A legkedvesebb ellenfél Messi számára
3⃣0⃣ goles de #Messi en @LaLiga contra el Sevilla ⭐
⚽⚽⚽⚽⚽ ⚽⚽⚽⚽⚽ ⚽⚽⚽⚽⚽ ⚽⚽⚽⚽⚽ ⚽⚽⚽⚽⚽ ⚽⚽⚽⚽⚽ pic.twitter.com/35vh9bFzzo — FC Barcelona (@FCBarcelona_es) February 27, 2021
Ezzel egyetértek, ez viszont nem zárja ki azt, hogy pénzt is lássunk belőlük. Tudott volna fizetni az Inter is, az Atleti is, a Sevilla is. Mi voltunk verebek.MatyiG írta: ↑2020.11.22. 14:21:34Muszáj valahogy a bérüktől megszabadulnunk. Nem kellene adni nekik annyi fizetést, amikor leigazoljuk őket.gránit írta: ↑2020.11.22. 14:18:00Pénzt játékosokból nagyon ritkán látunk. Most is ingyen elajándékoztuk Suárezt, Vidalt, Rakitic-et. Abszurd, amikor azzal jönnek, hogy a klub engedje el őket ingyen, hogy az új csapatuknál több fizetést kaphassanak. És ez mégis kit érdekel? Be kellene már fejezni ezt a játékosokat ingyen elherdáló hülyeséget.
Muszáj valahogy a bérüktől megszabadulnunk. Nem kellene adni nekik annyi fizetést, amikor leigazoljuk őket.gránit írta: ↑2020.11.22. 14:18:00Pénzt játékosokból nagyon ritkán látunk. Most is ingyen elajándékoztuk Suárezt, Vidalt, Rakitic-et. Abszurd, amikor azzal jönnek, hogy a klub engedje el őket ingyen, hogy az új csapatuknál több fizetést kaphassanak. És ez mégis kit érdekel? Be kellene már fejezni ezt a játékosokat ingyen elherdáló hülyeséget.
Nekem nem tűnik elég tökösnek ehhez.
A tizije láttán ugyanezt mondtam (nyilván a múlt és a Betis elleni kimaradt helyzetei is összeadódtak)....ugyanakkor Messi nélkül nem voltunk elöl elveszve, sőt, kifejezetten tetszetős volt a játék előre....ha jól céloz, sima mesterhármassal megy a szünetre.....Leonak többször be kellene iktatni ilyen padról beszállós meccseket, ez jó lehet a csapatnak, Leonak és Gríznek is....most ráadásul Fati is kidőlt....szóval hosszú még ez a szezon....helyzetekig eljut....neki nagyon sok adóssága van a csapat felé és nagyon sok lasztija pattant eddig kifelé....szóval lenne mit törlesztenie....ez az év nem kifejezetten miatta kuka....nála nagyobb károkozók is vannak.....
Busquets egyértelmű miért volt padon. Griezmannban még reménykedek, hogy marad a helyén, bár az nekem is szimpatikus volt, hogy Dembélé gólját így "ünnepelte". Már az ötödik, gyakorlatilag semmit sem számító gól volt és a közvetlen "riválisa" lőtte mégis tapsolt.csabimo írta: ↑2020.10.21. 09:29:37Szép álmok, de az igazság hogy csak pihentette őt és a kihagyhatatlan Busquetset a Real ellen. Pedig szépen beárazza mindenki a játékát legyen az Trincao Dembele vagy Pedri. Jó lenne látni végre szélsőket a szélen.
Dembele konkrétan 30 perc alatt megmutatta hogy többet tudna adni a csapatnak.(oke a fradi ellen) Az nekem is teccet mikor tapsolt Dembele goljának![]()
Szép álmok, de az igazság hogy csak pihentette őt és a kihagyhatatlan Busquetset a Real ellen. Pedig szépen beárazza mindenki a játékát legyen az Trincao Dembele vagy Pedri. Jó lenne látni végre szélsőket a szélen.
csababarca írta: ↑2020.10.19. 16:51:22Igen, komolyan kérdezem. Mondjuk a változás nálam akkor jó, ha pozitív változás.
Most tény, ahogy írtad, kevesebb az ellenfél helyzete, ez igaz. De a mienk is drasztikusan visszaesett, pedig már Setiennél sem volt annyi, mint előtte.
Nálam pont, hogy nem változott a játék képe, az első két meccs biztató volt tény, de azóta megint lejtmenet, és egyre kilátástalanabb.
Ez szokott általában oda vezetni, hogy elővesszük a régi sémákat, ami többször besült már.
Rakitic már szezon közben (tavasszal) eldőlt, hogy távozik, az kalkulált véráldozat volt, a BM meccstől totál független. Ott fejeknek kellett volna hullania.
Pedri, Trincao beépülőben, Dest nagy fogás, rendben van.
Puig le lett selejtezve, kb top 3-as teljesítményt hozott a csapatban ebben az évben Koemanig, Fati meg már szintén tavaszi csoda.
Én most azt látom egyelőre, hogy beáldoztunk egy Lajost, amit egyébként kevésbé bánok, mint ahogy tűnik. Ezzel szemben csapnivaló támadójáték van, Messit eltették vagy eltette magát a kapu elől (= semmi értelme a játékának), a többiek meg kevesek erre a szintre még, amit teljesíteni kellene.
És mivel Griezman topik, ezért az is fontos, hogy emberünk dupla nulla, semmi haszna nincs a játékának, tényleg semmi. Egy Braithwait veszélyesebb a padon ülve, mint ő a pályán, pedig a dán is aztán világi szégyen hogy egy Barcában magára veszi a 9-es mezt.
Én azt mondom, hogy itt most van egy rakat fiatal (Puig, Fati, Dest, Pedri, Trincao) akiket orrvérzésig kellene játszatni. Ehelyett már Dest a kényszerbalhátvéd mert ugye oda nem kellett hozni Alba mögé embert, a másik 4-ből meg egyszerre max 2 lehet a pályán.
Pedig akár Messivel meg DeJonggal kiegészülve is játszhatnának, aztán hátha a két jómadár is magába nézne, hogy basszus ezek hajtanak, akkor én is megmozdulok.
De amíg Koeman ebben a DeJong-Busquets kp-ban meg Griezmanban látja a megdicsőülést, addig az egészet megette a fene. (kiegészülve Roberto mint jobbvédő viccel.)
Egyébként sincs helye a csapatban,mivel totál 0 a teljesítménye,még az agyon szidott Roberto is képes legalább továbbpasszolni a labdát,vagy ha odaér a kapu elé,akkor leadja normálisan. Már akkor sem volt helye a franciának,mikor elkezdtek jönni a hírek,hogy megvesszük.