az ilyen szülő elvesztése kategória az ember pszichéjében. Ne értsetek félre én is inkább 100 állást vesztenék el, mint szülőt, de a szervezetednek attólmég ez ugyanúgy trauma tud lenni.

Ezért kell nagyon humánusan és odafigyelve bánni a munkáltatónak és neki kell megtennie mindent azért, hogy a lehető legcsendesebb és a munkavállalónak kedvező gyors leköszönés létrejöjjön.

Ez egy ilyen állapot, nem életszerű ilyenkor elvárni a "profi" hozzáállást. Legyen elég, hogy csendben elmegy.
Akitől viszont el lehetne várni a profi hozzáállást, az pont a klub/munkáltató, aki a döntéshozó és ha már ilyen gusztustalanul csinálták ezt az egészet, legalább ők maradjanak higgadtak és méltányosak.

Ja és tegyük hozzá, hogy amúgy mikor kikényszerítette a klub ezt a helyzetet, Arthur mondta is, hogy kész bizonyítani és rendelkezésre állt... ..Azért, hogy Setien egy másodpercre se tegye be a csapatba. Ha akarták se tudták volna jobban megalázni. Maradjunk annyiban, hogy ha eddig nem volt fontos, akkor a BL-ben is meglesznek nélküle.
Res
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 333
Csatlakozott: 2014.08.06. 15:39:22

2020.07.28. 10:10:51

Én nagy reményeket fűztem a sráchoz. Most azonban nem értek egyet azzal, akik szerint még ez is edzői hiba...
Nagykorú férfiemberekről beszélünk, akiknek ennyi idős korukra már meg kellett volna tanulni viselkedni, felelősséget vállalni stb.
Nyilván van egyfajta felelőssége az edzőnek is a csapatszellem alakításában és az egyéni hisztik kezelésében, de aki megbízhatatlan azzal csodát tenni nem lehet.
Ez kb. olyan, mint amikor a szülő az iskolától várja, hogy nevelje meg a hülye gyerekét...
Bacsa
Barça B
Hozzászólások: 44
Csatlakozott: 2020.01.29. 11:01:18

2020.07.28. 09:23:58

Arthurt nem tartottam és ma sem tartom Barca szintű játékosnak, sokkal inkább egy közepes, tucatjátékosnak.
Egy kézen meg lehet számolni, hogy hányszor lógott ki felfelé a csapatból. A meccsek döntő többségén semmi érdemlegeset nem mutatott, az általa játszott teljesítményt lényegében bárki hozhatta volna.
Ezen kívül a hozzáállásával is komoly problémák voltak, így nem volt meglepetés, hogy a Barca szabadulni akart tőle.
Az, hogy ez neki nem tetszett, és személyes értésnek vette, elvileg érthető, de semmivel sem indokolható.

Ha egy kicsi alázat lenne benne, akkor ha másért nem, de dacból megmutatná most, hogy kár volt lemondani róla, de a mostani hozzáállása is azt igazolja, hogy túl kellett adni.

Kíváncsi leszek, hogy a Juventusban hosszú távon és tartósan mit produkál majd, de sok jót ott sem várok tőle (legfeljebb egy Barca-Juve meccsen majd).
Mascherano14
Jugador del Barça
Hozzászólások: 112
Csatlakozott: 2018.01.04. 00:19:27

2020.07.28. 09:23:07

Dembele után egy újabb "fejben" hibázó játékos, aki láthatóan ügyes, illeszkedne is a csapatba, de nem megy. EZ edző és stáb hiba, szorosan kellett volna fogni őket, mentorálni vagy nem megvenni.
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3226
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.07.28. 09:00:12

Nekem nagy kedvencem volt a srác (mondjuk valószínűleg a Xavis-stílus miatt, mert azért annyira nem szolgált rá), de kezdem elhinni, hogy még mi jártunk jól a cserével.

Feltűnő volt, hogy ha játszott, egyre többet kakaskodott, több sárgát kapott fegyelmezetlenségért. A snowboardos hírek meg ki tudja, hogy igazak-e, de nem tűnik már annyira elképzelhetetlennek.

Én elhiszem, hogy kicseszett vele a klub, sajnálom is, de egyrészt élő szerződése van, másrészt ahogy dorian01 is írja, még van egy BL sorozat, több millió brazil gyerek a seggét verdesné a földhöz örömében, hogy a BL-be játszhasson...

A csak kijött a vér meg erős kijelentésnek tűnhet, de nem hiszem, hogy adott esetbe mondjuk DeJong meglépte volna ezt.
Mindenesetre ezek után méginkább várom a Juve-s kalandját, nagyon érdekel, hogy ott mennyire lesz hasznos vagy egyáltalán használható.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
dorian01
Barça B
Hozzászólások: 44
Csatlakozott: 2020.06.16. 15:06:16

2020.07.28. 07:59:29

Egyáltalán nem értek veled egyet sansz! Ha megbeszéli a vezetőséggel és rábólintanak, akkor maradjon távol, de ez a klub még elméletben a BL-re készül! Bármikor jöhet egy sérüléshullám a sok meccs miatt és akkor maradhatunk középpályás nélkül?
Nem mondanám rá, hogy féreg, mert értem, hogy dühös meg minden, nem volt szép kierőszakolni ezt az egészet, de az, hogy élő szerződése van, nem jön edzésre és csak úgy odaböfögi, hogy jó, akkor csak pénzt veszek már fel... Ez mutatja meg szerintem, hogy mennyire nem profi a hozzáállása. Én imádtam őt, szerintem sokkal több volt benne, de ez egy kicsit kiábrándító.
sansz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 163
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2020.07.28. 07:25:06

geridoss írta:
2020.07.28. 00:46:30
Mivel nem tett még le semmit az asztalra, így nem értem, hogy mire fel gondolta ő azt, hogy bérelt helye van 10 évre a csapatnál. Egy konstans közepes teljesítményt hozott, ide annál azért több kell. Én is sajnáltam, mikor kiderült a csere, de azóta lehiggadva, átgondolva jogos. Pjanic már bizonyított, Arthur még nem.
Nem gondolom,hogy azt hitte, de amúgy nem csak őt,hanem sokakat meglepett ez a csere.
Konstans közepes, de azért nem könnyű egy olyan középpályán jól játszani,ahol az az egyetlen feladatod,hogy Messinek oldalpassz.

Rakéta, De Jong, Coutinho, Busi, mind ugyanazt az üres semmit csinálták,nem hinném,hogy ez csak az ő hibájuk.
Pjanicra egyszerűen nincs szükség.
És nagyon visszataszító volt a klub végig, Arthur nem akart menni, aztán a végén kierőszakolták (gondolom pár évet padozhatott volna, ha nem megy el "önként").

A minimum,hogy hagyják békén és ne alázgassanak egy kirúgott embert öltözői megjelenésekkel az utolsó pillanatokban.

Gratulálok a férgezőnek, de elárulom,hogy amúgy még a magyar munkakörnyezetben (ami szánalmasan és durván betegebb,mint a nyugati) sem normális dolog,hogy a kirúgott embernek nem engedik el az utolsó hónapot.

Nyilván anyagilag nem kell sajnálni, de a csapatban asszem 14-ik a fizetését nézve, ez még most sem tétel a Barcának, szemét pitiáner dolog ezen rugózni.
Avatar
geridoss
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2454
Csatlakozott: 2008.11.30. 23:00:46
Tartózkodási hely: Zürich

2020.07.28. 00:46:30

Mivel nem tett még le semmit az asztalra, így nem értem, hogy mire fel gondolta ő azt, hogy bérelt helye van 10 évre a csapatnál. Egy konstans közepes teljesítményt hozott, ide annál azért több kell. Én is sajnáltam, mikor kiderült a csere, de azóta lehiggadva, átgondolva jogos. Pjanic már bizonyított, Arthur még nem.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Barca&Brazil 4ever!
Ronaldinho -- Neymar -- Rakitic
Avatar
gg86
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 371
Csatlakozott: 2008.05.09. 12:12:49

2020.07.27. 23:28:20

Nero. írta:
2020.07.27. 22:54:51
Féreg, a végén csak kijött a vér.
Persze, féreg mert ő itt szeretett volna játszani csak a vezetőség kihúzta a lába alól a talajt. Amióta létrejött a csere talán 5 percre cserélték be, nyilván ezután sem játszott volna. Amennyi pénzt meg ez a homály vezetőség kidobott az ablakon az ő 1 havi bére már nem oszt nem szoroz.
Avatar
geridoss
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2454
Csatlakozott: 2008.11.30. 23:00:46
Tartózkodási hely: Zürich

2020.07.27. 22:40:32

Gondolom a fizetését sem hajlandó felvenni a hátralévő időre, mert akkor teljesen korrekt, hogy nem játszik már többet.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Barca&Brazil 4ever!
Ronaldinho -- Neymar -- Rakitic
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3674
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.06.22. 20:57:17

Ha a hírek igazak, gondolom nem a megatartása az egyetlen ok, ami miatt kívül akarják tudni a csapaton. Irányító feladatra valószínűleg soha nem lesz alkalmas, ráadásul elfoglal egy helyet az EU-n kívüli kvótában.
Avatar
NovaProspekt
Capitá del Barça
Hozzászólások: 748
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2020.02.02. 23:12:50

A tripper tönkretette
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6056
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2019.12.14. 16:54:41

Hát ebből a videóból már csak a Dancing Bear hiányzik. Elég szilárd erkölcsűek a hölgyek is. Gondolom majd előbb utóbb felszólalnak, hogy itt őket tárgyiasították és megalázták.
Kép
optimus
Jugador del Barça
Hozzászólások: 185
Csatlakozott: 2017.01.09. 16:04:31

2019.12.14. 16:22:06

Stalkyard írta: Liverpoolban vagy a Citynél elképzelhetetlen szerintem, hogy bármelyik játékos meghúzza ezt. Nem kell majd csodálkozni, ha valamelyikük idén is a földbe döngöl minket. Ott profi futballisták dolgoznak a sikerért, szemben velünk.
: D ezt most jól telibe lőtted
https://twitter.com/TrollFootball/statu ... 9038326785" target="_blank
Esetleg guglizgass Benjamin Mendy -re, ő is megveti a bulikát, csak a rendes keresztény értékrend
Avatar
NovaProspekt
Capitá del Barça
Hozzászólások: 748
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2019.12.14. 15:58:17

Stalkyard írta:Egyébként ez sokat elmond az általános fegyelemről a csapatnál. Tiltás ellenére bulizni mennek, Dembélé ügyei, most Arthur. És biztos van több is, ezek csak amik napvilágra kerültek. Liverpoolban vagy a Citynél elképzelhetetlen szerintem, hogy bármelyik játékos meghúzza ezt. Nem kell majd csodálkozni, ha valamelyikük idén is a földbe döngöl minket. Ott profi futballisták dolgoznak a sikerért, szemben velünk.
Vannak profi focisták itt is. Ha így áll hozzá, semmi gond, majd játszik helyette továbbra is Rakitic, meg Dembélé helyett is Griezmann. Aztán ne csodálkozzanak se ők, és mi se, ha a fosos Ernőbá inkább a profikat játsztatja a sérült videójátékfüggők és nemibeteg extrémsportolók helyett.
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2019.12.14. 15:33:11

Ennek mi a forrása? Kötözködés nélkül kérdezem, csak érdekel, hogy a nemibetegség kategóriába rakjam-e fejben, vagy tényleg valós a kritika irányába.
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3016
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2019.12.14. 15:27:14

Közben úgy tűnik megvan a mellőzés fő oka. Többször rajtakapták, hogy kiugrott snowboardozni, ami ugye szigorúan tiltott profi focistáknál, mert extrém sérülésveszélyes. És ha jól értettem, mindezt úgy tette, hogy közben voltak is fájdalmai. Ma sem került keretbe, nem is csodálkozom, én be se raknám már idén, aztán elgondolkozhat, hogy kell-e neki a karrierje, vagy sem. Hülye gyerek... Ő is. Pedig azt hittem, hogy profibb ennél.

Egyébként ez sokat elmond az általános fegyelemről a csapatnál. Tiltás ellenére bulizni mennek, Dembélé ügyei, most Arthur. És biztos van több is, ezek csak amik napvilágra kerültek. Liverpoolban vagy a Citynél elképzelhetetlen szerintem, hogy bármelyik játékos meghúzza ezt. Nem kell majd csodálkozni, ha valamelyikük idén is a földbe döngöl minket. Ott profi futballisták dolgoznak a sikerért, szemben velünk.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5001
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2019.12.09. 23:29:33

MichaaBee írta: Az origo egy noname angol nyelvű portáltól vette át, akik egy olyan katalán újságíró twitterjére hivatkoznak, amin semmilyen Arthurról szóló poszt nincs. Nagy összegben fogadnék rá, hogy kamu. :) Délelőtt jött ki a hír, azóta semelyik mértékadó portál nem vette át, se magyar, se külföldi. Egy másik twitter threadben valaki cáfolta is, hogy a gonorrhea gyógyítására használt szer rajta lenne a doppingellenes szerek listáján.

A transfermarkt szerint közelítő izom sérülése van, amin sajnos nem tudok csodálkozni, amik történnek idén a kerettel.
Forca Barca!!!!
Avatar
MichaaBee
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5629
Csatlakozott: 2007.11.09. 15:12:26

2019.12.09. 20:35:36

NovaProspekt írta:
davi10 írta:Én egyelőre csak az Origo-n látom, úgyhogy egyelőre fenntartásokkal kezelném a hírt, de ha igaz akkor ez nagyon gáz.
sztem amikor ilyen totális marhaságot hoznak le, az általában igaz, mert ilyet magától nem talál ki az ember. ha vmi ilyen hír lenne, hogy összeveszett Messivel, azért nem játszik, vagy el akar igazolni télen a Unitedbe, csak legyintenék, de ez nem annyira átlátszó most. mint amikor az első hírek felröppentek arról, hogy Abidalnak illegálisan vettek májat, azon is csak röhögött mindenki, hogy micsoda gyökérség, aztán azóta meg mennek az ilyen-olyan vizsgálatok az ügyben.
Az origo egy noname angol nyelvű portáltól vette át, akik egy olyan katalán újságíró twitterjére hivatkoznak, amin semmilyen Arthurról szóló poszt nincs. Nagy összegben fogadnék rá, hogy kamu. :) Délelőtt jött ki a hír, azóta semelyik mértékadó portál nem vette át, se magyar, se külföldi. Egy másik twitter threadben valaki cáfolta is, hogy a gonorrhea gyógyítására használt szer rajta lenne a doppingellenes szerek listáján.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018: #2
Avatar
NovaProspekt
Capitá del Barça
Hozzászólások: 748
Csatlakozott: 2019.11.26. 14:17:19

2019.12.09. 20:19:04

MQuCsabi írta:Neha menjetek ki a gep elol. ;)
nem szeretnék, itt érzem jól magam anyukám pincéjében.
davi10 írta:Én egyelőre csak az Origo-n látom, úgyhogy egyelőre fenntartásokkal kezelném a hírt, de ha igaz akkor ez nagyon gáz.
sztem amikor ilyen totális marhaságot hoznak le, az általában igaz, mert ilyet magától nem talál ki az ember. ha vmi ilyen hír lenne, hogy összeveszett Messivel, azért nem játszik, vagy el akar igazolni télen a Unitedbe, csak legyintenék, de ez nem annyira átlátszó most. mint amikor az első hírek felröppentek arról, hogy Abidalnak illegálisan vettek májat, azon is csak röhögött mindenki, hogy micsoda gyökérség, aztán azóta meg mennek az ilyen-olyan vizsgálatok az ügyben.
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6056
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2019.12.09. 20:14:49

Csak mondom, hogy nem csak utszeli prostitol lehet nemi betegsegeket elkapni.
Neha menjetek ki a gep elol. ;)
Kép
Válasz küldése