Tomix354 írta:Látom a sablon duma megvolt, hogy ez volt az álma.
Igaz korábban a Real volt de az már rég volt

Szerintem korrekt nyilatkozat, ügyesen lavírozik

Évekig álmodoztam
hasonlóról, a Barca a világ
egyik legnagyobb klubja, ez a csapat játssza az
egyik legjobb focit a világon... szerintem ez így oké.
Az, hogy Real szurkoló (volt), az a profi világban sokat nem számít, Özilt is fotózták Barca mezben, Isco is nagy fan (volt) állítólag. Ha a srác megragadja az esélyt és jól teljesít, a kutyát nem fogja érdekelni, hogy volt-e rajta Madrid mez.
Átigazolási időszakon kívül valószínűleg a jobb megoldások közé tartozott, ilyenkor játékost már csak kivásárlási áron lehet hozni, én megadom neki az esélyt.
Az, hogy hogy jutottunk el idáig, az az igazán aggasztó! Amikor Suarez eleve sérült, miért vágunk neki egy tavaszi szezonnak 4 (!!!) támadóval? Eleve Dembele soha nem bír ki fél évet súlyos sérülés nélkül, Fati még nem is az első keret tagja, Griz pedig szebben fogalmazva még a beilleszkedés fázisában van, reálisabban fogalmazva szenved, küszködik, kapar. Ebben a helyzetben elengedni C. Perezt, aztán Ruizt (ergo teljesen kiüríteni a B keretből hozható támadókat), végül nem igazolni senkit egészen elképesztő hiba, ami aztán Dembele sérülésével azonnal vissza is ütött.
Ettől még a vezetőség sarát nem kenném Braithwaite-re (gyorsan kéne neki valami becenév, mert leizzadok a neve leírásakor), nézzük meg először mit mutat, aztán mondjuk ítéletet felette