Mateo Messi és az érzés, amikor apukád Aranylabdás lesz
😆 When your dad became the 2019 Ballon d'Or ! #ballondor pic.twitter.com/E1WMm0fkCT
— #BallondOr (@francefootball) December 2, 2019
Moderátorok: palesz77, PCsabi, MatyiG, Slither, Enrique, Andris, ozsimiki, miihii, Tim, Drigo
Nero. írta:Samper írta:Nyilván fix kezdő lesz, de hogy inkább védekező, vagy kaputól kapúig, vagy éppen irányító szerepkörben, az a jövő titka.
Ebben a csapatban maximum TS, Alba, Busquets és Messi fix kezdő
Nero. írta:Samper írta:Nyilván fix kezdő lesz, de hogy inkább védekező, vagy kaputól kapúig, vagy éppen irányító szerepkörben, az a jövő titka.
Ebben a csapatban maximum TS, Alba, Busquets és Messi fix kezdő
Samper írta:Nyilván fix kezdő lesz, de hogy inkább védekező, vagy kaputól kapúig, vagy éppen irányító szerepkörben, az a jövő titka.
Cestus írta:Samper írta:Nyilván fix kezdő lesz, de hogy inkább védekező, vagy kaputól kapúig, vagy éppen irányító szerepkörben, az a jövő titka.
Szerintem amilyen induló- és végsebessége, cselezőkészsége és érzéke van a támadó harmadban kiosztott passzok terén, pazarlás lenne védekező középpályásként használni. Szerintem belőle egy új Modricsot kell faragni.
Samper írta:Nyilván fix kezdő lesz, de hogy inkább védekező, vagy kaputól kapúig, vagy éppen irányító szerepkörben, az a jövő titka.
MatyiG írta:Stalkyard írta:Nem lesz látványos játékos, de rettenetesen hasznos a csapata számára. Tökéletes Rakitic/Busquets utód lehet belőle itt is. Kicsit a gólpontokon kéne javítania, de még csak 21, van ideje bőven.
Én arra leszek leginkább kíváncsi, hogy melyik poszton fogjuk játszatni.
Busi, Xavi vagy Ini szerepkörében.
Stalkyard írta:Nem lesz látványos játékos, de rettenetesen hasznos a csapata számára. Tökéletes Rakitic/Busquets utód lehet belőle itt is. Kicsit a gólpontokon kéne javítania, de még csak 21, van ideje bőven.
LG írta:Gomesben mondjuk rohadtul nem értettem, hogy mit látnak, még a Valenciában is gyenge volt. Valószínűleg övé a világ legjobb ügynöke, hogy sikerült a világgal elhitetnie, hogy tehetsége.
MichaaBee írta:MatyiG írta:Miért, Gomest ki fényezte? Tudtuk, hogy maximum töltelékember lesz.
Én nem ismertem Gomest mielőtt leigazoltuk, viszont az tény, hogy sorban állt érte fél Európa, épp a Real elöl sikerült megszereznünk valami furcsa 35+10+10 millióért. Nem tudom, hogy a plusz opciók közül mennyi aktiválódott, de pl kifejezetten vicces volt, hogy a második 10 millió az aranylabdáért járt volna.De lényeg a lényeg, eléggé fel volt szerintem fújva Gomes, amikor leigazoltuk...
De Jong sokkal jobb igazolás szerintem, de nem szabad nála sem azt várni, hogy bedobjuk aztán jobb lesz egyből, mint Arthur. Olyan magasak a hollanddal szemben az elvárások a vételára miatt is, hogy innen gyakorlatilag csak lefelé tud bukni. Bízzunk azért a messze legvalószínűbb forgatókönyvben, hogy megtaláltuk Busquets helyettesét.
MatyiG írta:Miért, Gomest ki fényezte? Tudtuk, hogy maximum töltelékember lesz.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég
Impresszum | Foci EB 2016 © 2003 - 2019, www.eurobarca.hu |