Samper írta: ↑2020.12.06. 10:47:22
Még mindig nem tudom eldönteni, hogy Koaman a saját elhatározásából állítja úgy össze a csapatot, ahogy akarja, vagy változatlanul teljesítenie kell bizonyos "elvárásokat".
Pont ezen agyaltam. Oké idehozták tehát Barto kutyája volt, de Ő már nincs itt, mikor kezdte fedni kellett a rossz döntéseket, Grizit tolni kellet -akinek most volt 2 jó meccse és nem bántani akarom, de én elküldeném mert volt rá 40 rossz meccse is - de most kb. azt csinálhatna, amit akar, de ezek szerint neki tényleg ennyi elképzelése van a játékról...
Nem minőségi edző, Messire mondják álldogál, mondjuk ezt tette az utóbbi 10 évben, csak nyertünk vele 3 BL-t, meg hozott pár bajnokit meg aranylabdát neki, meg aki ért a fovihoz azt is tudja miért álldogál, de mindegy, sajnos az viszont igaz, hogy nem motivált, vagy fejben nagyon nincs itt, de Ő egy a 11-ből és bőven van rá oka.
Kűman mégis ezt hogy engedheti meg magának, nekem detto ugyanaz az, üldögél a padon néz lefele semmi mondani valója nincs? Kis tűz, motiválás, ordibálás? Messi legalább bizonyított és oka is van ezt teszi, neki mi? Most jött ide, élete lehetősége, lehet vannak más-más karakterek, nem fog Pep-ként ugrálni toporzékolni, de ő olyan, mint aki az első gólnál feladja, és várja a végét.
Lehet technikailag nem jó edző (ez nem csak lehet, egy 5 éves gyerek komolyabb taktikai modosításokat vet be a Fifa-ba 2 vesztes meccs után), nem is túl tűzes egyéniség, de neki is kutya kötelessége lenne, ha nem a pályán de azon kivül odatennie magát.
Amint jön az új vezetés Ő megy, nekem csak az a bajom, hogy miért ilyen későn van a választás,addigra már késő lesz, lemegy az átigazolási időszak, és ilyen ütemben nem fogunk BL-t érő helyen végezni...